Penger

10 konsernsjefer delte sine tøffeste intervju spørsmål. Kan du svare på dem?

10 konsernsjefer delte sine tøffeste intervju spørsmål. Kan du svare på dem?

Jeg vet ikke om deg, men jeg tilbringer alltid kvelder før intervjuer går over mitt CV og reciterer noen velutøvde svar på meg selv.

"I fem år planlegger jeg å være ..."

"Min største svakhet? Vel, jeg er en perfeksjonist, så noen ganger tar mitt arbeid litt lengre tid - men det viser seg alltid veldig bra av samme grunn. "

Det er riktig, slå svakheten til en styrke. jeg er bra i intervjuer, dere.

Hard Interview Spørsmål - Som, virkelig vanskelig

Selv om jeg er den beste i intervjuer, etter å ha lest en artikkel i Quartz om noen av de hardcore spørsmålene som CEOs utgjør under høyt nivå intervjuer, er jeg ganske stoked for ikke å være på jobbjakt akkurat nå.

Og det er ikke bare fordi jeg elsker jobben min.

Disse spørsmålene er hard.

Jeg har ingen anelse om hvordan jeg ville svare dem. Etter å ha bare (knapt) overlevd ett panelintervju, er jeg ganske sikker på at hvis noen spurte meg om å synge for en haug med folk, ville jeg bokstavelig talt vende på innsiden.

Outsourcing leverandør Tech Mahindras president og CTO Atul Kunwar spurte en (heldig?) Intervjuet å synge for panelet av senior execs som hadde vært spørsmålstegn ved ham.

For å være rettferdig hadde kandidaten nevnt at han var en ivrig sanger tidlig i intervjuet. Pass på at delen "Hobbyer og ferdigheter" i din CV ikke bare er for show!

Andre bemerkelsesverdige spørsmål inkluderer en Machiavellian "Vil du heller bli respektert eller fryktet?" Og "Hva er din favoritt Monopoly eiendom, og hvorfor?"

Tupperware CEO Rick Goings omgår intervjuet helt ved å spørre annen folk spørsmålene - som, "Hvordan ble du behandlet?" til kandidatens sjåfør.

Bevilget, disse umulige spørsmålene kommer fra ekstremt høyt nivå ledere - selv bedriftseiere - som intervjuer kandidater for viktige lederstillinger ....

Men kom igjen.

Å få noen til å velge en flaske vin fra en fancy restaurants liste som et høytrykks psykeksperiment? Det er bare sadistisk.

Din sving: Hva er det verste intervjuproblemet du ble spurt om? Hvordan har du håndtert det?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt. Hun har definitivt, definitivt en femårig plan.

Skrive Inn Din Kommentar