Liv

10 Frugal Travel Hacks så enkelt du ikke vet hvorfor du ikke tenkte på dem

10 Frugal Travel Hacks så enkelt du ikke vet hvorfor du ikke tenkte på dem

Dette bare i: Reise er dyrt.

OK, så det bryr seg ikke helt nytt.

Men reiser er Rått. Som travel junkies (din medfølger virkelig) ofte quip, er det eneste du kjøper som gjør deg rikere.

Merk ordet "buy" gjør fortsatt et utseende, skjønt. Du må bruke penger hvis du vil se verden.

Heldigvis, hvis du er inne på noen få nøkkelferdige hemmeligheter, trenger du ikke å bruke så mye av det.

10 måter å spare penger på å reise

Billige reiser trenger ikke å føle seg billig.

Faktisk kan det være mye mer innbydende og personlig enn tradisjonell reise taktikk. Hvem ville helst ikke bo i et vakkert lokalt hjem i stedet for et hotell med kakeskjærer?

Så neste gang du kommer til å ringe, kan du gjerne gi inn - så lenge du tar skritt for å redusere ublu (og unødvendige) reisekostnader.

1. Hold kontakten - og hold pengene dine også.

Hør: Du skal allerede bruke nok penger til å utforske (og komme til) hvilken fantastisk destinasjon du har valgt.

Du trenger ikke å bekymre deg for å shelling ut store penger bare for å holde kontakten med venner og familie du dro hjem igjen.

Hvis du bare tar tak i mobiltelefonen din og tar den sammen uten å lage en plan, kan du stå overfor en seriøs regning når returflyvningen lander. Utenlandske roamingavgifter er Nei.

Men vi har våre veier rundt slike hindringer. 😉

En av våre favoritt mobilleverandører, FreedomPop, har nettopp lansert et nytt 3-i-1 SIM-kortkit inkludert 100% gratis internett - og det fungerer rundt om i verden.

Enda bedre? Du kan nok bruke den med telefonen du allerede har - hvis den er ulåst.

Grunnplanen er helt gratis etter at du har betalt for SIM-kortet selv, som kommer til døren din, aktivert for bare 4,99 USD. Du får til og med gratis frakt!

Den gratis planen inneholder 200 minutters snakk, 500 tekstmeldinger og 200 MB data for bruk på ditt store eventyr, for ikke å nevne at du alltid kan kommunisere via Wi-Fi gratis. Og seriøst, når er den siste gangen du dro til en kaffebar det ikke Har du gratis Wi-Fi?

Og siden du ikke trenger å signere en kontrakt, er det virkelig ingenting å tape. Du kommer til å bruke din egen telefon rundt om i verden uten å stresse om falske utenlandske roamingavgifter.

Ja takk.

2. Ta med din egen flyplass mat.

Ingenting irriterer meg mer enn overpaying for iffy mat.

Og flygeblad er det ultimate fanget publikum. Flyplassen er en twilight-sone hvor du betaler $ 10 for en visnet, ferdigpakket salat toppet med kaldt, svampet kyllingbryst.

Jeg tror ikke det er freaking.

Du kan få faste gjenstander gjennom TSA-sikkerhetscheckpoeng - inkludert sunne snacks som epler, proteinstenger, nøtter, du nevner det - så lenge det ikke er flytende.

Spar spisesteder for maten på reisemålet du faktisk vil å prøve.

Her er åtte flere triks for å hjelpe deg med å spare på reisebudsjettet.

3. Velg riktig destinasjon.

Når det gjelder kostnader, er enkelte destinasjoner bedre enn andre.

Hvis du leder til en ekstremt dyr by som New York eller San Francisco, vil du nok bruke mer penger enn du ville si, Nashville, selv om du tar ting så fritt som mulig.

Men hvis du velger en mindre kjent (men likevel fantastisk) destinasjon, vil du kunne strekke disse dollarene ytterligere.

Og la oss være ekte, hva skal du gjøre på Manhattan i tillegg til butikk (og, OK, kanskje ta inn et Broadway-show)?

Reiser er din sjanse til å utforske verden. Kom deg ut! Veitur det til en nasjonalpark (kom inn gratis i august!) Og vandre en sti eller klatre noen steiner.

Og hvis en by er bare mer din stil, velg en rimelig, men sjarmerende, som Charleston eller New Orleans. Hvis lyse lys ringer navnet ditt, kan du prøve Vegas - de fleste av de legendariske hotellene har rockbunn-alternativer som fortsatt vil ha deg i fanget av luksus.

Fikk ditt hjerte satt på internasjonal reise? Søk etter land der dollar er verdt mer.

Spille kortene dine riktig, og du vil finne at du har mye mer forbrukskraft med samme mengde reisebudget! For å komme i gang, her er seks billige eksotiske destinasjoner hvor du kan få et tre-retters måltid for to for under $ 20.

4. Gir opp med riktig plast.

Hvis du bruker feil kredittkort i et fremmed land, vil du bruke ekstra penger på utenlandske transaksjonsgebyrer hver gang du sveiper.

For turer til utlandet, det er avgjørende Du sikrer at du har et arbeids- eller debetkort med en bank som ikke belaster deg bare for å få tilgang til dine egne fortjente penger.

I tillegg, i de fleste land, kutser det ikke lenger. du må også sørge for at kortene dine er utstyrt med en av disse nifty EMV-sjetongene.

Mens du er i det, hvorfor ikke sørg for at plastikk er egentlig jobber for deg?

Finn kort som tilbyr belønninger - som hyppige flyger miles. Eller, hvis du flyr ett flyselskap spesielt, bør du vurdere å søke om det proprietære kortet for å få gratis sjekket poser og andre fordeler.

Bare vær sikker på at du betaler kortene dine helt i hver måned for å nyte alle fordelene uten interesse.

Uansett hva slags kort du har med deg, sørg for å ringe til banken og gi dem beskjed når og hvor du skal reise, slik at du ikke blir strandet uten noen midler når det setter en bedragerisk bruk, hold på kortene dine!

5. Få pengene dine riktig.

Nå som du har ditt plastsett, er det på tide å tenke på papir.

Jeg vil ikke anbefale å reise med massevis av fysiske penger, men det er en god ide å ha litt penger på hånden.

De fleste leverandører og til og med drosjer tar kreditt, men du vet aldri når du kan komme inn i unntaket av regelen. Og hvis banken din gjør ta tak i kortene dine av en eller annen grunn, å ha litt penger betyr at du ikke vil være helt strandet.

Du vil sannsynligvis få den aller beste prisen hvis du kan finne en minibank i nettverket eller "søster" i destinasjonslandet og trekke penger når du er der, Fodors råd. Plus, du trenger ikke å bekymre deg for å holde styr på en stabel med penger under ditt fly (e).

Men tråkk forsiktig - Hvis en minibank er ute av nettverket, kan du betale opptil $ 5 per transaksjon, i tillegg til en prosentandel av tilbaketrekningen, bare for å få tilgang til penger du allerede har tjent. Nei takk.

Et annet smart alternativ? Bestil kontanter fra banken din, stateside. Det kan kreve en liten avgift, men sannsynligvis måten mindre enn hva du betaler ved hjelp av en online eller flyplass valuta omformer.

Og hvis du tenker på å bare ta med en amerikansk Benjamin og kalle det en dag, vær forsiktig.

Bedrifter som tilbyr å ta opp sin egen valuta i registret, kan kreve en ublu avgift for favør, ifølge NerdWallet. Insister på å betale som en lokal - med lokal valuta.

6. Planlegg så mye som mulig.

Hjemme er det lett å fortelle når noe er overpriset.

Du bor og handler her hver dag, så du vet forskjellen mellom "forventet" og "ublu" for en kopp kaffe eller en t-skjorte.

Men i et ukjent marked, vet du ikke hva gjennomsnittet ser ut - som kan stave fare for reisebudsjettet dersom en leverandør utnytter uvitenheten din.

Forskning hva ting bør koster før du går, slik at du kan gjenkjenne (og unngå) en rå avtale. Å gjøre noen lekser på forhånd kan hjelpe deg med å finne bedre måter rundt dyre feil.

I stedet for å betale for en rekke en-tur-billetter, kan du prøve et helgetur. Flyplassdrosjeturer koster $ 50 hver vei? Sjekk ut offentlig transport: Kanskje det er et alternativ som ikke vil legge til for mye reisetid (eller styrke hovedpinen etter flyet).

Vet hvordan du bruker pengene dine riktig - for eksempel har ikke alle land samme tipping som vi gjør i USA

Også, sjekk hva slags strømuttak som er brukt i destinasjonslandet, slik at du kan kjøpe en adapter på forhånd. Du er sikker på at du blir overladet på flyplassen butikken.

7. Ikke (over) betale for flyreiser ...

Har du aldri samlet inn miles ennå? Du går i utgangspunktet bort fra gratis penger.

Hvis du er samle miles, men har ikke helt racked opp nok for en gratis flytur, gjør deg selv til fordel for å kjøpe flyreiser så intelligent som mulig.

Smartphone apps som Skiplagged og Hopper kan hjelpe deg med å finne de billigste flybillettene. Og hvis datoene og destinasjonene dine ikke er satt i stein, kan du bruke en time eller tre utforskingsalternativer med Google Fly.

Reise i løpet av den mindre populære skulder sesongen, når stort sett alt om ferien din vil være mye billigere.

Sjekk enkeltveier i begge retninger, som faktisk kan være billigere enn en tur-returpakke.

Og sørg for at du planlegger og kjøper dine flyreiser strategisk. Du får den billigste reisen hvis du planlegger tidlig, selvfølgelig, men det er også andre regler.

Sjekk ut våre guider for hvordan og når du skal kjøpe flyreiser for sommer og ferie reise. Overraskende nok, selv den dagen du bestiller kan ha stor effekt på hvor mye du bruker (hint: Pass på at du ikke kjøper på fredag!).

8. ... eller overnattingssteder.

Hotellrommene er siste århundre.

Med fremtiden for delingsøkonomien er det flere måter å få billige - til og med gratis - overnatting nesten hvor som helst du går.

Apper som Airbnb og Homestay hjelper deg med å se destinasjonen fra en lokal øyne - og for øvrig mindre enn et prefabrikkert rom innredet med små, irriterende flasker sjampo.

Spill kortene dine rett, og du kan finne gratis losji. Se på husbytte eller last ned Couchsurfing. Det er hvordan jeg møtte noen fantastiske og sjenerøse folk på min episke mid-20s road trip.

Viktigst av alt, får du den ekstra bonusen med å henge ut med det lokale. Kan du si gratis guide og helt ny pennevenner?

9. Hold ting trygt.

Det er vanskelig å spare penger hvis du mister lommeboken din.

Som nevnt ovenfor, bør du nok bære noen kontanter, jeg vil advare mot å bære mye av det.

Hvis du kan, la dine verdisaker (og definitivt passet ditt) være i ditt trygge rom. De er mer sannsynlig å gå seg vill hvis du holder dem med deg.

For ting som må komme sammen, vurdere å investere i en tyverisikkepose.

Det er mange alternativer med høyteknologiske, gearbeskyttende funksjoner, som låsbare sikkerhetsklipp på glidelåser og skråstendige, trådbelagte stropper. De er ikke billige - men vei billigere enn hvis noen sveiper ting mens du er langt hjemmefra.

10. Egentlig gjøre penger på veien.

Faktisk lager penger mens du er på turen? Yup, det er helt gjennomførbart - og på mange måter.

Du kan vurdere et langsiktig prosjekt som å starte en reiseblogg, eller bare plassere din plass på Airbnb mens du er borte.

Det er mange andre delingsøkonomiske apps som gjør det enkelt å tjene ekstra penger mens du er i utlandet. Prøv Gigwalk eller Field Agent mens du er borte for å gjøre opp noen av disse reisekostnadene.

Bare vær sikker på at hvis du bruker smarttelefonapplikasjoner, betaler du ikke wazoo for data - spesielt når du lett kan få det gratis. (Psst - med FreedomPop, vil du faktisk få gratis data hver gang du refererer til en venn ... hvilken pen darn i nærheten av å bli betalt!)

God reise!

Din tur: Hvor skal reisene ta deg i år?

Sponsoropplysning: En stor takk til FreedomPop for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Jamie Cattanach er en stabskribent på The Penny Hoarder som tilbringer alle sine hoarded pennies på reise langt, godt og billig. Hennes skriving har også blitt omtalt på Word Riot, DMQ Review, Hinchas de Poesia og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar