Liv

8 Legitime Paid Survey Sites å tjene ekstra penger hver måned

8 Legitime Paid Survey Sites å tjene ekstra penger hver måned

Leserne spør ofte om legitime betalte undersøkelsessteder. Vel, sannheten er, vi er bare ikke det i dem.

Vi kjeder oss ved å klikke på svar, og ofte er utbetalingen ikke i forhold til hvor mye tid vi bruker på disse nettstedene, og hvor mye personlig informasjon vi deler.

Men du har rett. Det er en viss appell for å fylle ut spørreundersøkelser med TV-blitsen i bakgrunnen eller med dine favoritt podcast-verter som chatter inn i luften ved siden av deg. Plus, du trenger ikke å forlate sofaen mens du svarer på spørsmål om deg selv.

Det er ikke så vanskelig.

Hvis du vil ta dykket, er det vår anbefaling: Registrer deg for disse legitime undersøkelsesstedene samtidig. Sjansen er at du kvalifiserer for minst en eller to undersøkelser på hvert nettsted i måneden.

  1. 1. VIP Voice

   VIP Voice-undersøkelser er relativt raske til å fullføre og belønne deg med poeng du kan innløse for kontanter eller gavekort.

   Registrer deg på dette i begynnelsen av måneden og planlegg å logge inn noen ganger hver uke. Du har ingen problemer med å tjene ekstra $ 30 denne måneden med nesten ingen jobb.

  2. 2. Swagbucks


   Swagbucks er definitivt en leser favoritt, sannsynligvis på grunn av det mangfoldige måter å tjene penger utover å ta undersøkelser.

   Det er også kjent for å dele ut gratis belønning poeng (de kalles SBs) tilfeldig bare for å være medlem.

   I tillegg til, du får $ 5 bare for å registrere deg og tar din første undersøkelse.

   Du får SB'er for hver undersøkelse du kvalifiserer for og fullfører at du kan løse inn penger via PayPal eller gavekort til en rekke populære forhandlere, inkludert Amazon.

  3. 3. MyPoints

   Denne plattformen lar deg tjene gavekort for å ta avstemninger, svare på spørreundersøkelser og andre ting du gjør online - en fin måte å kontanter inn på lange linjer eller en endeløs pendling. Du vil tjene en $ 5 bonus når du fullfører dine fem første undersøkelser.

  4. 4. Opinion Outpost

   Opinion Outpost tilbyr undersøkelser fra alle typer bedrifter og organisasjoner. De fleste av dem tar rundt 10 minutter å fullføre og vil tjene poeng du kan innløse gratis gavekort til steder som Amazon og iTunes.

   Hva skiller det fra andre undersøkelsessteder er det gir bort $ 40 000 hvert år. Den har en kvartals tegning for en $ 10.000 pengepremie - og for hver undersøkelse du fullfører, får du en oppføring i konkurransen!

  5. 5. Undersøkelse Junkie

   Survey Junkies rene utseende og "cashout wheel" holder deg motivert til å ta så mange undersøkelser som du vil. De er relativt raske til å fullføre og belønne deg med poeng. Når du har tjent 1000 poeng - eller $ 10 - kan du betale ut for gavekort eller kontanter betalt via PayPal.

  6. 6. PointClub

   PointClub er kjempebra fordi du får poeng for hver enkelt undersøkelse du tar - garantert. Plus, selskapet gir deg $ 5 bare for å registrere deg! Når du har tilegnet deg nok av dem, kan du innløse disse poengene for gavekort til mange nyttige leverandører, for eksempel Walmart, Amazon og PayPal.

  7. 7. Harris Poll

   Mange pakkede matfirmaer vil betale deg for dine tanker. De er sultne etter data om hvilke kunder som tenker på sine produkter, så de betaler folk som om du skal bli med på paneler og svare på spørsmål.

   Registrer deg for et online markedsundersøkelsessted som Harris Poll delta.

   De fleste undersøkelsene betaler mellom $ 3 og $ 4 hver i 20 minutter av tiden din. Heck, du kan til og med fylle dem ut mens du ser på TV - fin måte å tjene penger i nedetiden din!

   Større paneler er vert lokalt. Disse krever vanligvis to til fire timers tid - og du får ikke se Netflix mens du er på det - men de betaler opp til $ 75.

  8. 8. PrizeRebel

   Siden det startet, PrizeRebel har gitt ut mer enn $ 15 millioner i kontanter og belønninger. Den behandler belønninger innen 24 timer (eller umiddelbart hvis du er en "gull" -nivå bruker), så du får betalt raskt.

   Du blir ikke rik med PrizeRebel, men det er et legitimt nettsted - vi har prøvd det selv. Du tjener poeng ved å ta undersøkelser. Du kan kontanter inn så snart du tjener 500 poeng, som får deg $ 5.

   Du vil løse inn poeng for kontanter eller gavekort fra mer enn 500 merker, inkludert Amazon, PayPal, eBay, Walmart - pluss ting du ikke finner overalt, som Buffalo Wild Wings, Uber og Nike.

   En Penny Hoarder-forfatter ble straks tilbudt dusinvis av undersøkelser etter å ha registrert seg. Hver utbetalt opp til $ 4 og tok mellom 10 og 35 minutter å fullføre.


Skrive Inn Din Kommentar