Penger

5 måter å tjene tilbake din Cyber ​​Monday Splurge ... Uten å forlate saken

5 måter å tjene tilbake din Cyber ​​Monday Splurge ... Uten å forlate saken

Det er utrolig enkelt å bruke penger på å sitte foran en dataskjerm, spesielt på Cyber ​​Monday. Ingen svarte fredagslinjer, ingen smertefull utveksling av faktiske penger - ikke engang den nedslående lyden av å snu ditt kredittkort.

Men det kan være enda enklere å få tilbake noen av pengene i samme samling!

Passiv inntekt er en fin måte å styrke dine skjønnsmessige midler når som helst på året, men spesielt i vinterferien, når amerikanerne bruker en årlig 600 milliarder dollar.

Her er noen enkle måter å generere litt ekstra polstring på lommeboken mens du handler på Cyber ​​Monday.

1. Se på videoer på Swagbucks

Jeg har nettopp oppnådd en Swag Buck (SB) - lik omtrent en cent - ved å lære å bruke en muffin tinn for å lage prosciutto eggkopper på Swagbucks.

Jeg vil til og med spare penger på brunsj denne helgen, og få lyst til hjemme uten å vende seg for å se ut fra servitøren når jeg bestiller en mimosa, minus appelsinjuice.

Swagbucks 'videoemner spenner fra mat til kjendissladder og komedier. Og du trenger ikke nødvendigvis å se videoene - bare kjør dem i en bakgrunnsfane mens du går om din Cyber ​​Monday-virksomhet.

Du kan til og med dempe dem hvis du ikke er interessert i fargestilteinnstillinger eller hva du skal lage til middag.

Du kan tjene ca 2 SB hvert 10. minutt. Når du har samlet 100 SB, har du tjent $ 1 gavekort til Amazon, Walmart eller Target (selv om du bare kan innløse belønninger når du har banket minst 300 SB).

Det høres ikke ut så mye, men tenk på hvor mye tid du bruker foran datamaskinen. Gratis penger er gratis penger - og det legger til.

Jeg løp selv to Swagbucks-videoer i to forskjellige bakgrunnsfaner - og doblet inntektene mine! Bare vær sikker på at datamaskinen din kan fortsette, og sørg for å klikke over til fanen fra tid til annen for å sikre at videoene fortsatt spiller.

Du må vanligvis se en samling av tre til fire videoer for å tjene en SB eller to; Jeg hadde noen problemer med å få dem til å spille automatisk.

Swagbucks kan spare deg for penger på mange andre måter også. Sjekk ut vår grunnpakke på alle måter å sette Swagbucks på jobb for deg, og vær sikker på å handle gjennom Swagbucks på Cyber ​​Monday!

2. Del Surfing Info Med Market Research Panels

Gratis penger? Det er en app for det. Flere, faktisk.

Hvis du er villig til å dele anonym informasjon om hvordan du bruker datamaskinen og mobilenheter, kan du tjene noen betydelige belønninger for absolutt ingen innsats.

Smart Panel

Når du tar en tre-minutters undersøkelse for å sikre at du kvalifiserer, kan du laste ned Smart Panel's app, som går stille i bakgrunnen til PCen, nettbrettet eller smarttelefonen, og samler inn anonym informasjon om dine surfevaner.

Du tjener $ 5 for kvalifisering, $ 10 når du har fått appen installert i to uker, og så $ 5 for hver måned installert deretter. Du kan velge å innløse belønningene dine for Amazon gavekort - eller bare få kald, hard kontanter via Paypal.

Nielsen Mobile Panel

Nielsen mobile app fungerer på samme måte som Smart Panel, og er tilgjengelig for både Android og Apple mobile enheter.

Når du kvalifiserer, installer du appen på telefonen din. Du vil tjene opptil $ 50 per år i belønninger - Noen av disse er Amazon og Starbucks gavekort.

Cross Media Panel

Tidligere kjent som Google Screenwise Panel, betaler denne ut varierende mengder avhengig av hvor mange enheter du kobler.

