Banker

5 avgifter du bør unngå

5 avgifter du bør unngå

Noen ganger kan de være vanskelige å se i utskrift, men du bør sjekke uttalelser og kontoutskrifter for å se hvilke typer gebyrer du blir belastet - og deretter bestemme om det finnes en måte å unngå dem på. Selv om avgifter kanskje ikke alltid er store, er det mulig å være "nickeled og dimed" til det punktet hvor avgifter begynner å legge opp, noe som representerer en noe betydelig del av penger som kan fungere for deg, i stedet for å foring på andres lommer. Her er 5 avgifter du bør unngå:

1. Statement Gebyrer

Det er noen selskaper som tar betalt utsagnsgebyr. Og jeg snakker ikke bare om din bank eller kredittkortutsteder. Min Internettleverandør tar gebyr for papirerklæringer. Hvis du får papirerklæringer, sjekk dem over, og kontroller alle kostnadene. Hvis det ser ut til at du betaler avgifter (sannsynligvis hvor som helst mellom $ 2 og $ 7) for papiropplysninger, bytt til elektronisk levering der du har muligheten.

2. Kredittkortgebyrer

Det er noen gebyrer, for eksempel balanseoverføringsgebyrer, sen betalingskostnader og over grenseavgiftene, som du selvsagt kan unngå med ansvarlige innkjøpshendelser. Imidlertid er noen kredittkortutstedere også med andre avgifter, inkludert årlige avgifter, minimum årlige kjøpesum, belønninger for innløsningsgebyr og andre. Du vil holde øye med kommunikasjon relatert til kredittkortkontoene dine, slik at du er klar over mulige avgifter som kan bli belastet. Hvis kredittkortet ditt innfører en årlig avgift, kan du søke etter et annet kort, eller finne ut om du kan få avgiften frafall når du bruker et visst beløp på kortet (sørg for at du betaler balansen av hver måned). Noen kort begynner å belaste avgifter når du løser inn belønninger, eller hvis du ikke bruker et bestemt beløp hvert år. Ta handlingen og bytt kort som belaster slike avgifter, eller finn ut om det finnes en måte å unngå avgifter på.

3. Minimum Konto Balansegebyrer på grunnleggende kontoer

For noen bankkontoer, som pengemarkedsregnskap, er det fornuftig å få gebyr hvis saldoen din er under et minimum. Men på grunnleggende sparings- og kontrollkontoer er minimumsavgiftene latterlige. En av mine banker har nylig innført en minimumsbalanse på sjekkkontoen, og min uoppmerksomhet til dette faktum førte til å bli belastet et gebyr for ikke å opprettholde minimumet. Selvfølgelig hadde jeg ikke nok i denne kontoen til å betale gebyret, slik at det utløste en kassekostnad, som kompenserte gebyret. Dobbeltklikk på minimumsbalansen på bankkontoen din. Hvis banken din krever en minimumsbalanse på grunnleggende kontoer, flytter du pengene dine; Det er mange steder som ikke belaster disse avgiftene.

4. ATM Avgifter på banken din

Det er fornuftig å betale en minibank hvis du går til en bank der du ikke har en konto og foretar en minibankuttak. Men hva om din bank belaster en annen minibank på toppen av det? Eller, enda verre, treffer deg med en minibank når du bruker bankens egen maskin for å få tilgang til kontoen din? Det er mange banker der ute som er villige til å fravike minibankavgifter, og det finnes nettverk av kredittforeninger som er villige til å tilby gratis minibanker. Hvis banken din betaler for minibanker, bør du vurdere å få penger tilbake i butikken når du bruker ditt debetkort, eller flytte pengene dine til en bank med en bedre pengeautomatavgift.

5. PIN-transaksjonskostnader

Når du signerer en debetkorttransaksjon, får utstederen en større del av transaksjonen som et gebyr fra forhandleren. Så, hvis du bruker PIN-kode i stedet, begynner noen banker å gjøre opp for det ved å lade deg betale. Noen banker krever per PIN-transaksjon, og andre betaler bare en flat månedlig avgift når du foretar PIN-koden i utsagnsperioden. Dobbeltklikk dine betalingskort vilkår for å se om du blir belastet disse kostnadene. Deretter skriver du enten for debetkortene dine, eller flytt pengene dine til en bank som ikke belaster denne avgiften.

Skrive Inn Din Kommentar