Liv

5 enkle måter å bruke Pantones årets farge (aka vår favorittfarge)

5 enkle måter å bruke Pantones årets farge (aka vår favorittfarge)

I de største nyhetene siden siste Årets Pantone-farge i årets kunngjøring (det var en levende nyanse som heter "Greenery", hvis du lurer på), har den selvutnevnte "Global Color Authority" og influent av aksentvegger over hele verden kunngjort sin valg for 2018-fargene årets.

Og vi må bare si: Vi er forelsket. (Selv om vi kan være partisk.)

Årets Pantone-farge 2018 er ...

Årets Pantone-farge av året er Ultra Violet - eller Det vi her på The Penny Hoarder HQ er kjærlig referert til som "Penny Hoarder Purple."

Og mens denne skyggen av lilla kan være, vel, mye å se på i store doser, kommer det til å være overalt ganske snart. Og du, som jeg, går plutselig til trenge mer lilla i livet ditt.

(Lytte, Jeg lager ikke reglene. Det er bare at når Pantone kunngjør årets farge, er det kort rekkefølge før fargen kommer opp overalt og på alt. Og mens vi alle prøver å motstå, er våre forsøk i det minste utålmodige: Pantones fargevalg er lov, og - merk mine ord - du vil bli gal for det snart nok.)

Men her er problemet: Når en ny farge er annonsert og treffer høyden av popularitet seks måneder ut fra neste Årets fargemelding, det kan være vanskelig (og ganske dyrt) å endre omgivelsene hver gang.

Likevel, vi her på The Penny Hoarder tror på å gjøre ting som gjør deg glad, og det inkluderer å gjøre oppholdsrommet ditt ganske behagelig å være i - og det betyr noen ganger også å følge en trend. (Gispe!)

Så mens vi ikke kommer til å oppfordre deg til å kjøpe en $ 2.000 Ultra Violet teppe som du ender med å selge for en brøkdel av prisen når du er klar til å gå videre til neste farge, føler vi at det ikke er noen skade i å legge til noen sprut av dette kongelige pigmentet rundt hjemmet ditt.

Hvordan innlemme denne trenden uten å ødelegge budsjettet ditt

Når den lilla lidenskapen kommer til å bli knocking, vil disse ideene hjelpe deg med å innlemme den uten å bryte banken - og på en måte som gjør at du kan forandre deg, bør du finne deg selv omgitt av for mye av en god ting.

1. Mal en stripe (ikke en hel vegg)

Lytt: En aksentvegg er en forpliktelse. Og mens maleri er en av de mindre dyre oppdateringene du kan lage (en som kanskje kan hjelpe deg med å selge hjemmet ditt for mer nedover linjen), lilla er a, ahem, høyt mettet farge å male en hel vegg som du kanskje vil dekke opp en dag.

I stedet ta en cue fra bloggeren over på Vintage Revivals og maling en enkel, lekfull stripe på en av veggene dine. (Og vær ikke oppmerksom på Sherwin-Williams-fargene i 2015. Vi snakker om Pantone og lilla i dag.) Den beste delen? Denne oppdateringen vil koste deg alt $ 15 i maling og forsyninger.

2. Kast noen kaster rundt

Snag et par billige lilla kastede tepper og draper dem over baksiden av sofaen eller slutten av sengen din. Hvis du er mer av en pute person, ville denne koselige fløyelspytteskjelen være den perfekte måten å oppdatere din eksisterende dekorative puteordning med en lilla pute.

Hvis du leter etter en mindre åpenbar måte å innlemme den varme nye fargetone inn i soverommet, kan du prøve å montere sengen med lilla ark.

3. Lilla-løk ditt kjøkken

Lilla kan være et dristig valg når det gjelder vegger og sengetøy, men det er et naturlig (og ganske vanlig) tillegg til noe kjøkken. Hvis du er nede på ditt siste glass fordi noen kan ikke vaske opp uten å bryte dem (noen andre? bare meg?) vurdere restocking med et billig sett med lilla drikkeglass.

Hvis du heller ikke vil investere i lilla tallerkener (selv om dette settet er veldig flott), kan en billig pakke med lilla oppvaskhåndklær være den perfekte måten å introdusere fargen på.

4. Lys opp badet

Hvis du leter etter en enkel oppdatering som pakker en slag, en dusj gardin står høyt på listen. Jeg mener, det er den samme effekten som en aksentvegg med en ganske minimal forpliktelse, og om du går for alle lilla eller ta en mer konservativ tilnærming, er badet det perfekte stedet å lette inn i trenden.

Hvis du trenger enda mer lilla (er du ikke fornøyd ennå ?!) Denne badematten ville være et nydelig tillegg.

5. Ikke glem dyrene

Kjæledyrsenger og servise slites ofte ut raskt, og din kjære, pelsdekkede venn kan skyldes en oppdatering uansett. En lilla mat og vannrett vil få katten til å føle seg som kongen vi vet at han er, mens en fargerik, koselig seng viser hunden hun er elsket (og ganske trendy, hvis hun bryr seg om forestillinger).

Så det har du det: Fem enkle og relativt rimelige måter å legge Ultra Violet (og andre variasjoner av vår fave fargetone) til ditt hjem. Du trenger ikke å gå for gal, men det er ingen skade i å behandle deg selv til en liten dekoroppdatering en gang imellom i navnet på en trend.

Uansett, vi er glad Pantone vet hva som skjer.

#PennyHoarderPurple for alltid.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.Hvert år prøver hun å motstå, og hvert år trekker Pantone henne rett inn. Hun er ikke så kult å følge en god trend når hun ser en.

Skrive Inn Din Kommentar