Penger

Macy er ansette tonn sesongarbeidere denne uken. Slik bruker du

Macy er ansette tonn sesongarbeidere denne uken. Slik bruker du

Det er den mest fantastiske tiden på året!

Noen ganger. Andre ganger kan jeg være litt av en grinke midt i kaoset av ferien. Men det er disse øyeblikkene - de de der jeg stopper og innser det er en flott tid på året.

En av de øyeblikkene? Dette høres latterlig ut, men det er de darn Macy's reklamefilmer. Du vet de stjernebelagte, hjertelovende minuttlange jigger. Det, og "Home Alone."

Uansett er det salgsmuligheten kjent for sin ferieånd å leie for sesongen.

Macy er ansette tonn sesongmessige medarbeidere

Merk kalenderen din. Macy har nettopp annonsert en stor, nasjonal ansettelseshendelse. Macy's arrangerer ansatt messer 30. september, 2-8 p.m. på forskjellige steder (se om området er i drift).

Det ser ut til å fylle en rekke sesongmessige lagsposisjoner, fra detaljhandel til lager til skjønnhetsrådgivere. Regelmessig og fleksibelt arbeid er tilgjengelig.

Det er viktig å merke seg at du som et medarbeider kan bli bedt om å bli før og etter avslutning, jobbe tidlig om morgenen og sent på kvelden - til og med helger og helligdager.

Men til lomme litt ekstra penger under denne paycheck-guzzling tiden, dette virker ganske verdt det.

Så hva tar det å ta å jobbe hos Macy?

Generelt, Du trenger ikke noen tidligere detaljhandel erfaring, selv om det er foretrukket. Men du blir trent på forhånd, så ingen bekymringer.

Du må vite hvordan du leser, skriver og har noen grunnleggende matte kunnskap (ingenting for fancy - for det meste tillegg, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon). Dette er imidlertid ikke grunnskole, så du kan bruke en kalkulator. (Takk Gud.)

Det kan også være noen fysiske krav. Ingenting intenst - ingen insanity treningsøkter - men du bør kunne løfte minst 30 pounds og fortsette å bevege seg i løpet av et skifte.

For bestemte stillinger ... vel, kan du lære mer om de på Macys nettsted. Men her er en oversikt over noen få bemerkelsesverdige.

Hvis du er en persons person, kan du være godt egnet for en salgsstilling. Du vil koble deg til kunder ved å stille spørsmål, gi råd og si "Åh, det ser så bra ut på deg!" Du må også holde ting ryddig og presentabel (tenk: monteringsrom).

Hvis du ikke liker folk så mye, kan du kanskje velge en sokkelposisjon. Du vet når det er store salg? Du vil jobbe for å endre priser. Du vil også organisere og vedlikeholde varer og etterfylle gjenstander på gulvet etter behov. Du er den som drar merch for online bestillinger, også.

Kanskje du liker sminke mer enn klær. Du kan jobbe som skjønnhetsrådgiver - Den som forklarer og demonstrerer produkter og kan til og med bruke noen lotioner eller sminke til folks ansiktsområder - vær forsiktig med det, vær så snill.

For å få info om alle stillingene, kan du Sjekk ut Macys karriere side. Og ikke glem å stoppe ved din lokale butikk 30. september for den store ansettelsespalasset.

Lykke til!

Hvis du er interessert i andre sesongmessige jobber - eller jobber generelt - sjekk ut vår Facebook-side.

Din sving: Tenker du på å delta på jobbmessen?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar