Tilbud

Leker R Us Stopper for godt. Her er hvordan du kan tjene penger på salg av salg

Leker R Us Stopper for godt. Her er hvordan du kan tjene penger på salg av salg

Leketøyets opplevelse vil snart være en ting fra fortiden.

Min barndom gråter ikke bare for meg, men for fremtidige generasjoner som ikke vet det brede øynene av å gå gjennom gangene på gangene i leketøyskatter.

Etter 70 år i virksomhet annonserte den internasjonale leketøyforhandleren Toys R Us at den vil lukke alle sine amerikanske butikkfrontsteder, inkludert Babies R Us.

Det gamle ordtaket, "Everything Must Go" ringer sant igjen i moderne tidsalder for online shopping. Likvidasjonssalg kan skje om noen uker, og butikker kan lukke på så lite som to måneder, rapporter CNNMoney. En nøyaktig dato har ennå ikke blitt gitt.

Her er det du trenger å vite om den nasjonale næringen som sirensalget av salg nærmer seg.

Hva å gjøre med leker R Us gavekort

Tiden renner ut. Du må bruke Toys R Us gavekortene dine umiddelbart.

En talsperson for selskapet fortalte USA Today at Toys R Us vil ære gavekort for de neste 30 dagene.

For å gi deg en referanseramme holdt kundene fortsatt 17,7 millioner dollar i ubrukte gavekort når Borders lukket dørene i 2011. Det utestående beløpet på Toys R US gavekort er uklart, men det er sikkert at de vil være verdiløse på kort tid.

Hva om babyer R oss register og gavekort?

Med kunngjøringen kommer bekymringer om go-to-store for foreldre-å-være.

Folk rapporterte at kunde- og lojalitetsprogrammene bare vil være aktive de neste ukene. Dette inkluderer Belønninger R Us, Geoffreys bursdagsliste og Babies R Us-registeret.

Forhandleren planlegger å beholde Babies R Us registret og nettbutikken for nå, ifølge USA Today. Håpet er at en del av virksomheten kan bli solgt som en ressurs, men utsikterna ser litt dårlige ut herfra.

I tillegg, alle babyer R Us gavekort vil være gyldige i de neste 30 dagene og vil bli ubrukelig etter det.

Slik handler du Leketøyet R Us Closing Sales

Snart blir en plukket hylles et plukket ødemark av avvisende leker. Mange vil fly av sokkelen i den første dagen fordi folk er lokket av løftet om et røverkjøp.

Hold dine wits om deg med disse tipsene:

1. Lag en liste før du går

Vet hva du trenger før du kommer inn i butikken. Dette eliminerer impulskjøp og holder tankene dine og budsjettet fokusert.

2. Spør deg selv: Trenger jeg dette?

Det er ikke noe galt med å bla gjennom tilbudene. Men vær sikker på at du mentalt og økonomisk sjekker inn med deg selv og aktivt spørre om du trenger denne tingen - uansett hvor ille ditt indre (eller det egentlige) barnet kanskje vil ha det!

3. Sammenlign priser

Ikke fall for rabattbedrag. Bruk smarttelefonen til å trekke opp prisene på Google og se om salget faktisk er en legitim avtale. Innledende prissänkelser kan ikke være gode kjøp i det hele tatt. Hvis det er en god avtale på et ettertraktet produkt, kjøp det nå fordi det kanskje ikke er der senere.

4. Gjør litt kvalitetskontroll

Kontroller objektet av din kjærlighet nøye. Pass på at det ikke er defekt eller feil, og at alt tilbehør er inkludert før du kjøper det. Dobbeltklikk størrelsene på klærne og kontroller at noen par - inkludert sko - matcher.

5. Kontroller garantien

De fleste forbrukergarantier er ugyldige i likvidasjonssalg. Men noen produsentgarantier kan fortsatt være gode. Spør om det er et utvidet garantialternativ, spesielt hvis det er et dyrt produkt. Hvis varen selges som den er, ser du hva du får.

6. Husk: All salg er endelig

Det er ingen tilbakekallinger med et nærliggende salg. Du får det du får, og du kaster ikke en passform. Du kan alltid regifisere eller selge den hvis du ikke vil ha det, men du bør egentlig ikke kjøpe noe du ikke vil eller trenger i utgangspunktet.

7. Betal med et kredittkort

Dette beskytter deg hvis det ikke er noen garanti eller retur. Du kan bestride avgiften med kredittkortselskapet hvis varen er skadet eller ødelagt. Unngå å bruke kontanter, sjekker eller debetkort på noe utelukkende element generelt.

8. Haggle

Det er ikke en vanlig praksis i Amerika, men hva må du miste? Hvis du kjøper i bulk, er det en sjanse for at du kan finagle en bedre avtale. Definitivt prøve hvis varen har noen form for feil, eller hvis du finner det oppført billigere andre steder.

9. Kjøp større størrelser for barn

Hvis du handler for barnas klær, griper salgsmuligheten til å få klær de vil vokse inn i. Du kan lagre disse elementene for fødselsdager eller jul, eller hold dem i baksiden av skapet før de trengs.

10. Omfang ut andre steder

Sjekk ut andre steder hvis det er mer enn ett i ditt område. De vil ha ulike nivåer av lager og kan bære varer den andre butikken ikke lenger har på lager.

11. Kjenn salgsplanen

Sjansene er butikker og ledere vet diskonteringsplanen på forhånd. Spør på ditt lokale sted og planlegg reisene dine rundt tidsplanen.

12. Sjekk tilbake ofte

Vær helikopterforelder - men for tilbud. Sjekk ofte når rabattkonsollene øker, spesielt hvis det er et element du håper vil bli dypt diskontert. Dette er mest effektivt hvis du bor i nærheten av et sted og ikke går ut av veien hver gang.

13. Forbered deg på folkemengdene

Du er ikke den eneste på jakten. Vær forberedt på kjeder av folk som sniffer ut tilbud. Ikke la mob mentaliteten tvinge deg til et kjøp du ikke trenger.Ha din liste, budsjett og bli fokusert.

Ulempen er bittersøt, og jeg hater at Geoffrey giraffen blir så irrelevant som Spuds MacKenzie, men en avtale er en mulighet til å spare, uansett hvordan du spinner den.

Stephanie Bolling er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun vil alltid være en Leker R Us barn.

Skrive Inn Din Kommentar