Penger

Hvordan tjene penger som en deltid Baseball Umpire

Hvordan tjene penger som en deltid Baseball Umpire

Batter opp!

De fleste baseballentusiaster er lenestoler. Hvis du elsker baseballspillet og har litt ledig tid, er det ingen grunn til at du ikke kan være en umpire for ekte. Det er mange små ligaer, videregående og høyskoleelskaper som ansetter dommere på deltid og med litt trening, hardt arbeid og riktig tilgjengelighet, kan du være den som ringer skuddene på banen.

Lyder det ikke som mer moro og skriker på fjernsynet?

Hvor mye gjør Umpires?

Som med en deltidsjobb vil lønnen din være knyttet til hvor mye du kan jobbe. Generelt blir dommere betalt per spill som de velger. Takket være strukturen til baseball turneringer, spesielt for lite liga, betyr det at du kanskje kan ringe flere spill på en enkelt dag.

Lønnsskalaen avhenger av spillnivået som du omlaster. Lille liga betaler mellom $ 25 og $ 50 per spill. Videregående skole begynner på rundt $ 50 eller mer. College ball betaler over $ 100 per spill.

Tilgjengelighet er også et viktig element for å tjene mer penger som deltidsforsker. Mens liten liga vanligvis går sammen med en vanlig arbeidsplan, kan videregående og høyskole spill skje midt på dagen. Hvis du har en fleksibel tidsplan, vil du sannsynligvis bli kalt til å refere flere spill.

Krav til å bli en tvangsmann

Reglene kommer til å variere fra stat til stat og liga til liga. Men i det minste må du ta en test for å demonstrere kunnskapen om baseballregler.

Andre vanlige krav inkluderer:

  • Sertifisering: spesielt for videregående skribenter
  • Umpire klasser og klinikker
  • Bakgrunnssjekk
  • Registrering og avgifter for medlemskap i en regional eller nasjonal umpireforening

I tillegg til å oppfylle alle kunnskaps- og bakgrunnskravene, må du også kunne møte de fysiske kravene til å være en dommer. Du må ha god visjon og raske reflekser. Du må kunne ta raske beslutninger og opprettholde en autoritativ tilstedeværelse i det offentlige. Ofte må du kunne håndtere spennende situasjoner.

Hvor skal jeg starte

Har jeg allerede solgt deg? Hvis du tror du er klar til å tjene litt ekstra penger, vil du sikkert vite hvor du skal begynne.
Lille liga er det beste stedet. Som du får erfaring og nettverk, vil du finne muligheter til å utvide til videregående og høyskole.

De fleste små ligaer går gjennom en lokal by eller fylke atletisk avdeling. Du vil ønske å snakke med en programleder. For videregående og høyskole nivåer, er det vanligvis en hode dommer, kjent som Umpire in Charge, som håndterer tildeling av spill.

Det finnes en rekke umpireforeninger som er relativt billige og tilbyr ressurser for å finne jobber. En av de største er National Association of Sports Officials (NASO). Det er også Amateur Baseball Umpires 'Association (ABUA). Disse gruppene tilbyr sertifiseringer, treninger og en forbindelse til andre dommere i ditt område.

Spill på! Vil du dømme et baseballspill for ekstra penger?

Skrive Inn Din Kommentar