Mat

Denne uortodokse shoppingstrategien sparer en pappa $ 150 i måneden på dagligvarer

Denne uortodokse shoppingstrategien sparer en pappa $ 150 i måneden på dagligvarer

Min kone og jeg har to små barn - men faktisk, de er ikke så små lenger. Mine tvilling døtre fortsetter å vokse og vokse fordi de av en eller annen grunn insisterer på å spise hver eneste dag.

Barna er sta slik, vet du? Så bortsett fra bolig, er dagligvarer langt den største utgiften min.

Som alle arbeidende foreldre synes jeg aldri å ha nok penger eller nok tid. Men jeg gjør tid til å handle i to forskjellige dagligvarebutikker hver helg, selv om det er litt av et problem.

I min erfaring er den ekstra innsatsen verdt det - men bare hvis du planlegger deg. Ved å holde fast i min to-supermarkedsstrategi lagrer jeg rutinemessig opptil $ 150 i måneden på dagligvarer.

Gjennom prøving og feiling har jeg slått på min teknikk for å maksimere mine besparelser. Her er hva jeg gjør.

Gå på en speidingsekspedisjon

Det første trinnet er å sammenligne hva de lokale dagligvarebutikkene krever for de produktene du kjøper mest. Da jeg gjorde dette fant jeg det ganske informativt.

Det kan høres ut som en chore, men det er verdt tiden din. Tenk på det som et vitenskapsprosjekt. Ring deg selv til en privat etterforsker på en hemmelig oppgave.

Bare slå en annen butikk på hver av dine neste tre eller fire dagligvarekjøringer, og merk hva hver vare koster (her er et regneark for å gjøre det enkelt). For å blande det opp, prøv en regional kjede som Kroger eller Safeway, en storboks butikk som Walmart eller Target, og en rabattkjede som Aldi eller Trader Joe.

Ulike kjøpmenn belaster forskjellige priser for de samme produktene, selv i samme nabolag.

Min Two-Store Solution

I mitt tilfelle er nærmeste matbutikk i huset mitt Publix, en regional kjede i det sørøstlige USA. Det er ikke billig, men det er veldig praktisk for meg. Jeg kunne praktisk talt kaste en stein fra oppkjørselen min og treffe denne Publix, selv om jeg ikke anbefaler å prøve det.

Det er fristende å bare ta alle mine dagligvarer der og bli ferdig med det. Det ville være så enkelt. Men min dårlige misbrukte bankkonto er helt imot denne ideen.

Så på søndager kjører jeg 3 miles og 10 minutter ut av veien til Aldi, en no-frills rabatt kjøpmann som har 1500 butikker i 34 stater. Der laster jeg opp på stifter som melk, egg og appelsinjuice.

La oss bare si at stedet ikke er fancy. Kundeservice er minimal. Du tar med din egen dagligvareposer og poser dine egne dagligvarer. Det er få navnemerker, ingen deli eller bakeri, ingen smakfullt valgt soft rock musikk som spilles fra skjulte høyttalere, og produkter blir ofte stablet i pappkasser i stedet for på hyller.

Det har billige matvarer, skjønt. En kvart melk ved min lokale Aldi koster en dollar mindre enn den gjør på min Publix. Appelsinjuice, peanøtter og hummus er halve prisen. Kjøtt, ost, brød og ris er også billigere.

Deretter går jeg tilbake til Publix (eller en nærliggende Winn-Dixie-butikk) for å få produkter som Aldi ikke bærer. På vei der kjører jeg rett ved en skinnende, ny oppskalere økologisk matbutikk. Dette er hvor jeg ville handle hvis jeg hadde gjort mer lukrative livsvalg eller hatt et praktisk tillitssystem. I mitt bakspeis, det vinker for meg som Emerald City.

Noen raske online lekser

La oss sikkerhetskopiere oss her. Jeg hoppet over en viktig del av strategien min - samle intel.

Før jeg forlater huset for min ukentlige dagligvarekjøring, gjør jeg litt rask digital scouting for tilbud og salg.

For å få pengene dine verdt på et supermarked som ligger midt i sentrum, som Publix, Kroger, Albertsons eller Safeway, du må dra full nytte av det gode tilbudet de tilbyr. Hver kjede har sine egne spesielle belønninger programmer, kuponger og salg gimmicks.

For eksempel er jeg helt galning om å treffe Publix's BOGOs (buy-one, get-one deals).

Olivenolje er buy-one, get-one? Tid til å lagre på olivenolje. Ditto med bacon eller pasta saus eller salat dressing. Det spiller ingen rolle for meg hvilket merke det er.

I sjeldne tilfeller når min favoritt frokostblanding eller kaffe er på BOGO, snap jeg opp en sjokkerende mengde av det. (Tro meg, det går ikke bortkastet. Kjøp aldri noe bare fordi det er på salg.)

På Publix nettside kan jeg se opp hva som finnes på BOGO eller i det minste på salg i min spesielle butikk. Da gjør jeg det samme på andre butikkers nettsteder, for eksempel Winn-Dixie eller andre regionale dagligvarekjeder i nærheten av meg.

Slik bestemmer jeg om jeg stopper hos Publix eller Winn-Dixie på vei tilbake fra Aldi. Det er også hvordan jeg bestemmer om jeg skal kjøpe kyllingebryst på Aldi eller på mitt andre reisemål: Hvor er den beste avtalen i dag? Hvis svinekoteletter er BOGO et sted, dikterer det ganske mye hvor jeg handler den dagen.

Deretter laster jeg ned digitale kuponger til min dagligvarebutikk. Så, hvis jeg føler meg ambisiøs, vil jeg treffe et par andre kupong nettsteder som Coupons.com eller Lozo.

Det er ikke så mye arbeid, egentlig. Jeg har denne pregame-fasen ned til en 10- eller 15-minutters rutine.

Noen ganger vil jeg hoppe over Aldi og erstatte min lokale Walmart Neighborhood Market som min "billige" alternativ. Jeg finner Aldi det billigste stedet å kjøpe dagligvarer, men Walmart har flere produkter å velge mellom.

Jakt og samling: Er det verdt det?

Til slutt kommer shopping på to dagligvarebutikker ned til en tid-mot-pengebeslutning: Er det verdt din tid og krefter for å spare penger?

For meg, går til et andre supermarked hver helg betyr å brenne en ekstra 50 cent eller så verdt av gass. Enda viktigere, det legger til 30 til 40 minutter til prosessen.

Det er ikke liten ting for en tidsspenne pappa med to energiske små barn i slep. Jeg tar vanligvis mine kjære avkom til supermarkedet og lar moren være hjemme for å gi henne en trengte pause.

Bekjennelsestid: Noen ganger er jeg ikke i humør for å gjøre alt dette. Noen ganger er jeg virkelig, egentlig Ikke i humør, men jeg gjør det uansett. Det har merkbart senket min dagligvare regning. I forrige måned lagret jeg $ 150.

Jeg stål meg selv og takler hele shoppingturen i et fall. Jeg returnerer triumferende med en minivan full av bestemmelser for å mate familien min.

Se den mektige jegeren-samleren og hans fryktløse bruk av shopping hacks!

Din sving: Besøker du mer enn en matbutikk på din søken for å finne den beste prisen?

Mike Brassfield er en veteran skribent og redaktør. Når han ikke jobber, leser han eller er far. Han er på Twitter på @mikebrassfield.


Skrive Inn Din Kommentar