Penger

Denne Florida mannen holder en kamp for å gi bort sin Hydroponics Shop

Denne Florida mannen holder en kamp for å gi bort sin Hydroponics Shop

Hvis du har en grønn tommel, en evne til å skrive og $ 115 ligger rundt, kan du score en hydroponics hagearbeid i paradis.

Vel, i Largo, Florida.

Litt kjedelig og sliten av detaljhandelskornet, vil 53 år gamle Allan Bednar gi bort bare Hydroponics og Organics neste år. For å utrydde uverdige potensielle eiere, er han lansert en essaykonkurranse som går gjennom 15. mars.

"Vi har hatt butikken å presse 26 år nå," sa han. "Å gjøre det samme for den tiden, er tynn, og jeg føler meg stagnerende."

Dette er et seriøst tilbud - han blår ikke bare røyk.

Bednar er sløv om sitt mål: det er ikke en filantropisk gestus. Han prøver å tjene mer enn $ 700 000 for å betale for land, virksomhet og inventar.

Likevel vil han gjøre en drøm til virkelighet.

"Ikke tro at jeg er så sjenerøs at jeg gir det hele bort," sa han. "Men jeg håper å sette et stort smil på noens ansikt."

Hvordan vinne denne Florida Hydroponic Business

For å gå inn i konkurransen, som begynte 15. august, må du betale en inngangsavgift på $ 100, pluss $ 15 for håndtering, og sende inn et 250-ordsoppgave om hvorfor du vil eie dette hydroponics hagearbeidsleddet.

Her er et raskt hint for nybegynnere som vil komme inn: Hydroponics refererer til å plante planter uten bruk av jord - eller til og med solen, i noen tilfeller. Og hvis du ikke allerede vet, er denne typen dyrking populær blant marihuana-entusiaster.

Du må være 18 år eller eldre for å delta i konkurransen, og du kan sende inn så mange essays som du vil, så lenge du betaler $ 115 hver gang. Faktisk, en lokal veteran faktisk startet en GoFundMe til bankroll hans essay forsøk.

Og bli ikke for stresset om dine grammatikk ferdigheter.

"Det handler om å finne den rette personen enn å finne det perfekte essayet," sa Bednar.

Han fikk ideen fra lignende vinner-denne-bedrift essay konkurranser (selv om det ikke er helt like unikt som den for geit gården.)

Bednar vil begrense oppføringene ned til hans favoritt 25, så vil et panel av dommere - inkludert forfattere, sjaman og priestess / yoga instruktør - velge vinner.

Etter en 30-dagers overgangsperiode går gjerningen til vinneren.

Bednar sa i finboken at hvis konkurransen ikke får 7000 innleveringer, har han muligheten til å returnere alles penger og holde virksomheten. Han har mottatt 300 så langt.

Den som vinner konkurransen, er bundet til å bruke landet til en hydroponicsvirksomhet i minst et år. Etter det kan eieren bestemme seg for å gjøre noe annet med eiendommen.

"Det ville være skuffende, men jeg kan ikke diktere folks liv og deres fremtid," sa Bednam. "Jeg bor i nærheten av det, og jeg vil fortsette å kjøre med et smil på ansiktet mitt og vite at det fortsatt er der."

Du kan vinne mer enn bare en hydroponisk virksomhet

Essay-konkurransen vinner vil få mye mer enn en butikk og noe land.

"Denne industrien blir klar til å eksplodere," sa Bednar, som også noterte at hans nettsted får en halv million treff hvert år. "Spesielt i Florida med legalisering av medisinsk cannabis."

Det er to ansatte som vil fortsette hvis den nye eieren ikke er en rykk, forklarer Bednar, pluss en gaffeltruck, datasystem, hele lagerbeholdningen - og en faktisk levende bikube.

Og mens irate og utålmodige kunder kan gjøre butikken til en stressende bransje, sa Bednar at du ikke skal håndtere for mange av disse typer folk på Simply Hydroponics and Organics.

"Hvis du er stresset, Type-A, har du ikke engang tålmodigheten til å håndtere hagearbeid," sa han. "Våre kunder er typen som du vil ha en øl og en god samtale med."

Akkurat nå er eiendommen på 5000 kvadratmeter verdt $ 168 000, ifølge Pinellas County Property Appraiser.

Når det gjelder Bednar, skal han ta en jobb med et næringsmiddelforetak for vannkraft, som han sa, har forsøkt å rekruttere ham i 15 år.

"Det har vært mye moro og jeg ville ikke ha gjort noe annet," sa han. "Det er bare tid til å gå videre."

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han ville helt gå inn for å vinne denne butikken, men han holder ut for svigersignerens pizzaforbindelse.

Skrive Inn Din Kommentar