Penger

Denne flyttingen kan skape dine økonomier raskt, men det krever en tur til en minibank

Denne flyttingen kan skape dine økonomier raskt, men det krever en tur til en minibank

Folk tror ofte at de bruker mer penger når de har penger i hånden. Men Erin Lowry, forfatter av "Broke Millennial" og bloggen med samme navn, sier det ikke er sant.

"Du skjønner hva du bruker når du bruker penger, men du ser også pengene svindel i lommeboken din," sa hun. "Studier har vist at det er en psykologisk komponent å bruke penger som ikke eksisterer når du setter et kort."

Å se at pengene forlater lommeboken i bytte for verdslige varer er det første skrittet mot å bremse på unødvendige utgifter, sa hun.

"Det er en taktil opplevelse av å bruke penger," sa Lowry. "Du er sannsynligvis ikke det som stemmer med økonomien din hvis du skal digital."

Noen sjekker sine saldoer daglig eller angir tekstvarsler, men hun mistenker at de fleste ikke holder et vakkert øye med alt de har automatisert.

Hvis det har vært en stund siden du spratt gjennom en kort stabel skarpe dollarregninger, kan det være tid for en kontanter diett.

Vi spurte Lowry for å fortelle oss hvordan det er gjort.

Hva er en kontant diett?

Lowry får det: Vi lever i en digital verden hvor det er lite sannsynlig at du betaler for de fleste av dine faste utgifter, for eksempel leie og verktøy, i kontanter. Men en kontanter diett for dine daglige utgifter kan være som å trykke på personlig økonomi reset-knappen.

Hun bruker et fint, rundt eksempel på $ 800: Hvis du har $ 800 igjen etter at du har betalt alle regningene dine for måneden, kan du ta $ 200 hver uke for å tilbringe på dagligvarer, gå ut for å spise, ta en film eller noe annet du Drei normalt på et kort.

"Sett det i lommeboken, og gå om uken din til å bruke penger," foreslår Lowry.

Når du har brukt din ukentlige kontantstrøm, er du ferdig. Hun anbefaler å gjøre det for en hel måned.

Online shopping er ikke forbudt på kontanter kosthold så lenge du står for det utgifter.

Ta hundemat, noe som koster mindre når Lowry kjøper det på nettet.

"Hvis du kjøper hundemat på Amazon, og det koster $ 20, ta $ 20 av lommeboken og legg den inn i en konvolutt å rulle over for neste uke," sa hun. I stedet for å ta ut $ 200, vil du ta ut $ 180 neste gang du trekker ut din ukentlige kontanter.

Ikke klar for en Monthlong Cash Diet? Start Liten

Hvis en måned virker som en evighet for å holde fast i penger, anbefaler Lowry å streve for en to-ukers kontant diett.

Men ikke bare bruke penger og glem det. I stedet behold en logg av alt du bruker penger på de to ukene. Lowry kaller det "sporing hver krone" metode for budsjettering.

"Det sanne målet er å forstå hvor pengene dine går," sa hun. "Når du bruker på et kredittkort, kan du se uttaket eller restauranten, men ditt kredittkortoppsummering angir ikke disse kostnadene."

På slutten av to uker har du dataene for å vurdere hvordan du bruker pengene dine og gjør endringer.

Lowry gjør en rask kontanter diett når hun er hyperfokusert på et økonomisk mål eller når hun føler at hun har vært flippant om å bruke penger.

Selv når hun ikke er i kontanter, legger hun seg hver søndag for å sjekke utgiftene sine. "Det bidrar til å dempe den følelsen av å sjekke kredittkortet ditt på slutten av måneden og føles som" Hvordan brukte jeg så mye penger? ""

Lowry advarer om at en kontant diett ikke er en bærekraftig budsjetteringsstil. "Det er de sjeldne få som kan gjøre det for alltid, men vi er i en digital tidsalder, og det kan føles kjedelig," sa hun. Et godt budsjett, sa hun, føles ikke tungvint, eller som en sang.

Hver kontant diett vil være annerledes.

"Ditt liv er i stadig endring," sa Lowry. "Måten du samhandler med pengene dine må vurderes når livet ditt endres."

Lisa Rowan er en senior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar