Liv

Det beste argumentet vi har hørt for å ta alle dine betalte feriedager

Det beste argumentet vi har hørt for å ta alle dine betalte feriedager

Tilbake i juli ble den beste studien noensinne publisert - i min ydmyke mening, i det minste.

Studien med tittelen "The State of American Vacation: Hvordan ferien ble et uhell av vårt arbeidskultur", er faktisk mye mer spennende enn det kan høres ut.

US Travel Association og Project: Time Off undersøkt 5.641 amerikanere som jobber minst 35 timer i uken og får betalt tid. Funnene var vel, skuffende.

I fjor brukte 55% av amerikanerne ikke alle sine feriedager, noe som betyr at vi forlater 658 millioner betalt ferie dager på bordet, ifølge studien.

I tillegg kan 222 millioner av disse feriedagen ikke bli rullet over, betalt eller brukt til en annen fordel. Det betyr at et gjennomsnitt på to feriedager per arbeidstaker ble feid rett utenfor bordet og inn i søpla.

Mange av oss - en annen nyere studie sier 75% av oss! - motta betalt ferietid som en del av vår kompensasjon

Hvorfor bruker vi ikke det ?!

Hvorfor bruker ikke amerikanerne sine feriedager?

Tross alt, er det ikke en strandferie som er fint, akkurat nå? Eller til og med et par dager med barna eller din valp? Katten? Et mørkt rom med Netflix, noen?

Men for mange amerikanere er tanken på noen dager fritt men slapper av.

Tretti og sju prosent av amerikanerne rapporterte nummeret en grunn til ikke å ta ferie var "en frykt for å komme tilbake til et fjell av arbeid."

"Ingen andre kan gjøre jobben" og "Jeg kan ikke økonomisk råd til ferie" bundet for andre, med 30% av respondentene som tilbyr hver av disse grunnene.

Andre grunner er at "å ta deg tid er vanskeligere når du vokser i bedriften", "vil vise fullstendig engasjement" - det er en Dwight Schrute-bevegelighet sikkert - og "vil ikke bli sett på som erstatningsbar".

Plus, nesten to tredjedeler av ansatte følte seg som om deres sjef og kohorter ikke støttet sine beslutninger om å ta ferie.

Hvorfor du bør bruke dine betalte feriedager (hvis du får dem)

Lytt: Nå er ferie mer enn noensinne viktig. I denne tiden med glødende dataskjermer, uunngåelige telefonoppdateringer og swiping for å finne din neste dato, trenger hjernen vår en pause. Mindre stress er lik mer lykke, ikke sant?

Og husk de 658 millioner ubrukte feriedager amerikanerne tar ikke? Ifølge studien, det tilsvarer millioner av dager med "gratis arbeid" og $ 61,4 milliarder i fortabte fordeler.

Ta et minutt å fordøye det.

Det er ikke alt - studien fant de som tar mer enn 10 feriedager har en 65,4% sjanse for motta en heve eller bonus i en treårsperiode.

De som tok færre enn 10 feriedager per år hadde bare 34,6% sjanse for å få det høyt.

Vil ta ferie Egentlig Få deg et løft?

Så alt du trenger å gjøre er å ta feriedager og - voila! - vil du begynne å tjene mer penger?

Ikke nødvendigvis.

Det er et problem av korrelasjon versus årsakssammenheng. Studien kan ikke nødvendigvis konkludere med at hvis du tar ferie, får du en høyning. De som føler seg sikrere i jobbene sine, kan være mer sannsynlig å ta seg av, eller de kan allerede være berettiget til en høyning.

Eller kanskje det er at de feriedagen virkelig reduserer stress og forynger hjernen og en ansattes kreative dyktighet.

Jeg snakket med sjefen min, The Penny Hoarder-grunnleggeren Kyle Taylor, for å få tak i ham. Taylor innrømmer at han ikke tar hensyn til hvor mange feriedager hans ansatte tar.

"Generelt er jeg enig med følelsen om at det tar hyppige pauser, gjør oss mer kreative, mer produktive og rundt lykkere," sier han.

"Jeg tror ikke det er noen dyd i å ikke ta ferie; det fører bare til utbrenthet. "

Taylor merker imidlertid om en ansatt ikke forbereder seg på en ordentlig ferie, som han kan vurdere i en prestasjonsvurdering.

Så, til slutt, kan vi egentlig ikke si at å ta feriedager får deg en heve, men de bedre spørsmålene er: Hvorfor ikke ta de ferie dagene?

Og for en tredjedel av dere som ikke tar ferie av økonomiske grunner, kan du ikke bruke den unnskyldningen lenger. Vi har mange ressurser for å hjelpe deg med å få råd til en ferie.

Din sving: Hvis du ikke utnytter alle dine betalte feriedager, hvorfor ikke?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar