Liv

Vil barna dine lære om penger? Vis dem disse fange musikkvideoene

Vil barna dine lære om penger? Vis dem disse fange musikkvideoene

Hvis du noen gang har slitt med å administrere din økonomi, kan du ha tenkt: "Hvorfor lærte noen ikke meg dette når jeg var yngre?"

Michigan-baserte Jackson Charitable Foundation har lansert et initiativ for å lære barn om penger - gjennom musikkvideoer!

Stiftelsen utviklet Cha-Ching Money Smart Kids videoer, som bruker syngende animerte tegn for å undervise ulike økonomiske temaer til barn i alderen 7 til 12 år.

Hver av de 17 videoene kjører omtrent tre minutter lang. De er korte nok til å holde et barns oppmerksomhetsspenning og fengende nok til å holde seg i deres sinn.

En video lærer syklusen til en seddel og hvordan du kan tjene, bruke, spare og donere dollar.

En annen utforsker temaet å vurdere behov mot, vil unngå overforbruk.

Det er enda en video som delves i måten bruk av kredittkort kan skade din økonomi hvis den ikke er innregnet i budsjettet ditt og hvordan det legger til interesse for dine kjøp.

Spre budskapet om finansiell leseferdighet

En av Jackson Charitable Foundations partnere i finansiell utdanning er Junior Achievement USA, en nasjonal organisasjon dedikert til å lære unge mennesker å være økonomisk suksessfull.

De to gruppene har samlet seg for å få Cha-Ching Money Smart Kids-videoene til Junior Achievement's City Program, som lærer entreprenørskap, finansiell kompetanse og arbeidsprosesser til rundt 450 000 studenter fra tredje klasse i klasserom over hele landet.

"Når det kommer til barn og deres økonomiske futures, er kanskje den enkleste måten å få en positiv innvirkning på, ved å oppmuntre flere samtaler om penger, sier Danielle Robinson, administrerende direktør i Jackson Charitable Foundation, i en pressemelding.

Jack Kosakowski, president og administrerende direktør i Junior Achievement USA, sa i en pressemelding det det er aldri for tidlig å lære barna fordelene ved å spare og bruke klokt.

"Som voksne er det vårt ansvar å hjelpe barn å føle seg mindre forvirret og mer motivert om penger," sa han. "Bare å hjelpe barnet ditt til å åpne og administrere en bankkonto for å spare for noe spesifikt, for eksempel lommepenger for en kommende ferie eller til og med college, er en fin måte å hjelpe barna til å oppnå økonomisk frihet og opphisse barna om penger, spesielt når de se det akkumulere. "

Viktigheten av å undervise barn om penger

Jackson Charitable Foundation og Junior Achievement bestilt Wakefield Research for å gjennomføre en undersøkelse om barn og penger.

En tredjedel av barna i alderen 7 til 10 år som ble undersøkt sa at de ikke ble lært hvordan de skulle få eller tjene penger. Fyrtiett prosent sa at de ikke ble lært hvordan å bruke penger.

Bare en fjerdedel av de undersøkte barna visste at du kan tjene renter på besparelser.

Forhåpentligvis, med litt hjelp fra Money Smart Kids, vil neste generasjon ha mer økonomisk kunnskapsrik når de når voksenalderen.

Din sving: Har du noen interessante måter du lærer barna på om penger?

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar