Liv

DIY 'Til You Drop With These 9 Awesome Savings Strategies at Home Depot

DIY 'Til You Drop With These 9 Awesome Savings Strategies at Home Depot

Finner du deg selv på Pinterest etter hver episode av "Fixer Upper" tenkning, "Jeg kunne gjøre det"? Eller kanskje drømmene dine ikke handler om shiplap og midcentury modern, men de vil kreve at du bytter ut apparater fra det århundre som er i århundre.

Mens jeg personlig har et problem som henger noe rett, kanskje du er den typen person som har uteksaminert seg fra å erstatte dørknapper og har chutzpahen til å ta opp hjemmeforbedring som en mester.

Hvis du planlegger å takle det med Home Depot, sjekk ut disse ni måtene å lagre og få mest mulig ut av hver feilfargevalg, sledgehammer sving og elektrisk støt som kan være i fremtiden.

1. Registrer deg i Pro Xtra

Pro Xtra er Home Depot's program for profesjonelle, men Du trenger ikke å være sertifisert eller lisensiert for å registrere deg. Alle som er en hyppig shopper på Home Depot eller gjennomgår et stort prosjekt kan dra nytte av dette programmet. Du kan få malingrabatter som starter med 10% etter $ 2000 i malingkjøp og redusert prising på ordrer over $ 1500.

Medlemmene får også spesielle Home Depot-kuponger, ukentlige annonser og kjøpsporing, som kan komme til nytte for skattemessige formål hvis du selger ditt hjem.

2. Dra nytte av Home Depot Fuel Rewards

Hvis du har et kommersielt kredittkort fra Home Depot, kan du registrere deg for drivstoffbelønninger. Du tjener minst 10 cent per gallon for hver $ 100 du bruker på kvalifiserende kjøp hos Home Depot. Du har til den siste dagen i kalendermåneden etter kjøpet ditt for å bruke disse belønningene. Belønningene er gode for opptil 20 liter drivstoff.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig gjennom Home Depots forbrukskort eller boligforbedringslån. Heldigvis trenger du ikke å være en entreprenør, eie en bedrift eller ha en bedriftskonto for å søke om Home Depots kommersielle kredittkort. Hvis du planlegger å regne på Home Depot, er det verdt å søke om dette kortet.

3. Sjekk Dagens Home Depot Deal

Selv de av oss uten Pro Xtra-fordeler kan ha nytte av Home Depot's sparekasse. Du finner spesiell kjøp av dagen, som er en en-dag, online-bare salg med gratis frakt. Du kan også klikke på kategori for å se alle tilgjengelige rabatter.

4. Kjøp rabatterte gavekort

Nettsteder som Gavekort Granny liste gavekort folk selger gjennom flere videresalg nettsteder. Du vil ikke få store besparelser, men å kjøpe et gavekort til selv en 6% rabatt sparer deg noen få dollar. Home Depot har ingen begrensninger på bruk av gavekort med andre rabatter og kampanjer.

Se hvordan vi fikk et gratis $ 10 Home Depot gavekort ved hjelp av MyPoints.

(Bonus: Her er noen få påvist måter å score mer gratis gavekort.)

5. Søk på Rabatteringssenteret

Home Depots rabattfinner kan du sjekke ut alle rabatter på produkter som er tilgjengelige i ditt område. Du kan begrense det med apparat, merkevare eller type rabatt for å maksimere besparelsene. Når du har kjøpt ditt kjøp, må du bekrefte det på nettet for å få rabatt!

6. Sjekk ut overstockssiden

Home Depot viser sine overstocksvarer til rabatter på opptil 75% avslag. Selv om et rabattert element ikke er tilgjengelig i ditt område, Home Depot vil sende de fleste varer til butikken din for henting uten ekstra kostnad.

September og oktober er gode måneder å finne tilbud på store apparater, oktober og november er best for utemøbler, og april er en god tid til av planter.

7. Sjekk om Ibota-rabatter på Home Depot

Hvis du ikke er i markedet for kjøleskap eller isolasjon, kan rabattene på Ibotta være mer din hastighet. Last ned appen, og lås opp rabatter på varer du planlegger å kjøpe. Når du har kjøpt, legger du bare opp kvitteringen og får rabatten innen 48 timer. Så enkelt, min luke eater kunne gjøre det!

8. Registrer deg for e-post

Du får $ 5 av ditt neste kjøp på $ 50 eller mer for å registrere deg for e-post fra Home Depot. Når du er på listen, får du e-post med spesielle kampanjer, prosjekter og ideer! Bare ikke la det friste deg til å kjøpe alle de plantene du ikke trenger og vil nok drepe om to måneder.

9. Sjekk konkurrentpriser

Home Depots lave prisgaranti sikrer at du får den beste prisen om du kjøper online eller i butikk. Hvis du finner en konkurrent med en lavere pris på et identisk lager på lager, vil Home Depot matche det. I tillegg får du ytterligere 10% rabatt på den samsvarende prisen ved kjøp i butikkene.

Din sving: Skal du bruke noen av disse tipsene for å spare på ditt neste forbedringsprosjekt?

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Jen Smith er en skriftlig praktikant på The Penny Hoarder og bloggeren bak Lagrer med Spunk. Hun har shiplap drømmer, men mangler alvorlig interiørdesign ferdigheter.

Skrive Inn Din Kommentar