Banker

Slik setter du opp og betaler studielånene hver uke

Slik setter du opp og betaler studielånene hver uke

Når det gjelder studielån, kan vi alle være enige om det faktum at jo raskere det blir betalt av det bedre. Ikke sant?

Du har lykkes med å få lån tilgivelsesprogrammer og til og med delta i en inntektsbasert avdragsplan.

Men det er fortsatt et gjeldsslag som stirrer på deg, og alt du ønsker er at du kan betale det raskere. Men hvordan får du det lønnet raskere?

Enkelt svar - ved å foreta flere utbetalinger.

Jeg hører din protest: "Men jeg tjener ikke mer penger som det er. Hvordan skal jeg betale mer? "

Jeg hører deg. Kan du imidlertid holde fast for en enkel matematisk beregning?

La oss si at ditt månedlige studielån er $ 400. La oss ta det og multiplisere det med antall måneder i et år - 12. Ved utgangen av året ville du ha gjort innbetalinger på totalt $ 4.800 (minus din interesse).

Fortsatt med meg?

Nå, la oss si at du tar den $ 400 og deler den i ukentlige innbetalinger, noe som betyr at du betaler $ 100 hver uke. Hvis du holder deg til denne ukentlige planen, i 52 uker, ville du ha gjort $ 5.200 i betalinger.

Det er en ekstra $ 400 over månedlige utbetalinger - en hel måneds betaling!

Ser du hvor raskt vi har gjort en ekstrabetaling vi ikke "planlegger" på å gjøre, og hvordan vil det til slutt hjelpe til med å betale lånene raskere? Kast inn en ekstra $ 10 eller $ 20 per uke på de ukentlige betalingene - hvis du har råd til det - og du kan flytte saken sammen enda raskere. Spennende, ja? Flott!

La oss nå snakke om mekanikken til å sette opp og betale studielån ukentlig.

Slik setter du opp og betaler studielånene hver uke

1. Pass på at lånetjenesten din har det bra med deg å gjøre ukentlige innbetalinger i stedet for månedlig. De fleste lånetjenestene er glade for å bli betalt, og vi ser derfor ikke noen problemer her. Men for klarhetens skyld er det forslaget her å ringe til lånetjenesten og finne ut av dem hvis de er i orden med at du foretar ukentlig betaling på studielånet ditt.

2. Ta samlet av de månedlige lånene dine og del det med 4 eller antall uker i måneden. De fleste måneder har 4 uker. Av og til vil du imidlertid ha den en måned som har en "femte" uke. Avhengig av hvilken dag du bestemmer deg for å foreta betalinger, kan dette være sant for deg eller ikke. I alle fall, som beregningen vi gjorde over, hvis din totale månedlige betaling er $ 400, vil din ukentlige betaling komme til $ 100. Å gjøre den ukentlige betalingen når du møter den sporadiske "femte" uken vil holde deg i forkant. Hvis du legger ekstra $ 10 eller $ 20 til de ukentlige utbetalingene dine, kan du gå langt også for å hjelpe deg med å nå målet ditt raskere.

3. Velg en dag for å foreta betalinger hver uke og sørg for at alle dine ukentlige utbetalinger kommer før din månedlige betalingsfrist. For å holde ting konsistent (og kanskje enda morsomt) kan du holde en kalender eller et telefonvarsel om lånebetalingsfristen din hver måned og sette opp de ukentlige innbetalingene dine slik at det totale beløpet du forventes å betale månedlig, kommer før forfallsdagen . For eksempel, hvis du velger å foreta betalinger hver mandag, er det viktig å forsikre deg om at den siste betalingen du foretar, fremdeles kommer til utlånsbehandleren før forfallsdagen. Vi ønsker å styre de skadelige forsendelsesgebyrene.

4. Bruk automasjon å holde ting konsistent. Når du har fastslått at du kan forplikte seg til å gjøre dine beregnede utbetalinger hver uke, og viktigst, at det ikke vil føre til at du går inn i uønskede økonomiske vanskeligheter for måneden, du kan automatisere betalingene dine for å holde ting konsistent. Fordelene med automatisering er:

  • sjekk aldri glipp / glem å foreta en betaling
  • sjekk Noen låntjenester vil faktisk gi deg en liten rente reduksjon når du automatiserer betalinger
  • sjekk Hvis du lager enda små ekstra utbetalinger hver uke, vil automatisering hjelpe det hele med å legge opp veldig raskt

På den annen side, hvis du noen gang bestemmer deg for å avbryte automatiserte betalinger av en eller annen grunn, må du kanskje be om kanselleringen skriftlig, som kan ta dager å behandle. Det er derfor viktig å finne ut din lånerens retningslinjer for automatiserte betalinger på forhånd.

5. Sist men ikke minst, må du alltid kontrollere at betalingene dine har lagt ut. Automatiserte innbetalinger kan ta en dag eller to å behandle, så det er tilrådelig å være på toppen av å sørge for at de ukentlige betalingene har lagt ut slik at du ikke blir rammet av unødvendige gebyrer.

Enda mer, hvis du bare har begynt med ukentlige innbetalinger, må du alltid sørge for at "forfallsfristen" er fullført hver måned til rett tid. Når du kommer, er dette ikke et problem, men det kan skade deg i løpet av den første måneden din eller hvis du ikke er forsiktig.

Avsluttende tanker

Å betale studielån er en drøm, mange mennesker tar år og år å oppnå. Disse 10-årige eller til og med 20-års tilbakebetaling planene legger tusenvis av dollar i rentegodtgjørelser, slik at folk flest betaler seg mye mer enn de skylder å begynne med.

Å betale studielånene raskere har den dobbelte fordelen av å få deg til slutten av å leve med studielånets gjeld og hjelpe deg å være fri til å ta andre store økonomiske beslutninger i livet ditt.

Som vi så med beregningen gjorde vi i begynnelsen av innlegget, ved å gjøre ukentlige utbetalinger på studielånet ditt, vil du hjelpe deg med å gjøre akkurat det.

Hva er dine tanker om dette? Betaler du allerede studielån ukentlig eller to ganger i uken? La oss høre om det i kommentarene.

Skrive Inn Din Kommentar