Mat

8 geni måter å spare enda mer penger neste gang du handler hos Aldi

8 geni måter å spare enda mer penger neste gang du handler hos Aldi

Kanskje du allerede har hørt om den lille tyske dagligvarekjeden hvor du kan kjøpe dagligvarer for enda mindre enn du vil bruke på Walmart.

Aldi priser er super lave - så lavt, faktisk, kan du ikke være sikker på hva slags kvalitet du får, for å si ingenting om kundeservice. Jeg mener deg gjøre må betale for å bruke sine handlekurver.

Hvis du aldri har ventet i din lokale Aldi, hør opp: Det er på tide. Vi lover at du skal takke oss senere.

Og selv om du allerede er en fanatiker, kan du kanskje ikke vite noen av disse gode tipsene for å lagre selv mer penger på Aldi dagligvarer, eller strekke din matvarebudsjett litt lenger.

Her er noen triks for å få din neste tur til å føle deg enda søtere, på toppen av besparelsene:

1. Bruk butikkens tomme bokser i stedet for å kjøpe vesker

Aldi er satt opp som et lager. Ansatte lager hyller ved å holde produkter i sine bulkkasser, kutte ned på tid og redusere lønnskostnader - som holder produktprisene lave for deg.

I stedet for å kjøpe poser i kassen, bruk de tomme boksene fra hyllene eller forsiden av butikken - du sparer en god del av endringen i det lange løp.

2. Dra fordel av Double Guarantee

En av de beste fordelene med shopping på Aldi er returpolitikken - "Dobbelgarantien".

Hvis du ikke er fornøyd med et produkt du kjøpte, returnerer du det bare. Ikke bare vil Aldi refundere deg, butikken vil også erstatt produktet!

Dobbelt garanti? Mer som dobbel seier.

3. Kjøp sjokolade

Det er ingenting som et kvalitetsbrikke sjokolade.

Siden Aldi har europeisk opprinnelse, er sjokoladen faktisk Fantastisk. Butikken bærer kvalitetsnavnmerker som Ritter Sport og Choceur, noe som betyr at du ikke trenger å kompromittere din søte tann for noen besparelser. Yum!

4. Sammenlign priser til Trader Joe's

Morsomt faktum: Aldi var opprinnelig en del av samme familiebedrift som Trader Joe. Begge selskapene er kjent for å ha de laveste av de lave når det gjelder priser.

Mens vi elsker Joe, er det vanskelig å ignorere at noen ganger kan Aldi være enda mer rimelig. Sammenlign de ukentlige nyhetsbrevene før du bestemmer hvilken som skal hodet til den uken.

5. Aldi er "Millville" Brand er Real Deal

Noen kan bli slått av ved ikke å kunne kjøpe sine vanlige merkenavnsprodukter hos Aldi - men de burde ikke være.

Visste du at Aldi Millville merkevare er faktisk laget av mange av landets ledende matprodusenter?

Enda bedre, alle disse produktene er smak- og kvalitetsprøvde for å sikre at de møter (eller overgår!) Kvaliteten på nasjonalt navnemerke.

Så gå videre og hopp over overpriced frokostblandinger og granola barer ved store navn kommersielle matbutikker - du kan kjøpe nesten samme eksakte produkter på Aldi under et annet navn som koster deg mindre.

6. Kjøp Glutenfri og Organisk

Å spise organisk eller glutenfri på et budsjett kan virke umulig, men det trenger ikke å være: Aldi har en hel del dedikert til begge typer produkter til sine kjente lave priser.

Ved å kjøpe lokalt, kan butikken redusere kostnadene, og du kan føle deg bedre om hva du legger inn i kroppen din.

7. Sjekk ut "Special Buys" før du går inn

Hver uke har Aldi "Special Buys" og "Special Meat Buys."

Ikke bare kan du finne ting som ryggsekker, kjøkkenutstyr eller dusjhoder, du kan også finne kvalitetsmat sammen med veggies for raske og enkle middagsretter.

Disse kjennetegnene er listet ukentlig på Aldi nettside og også i butikkene, så sørg for å sjekke dem ut.

8. Gjør din ferie leke å handle her

Ikke blås dine hardt opptjente feriepenger i butikker som dreper budsjettet ditt på navnemerket leker, som Disney eller Barbie.

I løpet av ferien er det ikke uvanlig å finne de samme lekene hos Aldi butikker til en lavere pris.

Din tur: Hva er din favoritt ting å handle på Aldi? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Kelly Smith er en redaksjonell intern ved The Penny Hoarder og en senior ved University of Tampa. Hun ønsker at det var en Aldi nærmere leiligheten hennes.

Skrive Inn Din Kommentar