Penger

14 Løpende måter for pensjonister å tjene ekstra penger på fritiden

14 Løpende måter for pensjonister å tjene ekstra penger på fritiden

Vi skriver om mange jobb-hjemme-jobber, sidegigs og måter å tjene penger på nettet, men vi får dette spørsmålet mye: Hvordan kan seniorer tjene ekstra penger hjemmefra?

Avhengig av dine ferdigheter og brukervennlighet med teknologi, har du mange alternativer. (Virkelig, mine to bestemødre er nesten mer tech-savvy enn jeg er på dette punktet.)

Du må bare være sikker på deg ikke bli fanget i en svindel.

Tidligere i år opplistet vi de ti beste typer nettjobber for eldre, men her er noen mer spesifikke muligheter du kan dra nytte av akkurat nå.

1. Ta online undersøkelser

Nå, du kommer ikke til å rake i massevis av dollar som gjør dette, men du kan tjene litt ekstra penger. I tillegg er det en morsom måte å passere litt tid på.

Start med å bruke et nettsted som Swagbucks. Det er ganske enkelt å navigere, og ærlig, det er litt avhengighetsskapende.

Du blir valgt for undersøkelser og tjener SB (Swagbucks) for hver du fullfører.

Valutakursen er ikke dårlig. For eksempel, tjene 500 SB, og du kan score et $ 5 Amazon gavekort.

Hvis du er forvirret, er det en nybegynners guide til Swagbucks. Det vil gå deg gjennom plattformen og hvordan du får mest penger for tiden din.

Meld deg på her, og du vil fange en $ 5 bonus.

2. Se videoer gjennom denne applikasjonen

InboxDollars er et annet kjent nettsted, og lar deg tjene penger for å fullføre oppgaver, som du kan bytte ut for gavekort.

Du kan se videoer, ta undersøkelser eller bruke kuponger via appen.

Jeg skrev en ultimate brukerhåndbok til InboxDollars hvis du vil ha mer trinnvise detaljer.

Hvis du registrerer deg gjennom denne lenken, vil du automatisk få $ 5 for å starte deg.

3. Kjør for lyft eller uber

Hvis du vil gjøre mer betydelige penger på egen tid, bør du vurdere å registrere deg for å drive folk rundt med Lyft eller uber.

Jeg har møtt flere Uber og Lyft drivere som har pensjonert og nå kjører som en måte å tjene ekstra penger og komme seg ut av huset. Det er også en fin måte å møte nye tegn på.

Pro tips: Hvis du er som min mor, hvem som ikke ser noe, kan du prøve å kjøre appene på iPad eller nettbrettet. Jeg har sett flere folk gjør dette og si det gjør navigasjonen mye lettere.

4. lever mat

Hvis du ikke er så opptatt av å levere folk til sine dører, kan du vurdere å levere mat. Jo, det kan hende du trenger en sporadisk air freshener, men du kan lage så mange - eller så få - leveranser som du vil.

Prøv å registrere deg for UberEATS.

Du kan til og med registrere deg for Uber-turen og UberEats og bland livet litt opp.

(Også, jeg hørte fra en UberEATS-sjåfør en gang at hvis personen som bestilte leveransen går MIA, kommer du til å ta maten hjem.)

5. Lei ut ditt ekstrarom

Hvis du ikke har tatt beslutningen om å redusere i pensjon, er sjansen for at du har et ekstra rom.

Vurder å notere det på airbnb. Du vil kunne gjøre en anstendig sum penger (det meste av hvilken som helst delingsøkonomiplattform, ifølge denne undersøkelsen).

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, er det en veiledning om hvordan du kan transformere det ekstra soverommet til kontanter.

Og hvis du vil se om venture er enda verdt det, gå videre og bruk Airbnbs kalkulator for å finne ut hvor mye du kan gjøre.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

6. Tilbud til Barnevakt

Jeg vedder på at du har litt erfaring med barn. Tilbyr barnevakt til venner, familie eller naboer.

Du kan også registrere deg med SitterCity, noe som gjør hele prosessen mye lettere. Du vil opprette en profil, så du vil lett kunne finne barnevakt i nærheten av deg.

Familier vil gjennomgå profilen din og kjøre en bakgrunnskontroll før du kobler til deg. Hvis du vil se noen eksempler på oppføringer i ditt område, finner du noen her.

7. House Sit

Hvis barna ikke er din ting, kan du alltid bare se på hus. Du kan gjøre en god del av forandring gjør dette - pluss det kan finansiere dine reiser hvis du planlegger riktig.

Disse plattformer gjør det mulig å finne husholdninger lettere.

8. Selg din kunst på Etsy

OK, ærlig talt, en av de store appellene til å trekke seg tilbake - etter min mening - ville være at du faktisk har tid til å bruke på hva du egentlig er lidenskapelig om.

Og du kan tjene penger på det.

For eksempel vil jeg gjerne være i stand til å krysse heltid og selge brikkene mine på Etsy. Eller du kan kapitalisere på din trebearbeiding evner eller strikking eller hva du elsker å gjøre.

9. Skriv gratulasjonskort

Fikk en måte med ord og følelser? Få sappy (eller sassy) og skriv gratulasjonskort.

Vi samlet en liste over åtte selskaper det vil betale deg for å gjøre det. Pluss, bla til bunnen, og du vil finne en bonusplattform hvor du kan lage dine egne kort og tjene en prosentandel av inntektene.

10. Få betalt for å miste vekt

Selvhjelp er all rasende akkurat nå, og nå som du endelig har tid til å fokusere på deg selv - og kan komme deg bort fra et skrivebord - du kan komme i form og kanskje til og med kaste noen pund.

Hvis du trenger ekstra motivasjon, sjekk ut HealthyWage.I utgangspunktet legger du en innsats på hvor mye vekt du kan miste på en viss tid, og du vil bli betalt hvis du møter målet ditt.

Ta for eksempel Teresa Suarez, som mistet 68 pounds og pocketed $ 2,415.28.

Ingenting er mer motiverende enn penger, ikke sant?

11. Rengjør ditt skap

Gjennom årene har du en tendens til å samle gjenstander du kanskje ikke trenger. Jeg tok en hard titt på skapet min andre dag og lurte på hvordan i verden det hadde eksplodert med slike tilfeldige ting.

Det er på tide å ta noen notater fra "The Minimalists."

Komb gjennom elementene dine, og hvis du ikke har brukt dem på en stund, selg dem og tjene penger.

Du trenger ikke å gå gjennom bryet med å ha et garasje salg heller. Prøv å selge varer på nettet. Markedsføring klær og andre tilfeldige knickknacks til folk i ditt område gjennom en app som Gi slipp.

Eller hvis du har gamle CDer eller DVDer - eller til og med smarttelefoner - prøv å selge dem til en plattform som Decluttr. Du skanner varenes strekkoder med appen og skriv ut en etikett for gratis frakt. Toss dem i en boks og gjøres med dem.

Du kan bli overrasket over hvor mye penger du kan gjøre nettopp fra rengjøring!

12. Delta i en klinisk prøve

Har du tenkt på å donere kroppen din til vitenskapen?

OK, du trenger ikke å gjøre det for å delta i en klinisk prøve. Du kan få betalt for å gjøre grunnleggende ting - som søvn. Eller, hvis du har noen spesielle plager, kan du finne en kamp for en betalt prøve for å behandle dem.

Bruk denne veiledningen for å starte søket.

13. Finn Fleksible Arbeide-From-Home Jobs for Seniorer

Vi vet, vi vet. Du er pensjonert. Men det betyr ikke at du ikke kan ta på seg en fleksibel jobb-hjemme-jobb.

Vi fant en hel liste over steder hvor du kan noen.

Bonus: Vi legger også massevis av muligheter over på The Penny Hoarder Jobs Facebook-siden.

14. Skriv inn en skrivekonkurranse

Hvis du liker å skrive - fiksjon, nonfiction eller poesi - prøv å tjene penger på dine ferdigheter

Finn skrivingskonkurranser online og skriv inn dem. En av våre favorittsteder for å finne en rekke gratis konkurranser er Skriv jobber.

Noen konkurranser betaler $ 500 eller mer!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar