Penger

Denne moren satse på sine vekttapsmål. Slik kan hun vinne $ 1300

Denne moren satse på sine vekttapsmål. Slik kan hun vinne $ 1300

Et eller annet sted mellom å starte en stillesittende skrivebordssjobb, ta klasser mot hennes bachelorgrad, hevde sin nå 8 år gamle sønn og møte en tvilsom skilsmisse, mistet Marcie Hagner selv - og hennes vekt.

I oktober 2012 husker hun at han går på skalaen og ser nummeret 195.

"Det var fortsatt 25 pund mer enn hvor jeg ønsket å være," sier Hagner. "Men jeg følte meg ikke så dårlig."

Men skalaen fortsatte å krysse opp - helt til 240 i september 2017.

"Det har vært vanskelig å se bilder av meg selv," sier hun. "Og jeg er bare mortified på grunn av hvordan jeg ser."

I oktober 2017, ved 44 år, bestemte hun seg for å fokusere på seg selv og bli frisk igjen. For en ekstra boost av motivasjon, kom hun til HealthyWage, et velværefirma som betaler deltakere for å møte sine vekttapsmål.

Økonomisk vekttap motivasjon: HealthyWage hjelper denne kvinnen skur pounds

Hagner sier at hun har prøvd å gå ned i vekt før, og hadde en liten suksess med Weight Watchers og intermitterende faste planer.

"Men det var ingen ansvar," forklarer hun.

Uten noe som holder henne til sine mål, fant hun det lett å falle bak. Hun snublet over HealthyWage på Penny Hoarder og trodde kanskje penger kunne motivere henne.

HealthyWage-registreringsprosessen så ut som dette:

  1. Hun registrerte seg.
  1. Hun spilte rundt med HealthyWage kalkulatoren, som tillot henne å legge inn sin nåværende vekt, sitt vekttapsmål, tidsrammen og hvor mye penger hun var villig til å satse på. Så viste Hagner sitt inntjeningspotensial.

Her var tallene hun slo seg inn med:

  • Startvekt: 220,4 pounds
  • Målvekt: 170,4 pounds
  • Tidsramme: 13. oktober 2017 til 30. juli 2018
  • Vedde: $ 500 - eller $ 50 per måned i 10 måneder
  • Potensiell utbetaling: $ 862, pluss hennes første $ 500 innsats

Det betyr at hvis Hagner treffer sitt mål, skal hun betale $ 1.362. Hvis hun ikke gjør det, vil hun miste den første $ 500.

  1. Det neste trinnet var å bekrefte sin vekt. Hun kunne gjøre dette gjennom HealthyWage-appen med en video eller med verifisering fra en helsepersonell eller fitness profesjonell. Hun valgte den sistnevnte, stoppet ved sitt lokale medisinske laboratorium.
  1. Hagner registrerer nå sin vekt hver uke med HealthyWage. Dette gjør at selskapet vet at hun er sunn om vekttapet og følger utfordringsreglene. (Det kreves ingen video eller doktorgraven på disse.)

Tre måneder i hennes HealthyWage utfordring ...

Hagner står for et portrett på Boyd Nature Preserve. Hun går sporene med sønnen flere ganger i uka. Tina Russell / The Penny Hoarder

4. januar møtte jeg Hagner på Boyd Nature Preserve, tucked langs Lake Maggiore i St. Petersburg, Florida.

Hun var tre måneder i sin vekttapsreise og innrømmet at det ikke hadde vært lett. Da vi slo seg gjennom parkens stier, forklarte hun.

Umiddelbart etter at hun startet utfordringen i oktober, møtte hun en rekke uventede hendelser.

Først var hun bakover i en bilulykke. Hun skadet skulderen og hoften.

Så, en natt da hun var oppe sen for å studere for en finale, nikket hun.

"Det skilt ribben min," sier hun. "Det var en slik fluke ting."

Og det var super smertefullt.

Kort tid etterpå lot hun seg kickboxing med sønnen Sam. De to knuste ved et uhell, og hun klemte tåen inn i døren.

"Det gikk som et lite kyllingben," sier hun. Hun hadde brutt tåen hennes.

Til tross for hennes motgang, fortsatte Hagner. Hun fant måter å få treningsøkt på - selv når hun ikke hadde tid til å gjøre det til treningsstudioet.

Vekttap Journey: Legge til trinn og unngå fristelse

Ta for eksempel hennes morgen arbeid rutine.

På South Pasadenas rådhus hvor hun er regnskapsspesialist, parkerer hun i et sted så langt som mulig fra inngangsdøren. Når hun kommer inn på kontoret, dråper hun en grønn te-pod i Keurig. Mens hennes te brygger, gjør hun 10 push-ups mot bordet, 10 knep og 10 dips. Hun vil gjøre rutinen omtrent fem ganger i løpet av dagen.

Hun går da tilbake til sitt justerbare stående skrivebord (et element hun takker sin arbeidsgiver for), hvor hun tilbringer mesteparten av dagen på føttene. Hvis hun ikke står, sitter hun på treningsballstolen. Hun har også trukket ut skriveren på skrivebordet sitt og bruker den som er på kontoret for å få noen skritt inn.

"Jeg prøver bare å inkorporere noen få skritt hver dag," sier hun. Hun nevner hennes inspirasjonskilde, en bok med tittelen "Small Move, Big Change: Using Microresolutions for å transformere livet ditt permanent" av Caroline L. Arnold. Det oppfordres henne til å tenke på alle sine små vaner og å øve sin oppmerksomhet.

Dette gjelder også for hennes spisevaner.

Hun har lært å si nei til sin arbeidsplasss Taco Tuesday-tradisjon på Tijuana Flats, og å ta ut ordre fra Chipotle og Chick-fil-A - for ikke å nevne alle de bryterom-behandlerne.Hun husker å sikre lokket på en eske med donuts for å unngå fristelsen.

Etter arbeid, omtrent tre ganger i uken, går Hagner Boyd Hills kjente stier sammen med sønnen sin i slep.

"Han er en god sport," sier hun. "Jeg ser på ham og forteller ham at jeg trenger motivasjon, og at han kan hjelpe meg og komme med meg."

Til tross for disse livsstilsendringene, så Hagner ikke på skalaen. Hun følte seg også mer sliten og oppblåst enn noensinne.

Hun sjekket med legen sin og lærte at hun har en autoimmun sykdom, som hennes lege fremdeles prøver å diagnostisere mer spesifikt.

«Legen min spurte meg:" Vil du virkelig dø og forlate din 8-årige? "Vel nei, sier Hagner. "Jeg vil ikke dø, periode. Dette er skummelt. "

Hun startet umiddelbart autoimmune protokollen (AIP) dietten. Det er som paleo dietten, men strengere. Ingen egg, ingen nøtter, ingen bønner, ingen tomater, ingen peppers ...

Dette, sier hun, har skapt store endringer. Hun føler seg friskere, sover bedre og endelig ser sitt harde arbeid lønne seg.

Ser fremover ... og bruker den pengeprisen for motivasjon til å miste vekt

På morgenen den 11. januar veide Hagner inn på 207,7. Hun har kastet rundt 13 pund siden starten på utfordringen - og har ca 37 å gå.

Hun sier hun er sikker på at hun vil slå henne 30 juli mål.

"Spesielt nå, fordi jeg har sett resultater," sier hun. "Og jeg vet hva problemet er og hvordan å takle det."

Hun sier at pengene hun legger på linjen, hjelper henne å holde seg på rette spor.

"Penger er en stor motivator for meg," sier hun. "Spesielt fordi jeg ikke har mye. Jeg vil ikke gi noen $ 500, spesielt for noe jeg kan kontrollere og gjøre. "

Hagner sier at hvis hun vinner HealthyWage-prisen, planlegger hun å tjene en velfortjent ferie til Niagara Falls med sin sønn.

Med blikket på premien fortsetter hun å bevege seg fremover - og teller hennes velsignelser at hennes mor, sønn og venner er alle støttende.

"Nå klemmer sønnen meg og gjør poenget med å knekke fingrene sine," sier hun. "Jeg tror han måler fremgangen min."

Vi fortsetter å holde tabber på Hagner's HealthyWage-fremgang, og planlegger å sjekke inn hos henne om våren. I mellomtiden fortsetter vi å rote for henne!

Hvis du vil se hvor mye penger du kan tjene ved å satse på deg selv og din helse, skriv inn dine mål i HealthyWage kalkulator.

Vil du lære mer? Se hvordan tre kvinner gjorde massevis av penger i vår HealthyWage-gjennomgang.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Marcie har inspirert henne til å ta en nærmere titt på hennes hverdagslige (ikke-så-sunne) vaner.

Skrive Inn Din Kommentar