Hvis du regelmessig bruker en datamaskin og en smarttelefon, får du det $ 4 å registrere deg, deretter $ 2 hver uke du bruker enheten etterpå. Så lenge du er over 13 år, trenger du bare en Google-konto og kan bruke Chrome, Internet Explorer eller Firefox.

Har du en nettbrett? Heldig du! Du får en $ 6 registreringsbonus og $ 3 i passiv inntekt hver uke.

Klikk her for å komme i gang. Når du er klar til å betale ut, kan du velge mellom en rekke superbruke gavekort, fra Visa til Domino (som jeg helt sikkert kan gå for. Noen ganger er pizza verdt mer enn penger.)

Media Insiders Panel

Her er en annen! Med Media Insiders Panel, vil du tjene $ 5 per måned, per enhet - og du kan koble opp til tre. Plus, du får lojalitetsbonuser opptil fire ganger per år hvis du lar den bli installert.

MobileXpression

Ta undersøkelsen for å finne ut om du kvalifiserer for dette markedsundersøkelsespanelet. Den er tilgjengelig for iPhone, Android-enheter (5.0 eller under) og andre enheter, inkludert tabletter.

Hvis du kvalifiserer og installerer det, er du garantert å tjene premier, og du blir automatisk angitt i "Ukentlige vinnere" -turneringer. Godbiter gitt ut inkluderer iPads, Kindles, digitale kameraer og mer.

3. La Viggle Listen In

Spiller du musikk eller ser på TV i bakgrunnen mens du kjøper Cyber ​​Monday?

Hvis du er villig til å dele informasjonen din, betaler Viggle deg poeng når du lar det høre på musikk eller TV-show. Appen er tilgjengelig for Android og Apple-enheter.

Brukere har innløst sine poeng for over 14 millioner dollar i belønninger til dags dato, ifølge Viggles nettsted. Velg fra bestselger gavekort som Amazon, Best Buy og Sephora, eller til og med en gang i livet, som en tur for å se finalen på "The Voice"!

4.Se vakre annonser på Android Lock-skjermbildet

Hei Android-brukere: Hvis du lar noen av disse appene vise annonser på smarttelefonen din, tjener du kontantbelønninger bare for å bruke telefonen. Beklager, Apple-fans, du kan ikke bruke noen av disse appene ennå.)

De jobber på omtrent samme måte: Installer appen, la den fylle låseskjermbildet ditt med visuelt tiltalende annonser som er relevante for dine interesser, og rake i kontanter.

Selv om inntektene dine er bundet til å låse opp telefonen, har disse programmene algoritmer for å oppdage bedragerisk bruk - slik at låsing og opplåsing av telefonen hele dagen ikke vil gjøre deg millionær på en magisk måte.

Legg meg til

Når du har racket opp $ 10, kan du be om belønningsposisjonen din via Paypal. Sjekk ut appen her.

fronto

Denne appen belønner deg i poeng, som du handler for kontanter - ca 2500 poeng for $ 1.

Appbutikkbeskrivelsen sier Fronto prøver å betale $ 20 til hver bruker hver måned - ikke dårlig for noe du bokstavelig talt bare har satt og glemmer!

Slidejoy

Et hundre Slidejoy Carats er lik $ 1, og du kan få betalt etter at du har truffet bare 200 Carats. Du kan til og med velge å donere dem direkte til veldedighet!

5. Søk med Bing

Bing betaler deg for å bruke sitt nettsøk, i stedet for en spesielt dødlig du kan bruke som standard.

Så når du setter på Internett for de beste Cyber ​​Monday-avtalene, sørg for å gjøre det gjennom Bing Belønninger. Du kan få $ 5 gavekort til leverandører som Amazon, Chipotle og Starbucks.

Din sving: Kjenner du noen fantastiske måter å tjene passiv inntekt på Cyber ​​Monday?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Jamie Cattanach er en junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan bølge hei til @ jamiecattanach på Twitter.


Skrive Inn Din Kommentar