Penger

Bor i Boston? Her er 8 ugudelige måter å tjene penger denne måneden

Bor i Boston? Her er 8 ugudelige måter å tjene penger denne måneden

Når folk flest tenker på Boston, kan utenforstående tenke på tefester (ikke den rosa, sofistikerte typen), Red Sox-spill på Fenway Park, Ivy League-skoler og evig i nyhetene, snø.

Men la oss være ekte her. Boston tilbyr så mye mer til byens byboere - spesielt når det gjelder å tjene penger på siden.

Vi har noen kreative ideer på ullens ermer (fordi vi er kalde bare tenker på byen din) for å hjelpe deg.

8 måter å tjene penger i Boston

Klar til å betale leie denne måneden og ikke kvitte seg i frykt? Tenk på noen av disse måtene å lomme ekstra penger i Boston.

1. Del din by

Boston er en vakker by som tiltrekker seg tonnevis av turister hvert år, så hvis du kjenner byens hotspots og skjulte perler, bli en guide.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, Airbnbs nye (ish) "Experience" -funksjon kan tjene som en solid plattform for å få ordet ut om din nybegynne sidestrøm.

Bonus: Hvis du er vert for en tur, last ned appen Prestasjon. Du vil tjene poeng for dine sunne aktiviteter, som trekking over byen hver dag.

2. La andre se årstider for seg selv

Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene litt ekstra penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparekonto med airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi har til og med funnet en fyr som tjener $ 1,380 i måneden som opplister et bakgårdstelt på Airbnb.

Å ta noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Gjør ledig plass tilgjengelig under høy etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsarrangementer.
  • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du kan forvente på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

3. Fyll ut dette mens du ser skumle filmer

Undersøkelser er ikke vår favoritt måte å tjene penger på, men hvis du bare legger ut på sofaen - eller skjermer øynene dine mens du blir tvunget til å se Final Fantasy 113 - hvorfor ikke klikk et par knapper og tjene noen penger?

Vi har prøvd mye betalte undersøkelsessteder, men to av de beste vi har funnet er InboxDollar, Opinion Outpost og Harris Poll.

Hvis du tar alle undersøkelsene på InboxDollars hver dag, kan du tjene ekstra $ 730 i året - ikke så ille.

4. Kjør med uber

OK, hvis du går ikke er din ting (vi får det), skyv inn i førersetet.

Som partner sjåfør med uber, du er en uavhengig entreprenør. Du setter din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Hvis du vil prøve det, er det noen ting du må huske på: Du må være minst 21 år, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år gammel), har et gyldig amerikansk førerkort og passere en bakgrunnskontroll.

Endelig må bilen din være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en lenke som skal brukes med Uber.

5. Lei ut din bil (eller parkeringsplass)

Hvis du tar kollektivtransport (eller uber) til å jobbe hver dag, men fortsatt ha bil for, vet du helgens eventyr, bør du vurdere å leie den ut. Massevis av delingsøkonomiske plattformer hjelper deg med å få ordet, inkludert Getaround.

Getaround sier at brukerne kan gjøre opptil $ 10 000 per år og dele bilen sin - det er omtrent 800 dollar i måneden. Pluss forsikrer plattformen alle biler (opptil $ 1 million hver).

På den annen side, hvis du ikke har bil eller kjører den til jobb hver dag og har en førsteklasses parkeringsplass, kan du leie det ut. Folk i ditt område klatrer på parkeringsplasser.

Ifølge Spot-appen går et sted i sentrum av Boston for $ 100 per uke. Sjekk ut sitt pris kart for å se hva ditt lille rektangel er verdt.

6. Få betalt for å snuggle

Har du hørt om en profesjonell snuggler?

Det er ekte, og vi snakket med Samantha Varnerin, "Top Snuggler of Massachusetts." Varnerin, en byggeprosjekt ingeniør om dagen, kan gjøre over $ 1000 noen måneder ved å knuse med kunder, penger hun bruker til å betale leie.

Du kan lese mer om Varnerin og hennes unike sidejobb, samt hva profesjonelt snuggling faktisk innebærer her.

7. Send en boks med snø - eller blader

Boston: Du har noe noen av oss i andre deler av landet (ahem, florida) vil ha: falleblader og snø!

Visste du at du kunne få en solid sideinntekt ved å selge snø i en boks? En Bostonian gjorde gjennom sitt firma, "Ship Snow, Yo."

Selvfølgelig er dette en sesongkilden til inntekt, men Kyle Waring solgte snø (du vet, de gratis tingene som faller fra himmelen) for $ 89 en boks.

Da, når sommeren ruller og faller, hopper Waring-skipene "ekte" New England-hentet lønn til nesten hvor som helst i verden for 19,99 dollar. I sin første uke i virksomheten mottok han 250 ordrer, som utgjorde en skarp $ 5000 i inntekter.

Takeaway her? Bli kreativ!

8. Drikk øl

Hørt av mystery shopping? I utgangspunktet snurrer du rundt til forskjellige butikker og forhandlere for å rangere sine tjenester og produkter.

En slik forhandler: Bryggerier!

Boston er hjemmet til noen bemerkelsesverdige (tenk: den revolusjonerende Samuel Adams), så se på å bli en mystery shopper for håndverk øl selskaper gjennom Secret Hopper.

Penny Hoarders seniorforfatter, Tyler Omoth, ga konserten en tur. Han konkluderte med at det ikke vil gjøre deg rik, men du får drikke gratis øl!

Les hele anmeldelsen fra Secret Hopper, og se hva byen har å tilby.

Hei, Bostonfolk, nå vet du: Å gjøre ekstra måned gjennom en sidespill i byen din, kan faktisk være morsomt!

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun ønsker å planlegge en ferie til Boston snart, så hun kan drikke god øl og føle seg smart blant Ivy Leaguers.

Skrive Inn Din Kommentar