Tilbud

Sam's Club annonserte at det lukker 63 butikker. Her får du en tilbakebetaling

Sam's Club annonserte at det lukker 63 butikker. Her får du en tilbakebetaling

Det skjedde nesten i samme pust: Walmart annonserte at det ville øke inngangslønnen til $ 11 i timen i USA Da annonserte det at det ville lukke 63 av sitt Sam's Club steder.

Mens 12 av stedene som er slått for å lukke, vil bli konvertert til e-handelsgjennomføringssentre, kan Sam's Club medlemmer, som betaler $ 45 til $ 100 per år for å handle til rabatterte priser, finne seg uten et nærliggende sted å bruke deres medlemskap.

Sam's Club tilbyr online frakt og online bestilling med curbside pickup, men noen ting, som ferske dagligvarer, er bare tilgjengelige på klubbens steder. Apotekstjenester er en annen populær i-klubb-eneste perk.

Business Insider har samlet et kart over stedene slated for å lukke.

Sam's Club vil tilby to alternativer for kunder som kan ha sterke følelser om endringene. De kan velge en gratis tre måneders forlengelse av medlemskapet eller full refusjon av medlemsavgift. Det finnes to refusjonsalternativer: et e-postkort som du kan bruke i Walmart butikker eller på Walmart.com, eller en mailet sjekk.

Be om tilbakebetaling eller utvidelse er en rask online prosess som krever medlemsnummer og kontaktinformasjon. Elektroniske tilbakebetalinger og utvidelser vil bli behandlet på omtrent syv virkedager, mens en sendt tilbakebetalingskontroll tar omtrent seks uker å motta.

Lisa Rowan er en senior forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar