Virksomhet

Hvorfor hver student trenger sin egen nettside

Hvorfor hver student trenger sin egen nettside

Visste du at 80% av arbeidsgiverne vil Google deg før et intervju ifølge en nylig artikkel av jobbsøkekspert Susan Joyce? Hva skal de finne?

Er denne potensielle arbeidsgiveren å finne en rekke sosiale medierprofiler med bilder fra din fantastiske Spring Break-tur med venner, eller skal de finne et kurert søkeresultat som fremhever hva du vil at de skal se?

Arbeidsgivere kommer ikke engang til å se det hardt - du er sannsynligvis en av hundrevis av kandidater. Men det de ønsker å se er noe som skiller seg ut - og hvis det "noe" stemmer med ditt CV.

Det er derfor å starte ditt eget nettsted som en høyskole student er en no brainer. Når du er en høyskoleutdannet, blir ditt eget nettsted ditt hjemmebase - et online CV, en portal til "deg" og et sted å vise frem arbeidet ditt.

Hvorfor hver student trenger en nettside

Du kan tenke på deg selv, ja, jeg har en LinkedIn-profil - er det ikke nok? Nei. Det er bare et utgangspunkt.

Du trenger et nettsted fordi du trenger en hjemmebase for deg selv. Hva skjer hvis LinkedIn går veien til MySpace? Hva skjer hvis Facebook går ut av virksomheten? Når du stole på andre nettsteder, er du i deres barmhjertighet. Hvis du oppretter din egen nettside som en høyskole eller høyskoleutdannet, har du nå ditt eget stykke av online eiendomsverdenen som du kan beholde for alltid.

Her er noen av de potensielle fordelene ved å starte ditt eget nettsted:

Du eier ditt eget merke online

Når du oppretter ditt eget nettsted ved hjelp av navnet ditt, vil Google sannsynligvis rangere den nettsiden som # 1-resultatet for navnet ditt (med mindre du deler samme navn som en berømt kjendis, så har du kanskje problemer). Som sådan kan du kontrollere merkevaren din på nettet, fordi de fleste brukere bare klikker på de første parresultatene - og kanskje går de på første side.

Studier viser at det første resultatet i Google får 32,5% av klikk-throughene. Dette må være ditt eget nettsted hvis det er navnet ditt folk søker etter. Det andre resultatet blir bare 17,6% og den tredje får bare 11,4% av klikkene. Disse bør være dine beste sosiale medier profiler - som LinkedIn eller Twitter.

Det er slik du kontrollerer merkevaren din.

Du kan få en ny jobb lettere

Siden 80% av arbeidsgiverne vil Google ditt navn, med ditt eget nettsted som ser bra ut, går langt til å vise arbeidsgivere at du bryr deg om arbeidet du gjør. Med riktig nettsted kan en potensiell arbeidsgiver lære om deg, se eksempler på arbeidet ditt, og virkelig få en følelse av hvem du er.

Hvis din CV og andre sosiale profiler passer alt, vil det gjøre det enklere å få en ny jobb - selv om du får din første jobb rett ut av college.

Du kan vise deg selv

Nettstedet ditt er det sanne stedet hvor du kan vise frem deg selv og hva du står for.

Tenk på det - selv om du er på college i dag, vil et godt nettsted ha:

 • Et bilde (eller flere bilder) av deg
 • En CV-side
 • Et sted å dele dine prestasjoner
 • Lenker til dine andre sosiale profiler
 • Et kontaktskjema

Alle disse er gode måter å vise frem hva du har gjort. Kanskje du har hatt flere praktikplasser (vis noen bilder av det sammen med det du har lært). Kanskje du har frivillig og har noen gode opplevelser der. Kanskje du har en sidekast som du vil fremheve som viser at du har en entreprenørånd.

Du vil kanskje gjøre mer med det i fremtiden

Når du eier ditt eget domenenavn, kan du bruke det til det du vil. I dag kan det være en flott hjemmebase for å finne jobb etter college. I morgen kan det være et nettsted som er hjørnesteinen i virksomheten din.

Faktum er at nettet vokser med rundt 55.000 nye domener hver dag (nettadressen til nettstedet ditt). Hvis du vil eie ditt eget navn på nettet, må du kjøpe det før heller enn senere. Det er veldig billig å kjøpe et domene - BlueHost gir deg et gratis domenenavn når du registrerer deg! Så det er ingen grunn til å vente på å bygge din studentstudents nettside.

Sette opp en høyskole student nettside er enkelt

Det kan høres skummelt ut, men det er veldig enkelt å sette opp en grunnleggende studentstudents hjemmeside. Det tar omtrent 15 minutter, og du vil være oppe.

Det er tre hovedtrinn som vi forenklet nedenfor, etterfulgt av å skape innholdet på nettstedet ditt. Hvis du vil ha en større opplæring, sjekk ut vår fullstendige guide om hvordan du starter en blogg eller et nettsted for studenter.

1. Kjøp et domenenavn

Domenenavnet ditt er nettadressen din. For eksempel er domenenavnet til dette nettstedet TheCollegeInvestor.com. Du vil helst at dette skal være ditt fulle navn. Hvis du ikke kan få for- og etternavnet ditt, kan du prøve variasjoner med mellomnavnet eller mellomstarten.

For å kjøpe domenenavnet ditt, er det det første spørsmålet når du oppretter Bluehost Hosting-kontoen din. Vi anbefaler Bluehost fordi de lager et nettsted og får et domenenavn enkelt! Plus, det er bare $ 2,95 per måned!

2. Oppsett en webvertkonto

Det neste trinnet er å finne en web hosting konto. Dette er serveren som vil holde nettstedet ditt. Tenk på det som en harddisk online et sted. Du vil ikke bruke din egen datamaskin fordi du vanligvis ikke har det beste oppsettet for å holde et nettsted.

Et valg vi anbefaler for web hosting er Bluehost. De er konsekvent løpende avtaler, og akkurat nå kan du starte ditt eget nettsted for bare $ 2,95 per måned. Det er klarert av noen av de største bloggerne og utgivere på nettet.

Det viktige å huske er at du kan avbryte eller endre webverten når som helst, og du vil fortsatt eie ditt eget domenenavn. Så ikke tro at du er låst inn i dette. Sjekk ut Bluehost her.

3. Installer og installer nettstedet ditt selv

Endelig må du installere og konfigurere nettstedet ditt. Bluehosts web hosting konto, som vi snakket om ovenfor, setter opp baseline nettsiden for deg. Du trenger bare å tilpasse utseendet og lage innholdet.

Utsikten er diktert av temaer. Det finnes mange gratis temaer, som du kan finne ved å gå til Utseende -> Temaer, eller du kan kjøpe et premium-tema. Når folk snakker om å ha noen å bygge dem et nettsted, snakker de vanligvis om å betale noen for å bygge et tilpasset tema for deres nettsted. Du trenger ikke å betale, da det er mange gratis og lave kostnader tilgjengelige.

** Hvis dette forvirrer deg i det hele tatt, sjekk ut vår veiledning om å starte en blogg eller et nettsted her.

4. Lag ditt nettsted for studentstudenter

Når du har et tema, må du opprette innholdet. Hovedstolpene i innholdet bør være:

Et velkomst / Hjemmeside:Du må tenke på første inntrykk for når potensielle arbeidsgivere eller lesere lander på nettstedet ditt. Hva vil du at de skal se? En fin måte å introdusere besøkende på nettstedet ditt er å bare ha et profesjonelt bilde av deg, og noen viktige fakta om deg.

En CV:Akkurat som det høres ut, kan du opprette en CV-side som fremhever arbeidsopplevelsen din. Som studenter eller nyutdannede kan du også inkludere frivillige muligheter og klubber du deltok i.

Bransjeinnhold:Dette kan virke rart for en høyskole student å sette på sin nettside, og det er ikke nødvendig. Men hvis du har noe du kan dele relevant for bransjen du vil komme inn på, kan det gå langt. For eksempel, kanskje du vil komme inn i webdesign, og du har jobbet frilans i løpet av college. Du kan lage en blogg på nettstedet ditt der du deler informasjon om freelance webdesign. Dette kan gå langt i retning av å vise potensielle arbeidsgivere (eller til og med fremtidige kunder) du mener forretninger.

Kontaktinformasjon:Til slutt, sørg for at du inkluderer et kontaktskjema slik at folk kan kontakte deg, samt lenker til alle relevante sosiale medier profiler. Dette er viktig - det kan være andre personer med samme navn, så du vil være sikker på at du kobler til dine egne LinkedIn, Facebook og Twitter profiler.

Hvordan maksimere virkningen av ditt eget nettsted

Internett ble blitt en hovedrolle for alles liv. Du bruker den daglig (hvis ikke per time) for å holde deg oppdatert på informasjon, koble deg til venner, og undersøke potensielle arbeidsgivere. Vel, gjett hva, personen som ansetter deg, gjør det samme! Bortsett fra at de skal søke etter deg på nettet.

Når du har opprettet din egen nettside, må du fokusere på å maksimere virkningen av den. Dette betyr at du kobler den til alle dine sosiale profiler, og har alle dine sosiale profiler koblet til nettstedet ditt. Ved å skape dette hjulet av relevans rundt navnet ditt, blir du det primære søkeresultatet i Google når noen søker etter ditt navn.

Dette betyr at du har oppdaterte profiler på følgende hoved sosiale medier nettsteder:

 • Linkedin
 • Facebook
 • Twitter
 • pinte~~POS=TRUNC
 • YouTube

Ved å ha en oppdatert profil betyr dette:

 • Bruk det samme profilbildet på tvers av alle de sosiale nettverkene og nettstedet ditt
 • Prøver å bruke de samme fargene hvis mulig
 • Koble riktig til din egen personlige nettside
 • Rensing av informasjon som kan være kontroversiell fra dine sosiale sider (inkludert tekstinnlegg, kommentarer og bilder)

Hvis du gjør alt dette, når folk søker etter navnet ditt på nettet, vil nettstedet ditt og dine sosiale nettverk ha alle de beste resultatene i Google, og din potensielle arbeidsgiver vil bli imponert.

Har du bygget ditt eget personlige merkevare nettsted ennå?

Skrive Inn Din Kommentar