Mat

Slash Your Grocery Budsjett: Hvordan en mor feeds en familie på 5 for $ 64 i uken

Slash Your Grocery Budsjett: Hvordan en mor feeds en familie på 5 for $ 64 i uken

Hvor mye planlegger du å tilbringe hver uke på dagligvarer, og hvor mye koster det egentlig bruke i gjennomsnitt?

Hvis du er som mange mennesker, hva du egentlig opplever å bruke hver uke har en irriterende tendens til å avvike fra det planlagte budsjettet. Dette er spesielt sannsynlig hvis du har en familie å mate - kostnadene legges opp raskt.

Men en sparsommelig blogger har kastet seg ned i gaffelen. På hennes blogg 4 Hats and Frugal hevder Amiyrah Martin at hun kan mate en familie på fem på et dagligvarebudsjett på bare $ 64 per uke - og hun tror at noen kan følge hennes ledelse.

Hvis du finner deg selv innsigende, "Vel, det ville ikke fungere for meg fordi _______ ", er du ikke alene. Amiyrah har hørt alle unnskyldninger, fra å behandle spesielle dietter til å ha for mange munner til å mate - og hun kjøper ikke noen av dem.

De virkelige grunnene til at matvarebudsjettet ditt feiler, ifølge Amiyrah, er de du ikke engang er oppmerksom på: du bruker ikke delkontroll, du er ikke factoring i snacks og desserter, du handler ikke årstid, Jeg har tatt imot nederlag. Adresse til disse snike suksess sabotørene, og du kan finne at du er i stand til å leve på $ 64 i uka også.

Men hvem sier at du ikke kan komme forbi med enda mindre? Hvorfor ikke legge til disse ekstra taktikkene til arsenalet ditt for å se hvor lavt du kan få din dagligvareregning?

1. Få pengene tilbake

Massevis av nettsteder og mobilapper vil belønne deg for å gjøre din normale dagligvarehandel. Ibotta belønner deg for å kjøpe bestemte varer. Nielsen Homescan belønner deg for å skanne enkelte elementer. InboxDollars belønner deg for å bruke kupongene sine. Du kan til og med kombinere Ebates med Raise.com for å barbere en prosentandel av dine dagligvarer.

2. Hold øye med prisendringer

Når det gjelder apps, kan flere hjelpe deg med å sikre at du får de lavest mulige prisene på varene på dagligvarelisten din. Apper som Favado og mySupermarket overvåker prisene på flere butikker og varsler deg om hvor du kan finne et element som er den billigste. For flere alternativer, sjekk ut dette innlegget på couponing strategier og apps.

3. Handle på riktig tidspunkt

Mange store forhandlere endrer sine priser på en bestemt ukedag, og hvis du vet når disse endringene skjer, kan du potensielt se noen gode tilbud.

4. Bruk hackere

En liten online sleuthing kan avdekke noen hemmelige tips og triks for å lagre hos din favorittforhandler, enten det er Walmart, Target eller Whole Foods. Google din favorittforhandler pluss "besparelser" for å se hva som er der ute. (Og hold øye med The Penny Hoarder for en kommende serie på besparelser for dine favorittbutikker!)

5. mate deg selv

Den enkleste måten å skreddersy dagligvarer regninger? Ved å ikke ha matbutikk i det hele tatt. Å dyrke ditt eget produkt i hagen din, eller til og med heve kyllinger eller kaniner i hagen din, kan bidra til å supplere din shopping til en brøkdel av kostnaden.

Din sving: Tror du at du kan leve på $ 64 verdt dagligvarer i uken? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar