Penger

Dette er hvordan du lager noen penger neste gang du sitter på toalettet

Dette er hvordan du lager noen penger neste gang du sitter på toalettet

Du er busted.

Studier etter studiet viser at mange bruker våre smarttelefoner når vi er på badet. Den siste jeg har sett sier nesten 90% av oss "innrømmer" å gjøre det.

Det er ikke en stor hemmelighet. Det er ingenting å skamme seg for. Det er bare en smart bruk av ellers ledig tid, IMHO.

Få gjennom noen e-postmeldinger. Fang opp på nyhetene. Svar på @mentions på Twitter (du er så populær). Spill et spill, fordi dette er den eneste alene når du kommer hele dagen.

Eller ... tjene penger.

Hvis du bare ruller for å kaste bort tid mens du er på boksen, kan du prøve å trykke på noen få knapper som vil hjelpe deg med å tjene penger.

Vi har funnet tonnevis av programmer som er raske å sette opp og lar deg begynne å spare, tjene eller administrere pengene dine rett og slett. De fleste tilbyr en måte å tjene noen få dollar med en gang - så du kan komme rikere ut enn da du kom inn.

det er hva det fornøyde grin handler om ...

Hvordan tjene penger på telefonen din ... Fra toalettet

Sjekk ut disse appene for å bankere mer enn $ 50 i bonuser og andre penger - pluss sette deg opp for å tjene mer i fremtiden - neste gang du sitter på porselen tronen.

1. Spill dette spillet

Noe om bensinstasjonskrabber er så tilfredsstillende, men jeg pleier å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

I stedet kan du prøve å bruke en gratis app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Du spiller likevel spill på toalettet, ikke sant? (Du trenger ikke å svare på det.) Selv om du bare vinner $ 1, er du fremdeles foran!

Appen er gratis å laste ned - og spille.

2. Registrer deg for å fortell dette selskapet hva du synes

Beklager at frossen burrito du hadde til lunsj? Det kan ikke være så ille: Pakket matfirmaer betaler deg for dine tanker.

Disse selskapene er sultne etter data om hvilke kunder som tenker på sine produkter, så betalte matpaneler blir stadig mer vanlige.

Registrer deg for et online markedsundersøkelsessted som Harris Poll delta.

De fleste undersøkelsene betaler mellom $ 3 og $ 4 hver i 20 minutter av tiden din. Heck, du kan til og med fylle dem ut mens du ser på TV - fin måte å tjene penger i nedetiden din!

Større paneler er vert lokalt. Disse krever vanligvis to til fire timer av din tid - og du må forlate kommode mens du er på den - men de betaler opp til $ 75.

3. Lagre e-postene dine for å få penger tilbake fra ting du allerede har kjøpt

Innrøm det: Du har gjort noen impulser kjøper fra toalettet. Med mindre du hadde indisk mat til lunsj, har du ikke nok tid til å nøye vurdere beslutningen din før du trykker på "kjøp nå".

Hvis du er en ivrig nettbutikk, kan du kanskje ikke holde bevis på bingene dine. Vi fant et gratis verktøy som kan få deg til å revurdere.

paribus får deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

4. Begynn å investere - men ikke svett de små stoffene

Spare penger er vanskelig. Investere? Vanligvis vanskeligere. Ved å automatisere prosessen kan du komme i gang på begge uten å tenke på det.

Den mikroinvesterende appen stash gjør det for deg

Med Stash kan du begynne å investere med så lite som $ 5. Og du trenger ikke å vite mye om aksjemarkedet for å komme inn. Bare fortell appen hva du bryr deg om - miljøet, for eksempel - og det vil investere pengene dine i en portefølje som samsvarer med dine mål og verdier.

I Auto-Stash-modus trekker appen automatisk en mengde penger fra bankkontoen din så ofte du vil - fra en gang i uken til en gang i måneden. Velg hva du føler at du kan håndtere - til og med bare $ 5 per måned.

Eller du kan bruke Smart Save-modusen, som studerer utgifter og inntektsmønstre for å finne ut hvor mye penger du kan spare. Litt etter litt sparer appen automatisk inn på din Stash-konto.

Den beste delen? Registrer deg her, og du får en bonus på $ 5 når du foretar din første investering!

5. Ta denne undersøkelsen for å tjene $ 25

OK, ikke sikker på hvor lenge du er på toalettet, men dette tilbudet kan overbevise deg om å nøle litt.

JOANY er en helsevesenet concierge-tjeneste. Det hjelper folk å finne og sammenligne planer, oppdage leger og navigere i kompliserte medisinske regninger.

For best å imøtekomme kunder, trenger du å svare på noen spørreskjema. Det tar mindre enn 10 minutter, med færre enn 50 (HIPAA-beskyttede) spørsmål.

Hvis du møter disse kvalifikasjonene og fullfører undersøkelsen, vil du lomme $ 25:

  • Du kjøpte helseforsikring i 2017 gjennom statutvekslingen din, Healthcare.gov, en megler eller en plan som Oscar eller Aetna.
  • Du mottar ikke helseforsikring gjennom din arbeidsgiver eller skole.
  • Du er ikke på Medicaid, Medicare eller VA helseforsikring.

Passer godt? Ta undersøkelsen her.

6. Tekst Denne Finansielle Assistenten til å slippe din $ 10 per måned Gym medlemskap

Analysere ditt månedlige budsjett er, for å si det enkelt, ikke morsomt. Men du sitter bare her i de neste minuttene. Sett den til bruk ved å rydde opp dine månedlige regninger med dette enkle trikset.

Vi registrerer alle for ting. Noen ganger er det lettere å sette abonnement på en gjentakende betaling og glem det. Bli kvitt abonnementene du ikke bruker og suger bort besparelsene, kan spare deg for mye penger.

For å holde oversikt over dem alle, sjekk ut en app som heter trim. Når du registrerer deg og kobler bankkontoen din, analyserer den transaksjonsloggen din for gjentatte betalinger.

Trim fungerer som en digital finansiell assistent - gratis - gjennom tekster eller Facebook Messenger. Tekst det å spørre ting som din bankkonto, hvor mye du har brukt på Amazon denne måneden og hvilke abonnement du betaler for.

Hvis du ikke bruker, si det støvete treningsmedlemskapet lenger, fortsett og avbryt det rett fra Trim.

7. Selg den veggen som henger kjæresten din, er syk på

Du kjempet over om du ville kjøpe det innrammede bildet av en bass, for eksempel en uke. Hun ga endelig inn, men bare hvis du ville gjemme det på badet. Nå stirrer du på det hver gang du er på toalettet og lurer på, "Hva tenkte jeg?"

Det er på tide å la det gå.

Med appen gi slipp, kan du liste ganske mye hva du vil selge direkte. Alt du trenger å gjøre er å få et bilde, og du kan opprette en oppføring på mindre enn et minutt.

Du trenger ikke engang å forlate kommoden.

Hvem vet hva du kan få for det? Prøv det.

Du kan laste ned letgo for Android her.

8. Fyll ut dette mens du bare er, sitter der

Undersøkelser er ikke den beste måten å tjene penger fort. Men det er en viss appell til å klikke på noen få knapper og tjene penger når du ellers ikke ville gjøre noe.

Her er vår anbefaling: Registrer deg for disse legitime undersøkelsesstedene samtidig. Sjansen er at du kvalifiserer for minst en eller to undersøkelser på hvert nettsted i måneden, og belønningene vil legge til.

  • PointClub er kjempebra fordi du får poeng for hver enkelt undersøkelse du tar - garantert. Plus, selskapet gir deg $ 5 bare for å registrere deg! Når du tilfaller nok av dem, kan du løse disse poengene for gavekort til mange nyttige leverandører som Walmart, Amazon og PayPal.
  • Survey Junkies rene utseende og "cashout wheel" holder deg motivert til å ta så mange undersøkelser som du vil. De er relativt raske til å fullføre og belønne deg med poeng. Når du har tjent 1000 poeng - eller $ 10 - kan du betale ut for gavekort eller kontanter betalt via PayPal.
  • Swagbucks: Den gjennomsnittlige utbetalingen for å svare på en rekke spørsmål er 75 poeng (kalt SBs), som tilsvarer 75 cent. Du vil ikke kvalifisere for hvert panel, men du kan vanligvis tjene ca $ 5 i 30 minutter med arbeid.

9. Automatiser dine besparelser

Spare penger er tøft. Mens du har litt tid på hendene, hvorfor ikke sette opp en måte å redde det du ikke en gang skulle legge merke til?

Digit gjør det mulig.

Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og dets algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Beløp for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg!

Ved å bruke denne set-it-and-forget-it-strategien, lagde en Penny Hoarder $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

Hvis du trenger pengene raskere enn forventet, har du alltid tilgang til den innen en virkedag.

Tallet er gratis å bruke i de første 100 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå.

10. Skann din favoritt-CD - så bli kvitt den og slå på Pandora

Har du fortsatt en CD-spiller på badet med den ene CD-en inni? Selg den og gå digital.

Vi setter pris på ditt upåklagelig alfabetiserte CD-tårn, men det er på tide å støte ut disse juvelkoffertene og kontanter inn på en gang imponerende musikksamling.

Decluttr vil kjøpe dine gamle CDer, videospill, DVDer og Blu-stråler gjennom sin app. Du skanner strekkoden med telefonen, og Decluttr gjør et tilbud.

En bruker, Gil Flores, solgte omtrent 100 DVDer og 75 CDer og fikk $ 275, gjennomsnittlig $ 1,57 hver.

Prisene varierer - vanligvis ca 50 cent til $ 3 per vare - men du kan laste ut media i bulk for å gjøre en ekstra $ 50 til $ 100 ganske raskt. Og aldri må se på dem igjen.

Med Decluttr kan du selge ting på nettet uten å håndtere individuelle oppføringer og kjøpere.

Og frakt er gratis. Selskapet sender e-post til deg som forsendelsesetiketter for å dekke kostnadene. Bare skriv ut, pakk varene dine i en hvilken som helst boks og send den.

Decluttrs gjennomsnittlige kurvpris er mellom $ 50 og $ 60. Hvis du har en spesielt imponerende samling støvete gamle medier, kan du gjøre litt avstand.

Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 for din innlevering!

PS! Ikke skylle pengene ned i avløpet

Når du er ferdig, bare en rask påminnelse: Ikke kast bort inntektene dine.

Hvis du sliter med å bli på toppen av regningene dine, kredittkortutgifter eller gjeld, anbefaler jeg min favoritt finansielle verktøy (egentlig), Credit Sesame.

Credit Sesame gir deg et gratis kreditt rapport kort - inkludert en kreditt score - og gir deg anbefalinger og økonomiske utdanningsressurser. Det er gratis å bruke og gjør det mulig å administrere pengene dine, vel, håndterbare.

Dana Sitar ([email protected]) er en forfatter og redaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar