Penger

San Francisco: 18 måter å tjene penger i byen ved bukta

San Francisco: 18 måter å tjene penger i byen ved bukta

Vil du tjene penger i San Francisco? Kanskje lagre litt for fremtiden?

Vi trodde det - spesielt fordi det er beryktet for å være en av de dyreste byene å bo i USA

Vi har samlet en rekke måter du kan øke bunnlinjen på - de fleste av dem du kan gjøre fra sofaen din.

Hvordan tjene penger i San Francisco

Hvis du har litt tid til en sidegig - eller om du ikke gjør det, kan du tjene ekstra penger til å gi litt kjærlighet til bankkontoen din. Her er noen fleksible ideer for å komme i gang:

1. Få betalt for å koble brødristeren

Morsomt faktum: California innbyggere kan tjene penger når de synkroniserer deres brukerkontoer til et energidelingsprogram kalt OhmConnect.

Hvorfor er OhmConnect villig til å betale deg for å gjøre ting som å koble fra kaffemaskinen, slå av TV-en og stoppe tørketrommelen bare en time om dagen (kalt #OhmHour)? #OhmHours oppstår når energinettet er overarbeidet og må stole på skitne kraftverk for å hindre en brunutbrudd.

#OhmHours oppstår vanligvis en eller to ganger i uken på ettermiddager eller kvelder.

Jo mer strøm du sparer desto mer kan du tjene. Ta notater fra John Hastie, som har vært i stand til å gjøre mer enn $ 400 i en måned med OhmConnect.

OhmConnect tilbyr Penny Hoarders et $ 10 Target-gavekort når de registrerer og kobler til brukerkontoene sine.

2. Legg et spill på din helse

WalletHub heter San Francisco en av de sunneste byene i Amerika. Hvis du ikke føler at du passer inn i den kategorien (yikes, ordspill ikke ment), er det OK. Det er gode nyheter for deg.

Du kan få betalt for å gå ned i vekt.

Dette er hvordan: Registrer deg for HealthyWage. Definer en målvekt og en tidsramme der du planlegger å oppnå det. Sett en innsats på deg selv, mellom $ 20 til $ 500 i måneden.

HealthyWages kalkulator vil vurdere hvor mye vekt du må tape, hvor mye tid du gir deg selv og gjøre hvor mye penger du er villig til å sette på linjen. Dette bestemmer belønningen din - som kan være opptil $ 10.000.

3. Stopp Slett e-postene dine

Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

4. Invester i fast eiendom ...

OK, vi sier investere i San Francisco eiendomsmegling, og du tror kanskje du kunne ha råd til å investere i en lapp av gress. Eller kanskje en halv parkeringsplass.

Tenk igjen. Du kan begynne å investere i fast eiendom med så lite som $ 500 - uten å forlate sofaen din.

Fundrise, en eiendomsinvesteringsplattform, lar deg investere med sin Fundrise Starter Portfolio. Der blir pengene dine delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Du skaffer deg ikke bare penger til noen fjerntliggende land heller. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetskompleks i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift.

Interessert? Kom i gang med Fundrise her.

6. Legg opp din sofa på Airbnb

Har du et ledig rom? Sofa? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi fant en fyr i Mountain, View, California, som tjener $ 1,380 i måneden som viser et bakgårdstelt på Airbnb.

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

 • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsarrangementer.
 • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
 • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for San Francisco.)

7. Finn dine uoppfordrede penger

Statskassen i hele USA har mer enn 43 milliarder dollar i uoppkrevne midler, ifølge New York Times. Bare sitter rundt! Venter på at du kommer til å spille, går tapt og funnet.

Sjekk med California's State Controller nettsted for å se om du har noe som kommer ..

Penny Hoarder-leseren Kelli Howell fulgte vårt råd, utførte et raskt søk, og fant uberørte penger i hennes manns navn.

"Da jeg rullet igjennom, så jeg navnet hans og hans midtre begynnelse," sier hun. Hun ba ham om å bekrefte sin gamle Florida-adresse; han vokste opp i Tampa. Sikkert nok var Mark Howell berettiget til $ 56 fra en "modnet forsikring."

Kelli søkte straks hennes andre familiemedlemmers navn. Hennes mann var den eneste som hadde penger til å kreve. Og sikkert, det er $ 56, men det er ikke dårlig for en uventet sjekk, ikke sant? Vi tar det!

8. Lei ut bilen din

Hvis du eier et pålitelig kjøretøy - men la det sitte i oppkjørselen din hele tiden - du kan slå den inn i en inntektsstrøm ved å leie den.

Med Getaround app, kan du trygt leie ut bilen til folk i samfunnet ditt og nabolaget. Selskapet forsikrer bilen din for hver tur, tilbyr 24/7 veibeskrivelse og skjermdrivere for en sikker kjøreoppføring.

Det er mer forsikring enn du får når tenåringen din kommer bak rattet ...

Slik fungerer det:

 1. Registrer deg med din Facebook-konto for å leie ut bilen din her.
 2. Sett dine egne priser og tilgjengelighet.
 3. Du vil få varsel når noen bøker bilen.
 4. Bilen din vil bli utstyrt med en Getaround Connect ™, slik at leietakere kan finne, låse opp og låse bilen fra mobiltelefonen i løpet av reiseperioden. Du trenger ikke å møte personlig for å utveksle nøkler.

Som mange sidegigs som involverer bilen, bekymrer noen bileiere om kostnadene for ting som gass og slitasje på kjøretøyet. Med Getaround er leietakere ansvarlige for å fylle på drivstoffet som brukes på turen.

Vi har også sjekket inn med selskapet for å se hva det gjør for å takle bileiers bekymringer, og konsernsjef Sam Zaid fortalte oss: "Heldigvis er tilbakemeldinger fra kunder en av de beste måtene vi kan lære og vokse. Vi tar tilbakemeldinger seriøst og prioriterer produktoppdateringer basert på våre samtaler med eiere og leietakere. "

Så vær ikke redd for å dele din erfaring for å gjøre dette til en enda bedre plattform for bileiere og leietakere.

9. Selg din rotte

Har en haug med filmer eller CDer som samler støv på en hylle? Fjern litt plass for å hjelpe deg å puste, og sett de gamle greiene på jobb for deg.

Decluttr vil betale deg for disse elementene - pluss din Blu-ray, videospill og annen elektronikk som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod.

For praktisk talt alt, kan du også bruke Letgo. Denne intuitive appen lar deg snappe et bilde og laste opp varen din på mindre enn 30 sekunder. Ikke bare fjerner det mye av stresset med å selge ting på nettet, det er også 100% gratis å bruke.

Seriøst er det på tide å la "Jagged Little Pill" gå. Eller registrer deg for Spotify.

10. Snag Cash Back på alle dine kjøp

Ibotta er en brukervennlig cash-back-app som samarbeider med mer enn 50 forhandlere, omtrent hvor som helst du vil gjøre noen form for shopping.

Før du går til butikken (eller begynner å handle online), søk etter varer i handlelisten din i appen. Jordbær? Kryss av. Et øre av mais? Kryss av. Kombinere tilbake på hotellrom? Kryss av. Legg til hver tilbakebetalingstillegg til listen din i appen.

Deretter handler du.

Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

11. Svar på spørsmål mens du ser på TV

Undersøkelser er ikke vår favoritt måte å tjene penger på, men hvis du bare legger ut på sofaen, hvorfor ikke klikk et par knapper og tjene litt penger?

Her er noen av de beste betalte undersøkelsesstedene vi har funnet:

 • Ipsos i-Say: Du kan kanskje kjenne igjen navnet på Ipsos-panelet fordi det er det samme selskapet som gjør det meste av den politiske avstemningen under valg. Noen av toppundersøkelsene kan betale opptil $ 95, men de er sjeldne og kan ta litt tid å fullføre. De fleste undersøkelser betaler en bukke eller to og tar bare 10 til 15 minutter.
 • InboxDollars tilbyr flere korte, daglige undersøkelser du kan ta. Hvis du tar dem alle hver dag, kan du tjene ekstra $ 730 i året - ikke så ille.
 • Harris Poll: De fleste undersøkelser betaler mellom $ 3 og $ 4 hver i 20 minutter av tiden din. Større paneler er vert lokalt. Disse krever vanligvis to til fire timers tid - og du får ikke se Netflix mens du er på det - men de betaler opp til $ 75.

12. Lei ut parkeringsplassen din

Hvis du har ekstra parkeringsplass i byen, kan du kanskje etablere en strøm av passiv inntekt.

Se etter online plattformer som lar deg liste opp plass. Craigslist synes å være en populær. Det kan skryte av mer enn 1000 parkerings- og lagringslister i området. En garasje med to biler med fjernkontroll og tastatur går for $ 499 i måneden i Mission District.

Ikke dårlig for en asfaltplate, ikke sant?

13. Sveip kortet ditt for kontanter tilbake

Du må bare være sikker på at du ikke får det også båret bort med disse kjøpene - og at kortet er betalt ved slutten av hver faktureringsperiode.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. I tillegg, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, BART-billettpris), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

14. Bli et menneskelig billboard

Du trenger ikke å bære en gigantisk bananoppkomst eller kjenne noen fancy tegnspinnende triks for denne konserten.

Registrer deg for å være en menneskelige billett gjennom Nomad Technologies, og du vil gå rundt med en tavle som viser en merket melding knyttet til ryggsekken din. Konsernsjef beskriver det som "Uber for reklame" i at merkevarer kan starte en kampanje hvor som helst, og folk kan registrere seg for å vise det når de vil.

Nomader blir betalt $ 10 til $ 20 i timen. Det er jevn surge priser, slik at du kan få betalt mer.

15. Spill Matchmaker

Når du tenker på en matchmaker, kan du tenke på et tegneserie-cupid-tegn eller en slags genie i en flaske. Begrepet virker uvirkelig - at noen faktisk kunne sette deg opp med din sjelevenner. Og nei, vi snakker ikke om Tinder.

Tawkify sysselsetter et lag matchmakers over USA for å matche kjærlighetsfugler - og det er alltid på jakt etter nye medlemmer å bli med, spesielt i en av de første byene, San Francisco.

Du trenger ikke nødvendigvis en bakgrunn i matchmaking. Teammedlemmer har inkludert advokater, livsveger, entreprenører, lærere og til og med forfattere. Noen matchmakers har gjort opp til $ 50.000 i året som jobber deltid.

16. Bli en Ride-Share Driver - for barn

Konsertøkonomien er mettet med ridesenteringstjenester. Legg merke til at vi ikke har nevnt noen av de tradisjonelle? Det er fordi du sikkert allerede vet om dem.

En du kanskje ikke vet om? HopSkipDrive, en online tur-service plattform som hjelper foreldre planlegger turer for barna i alderen 6 og eldre. Yup - det er som Uber, men for barn.

Såkalte CareDrivers kan gjøre opptil $ 30 i timen blandet barn rundt, fra skole til øvelse.

Akkurat nå rekrutterer tjenesten CareDrivers i Los Angeles, Orange County og Bay Area.

17. Sett opp en passiv inntektsstrøm

Dessverre betyr "passiv inntekt" ikke at du kan lene deg tilbake og omfavne den dovne. Du kommer til å måtte jobbe litt først.

Hvis du vil forstå konseptet fullt ut - og få noen ideer å kaste - se vår guide til passiv inntekt.

Noen av våre favoritter inkluderer:

 • Selge bildene dine.
 • Kjøper en gumball maskin.
 • Designe gratulasjonskort.
 • Publisering av en eBok.

Å sette opp en form for passiv inntekt er viktig; det gir deg litt mer plass til fleksibilitet mens du fortsatt føler deg økonomisk trygg.

18. Start sparking

Ingen ekstrem fysisk aktivitet eller trukket muskler som kreves for dette pengeskapende trikset. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Shopkick-appen.

Når du registrerer deg, betaler appen deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer). Disse kan innløses for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy.

Det betaler deg enda flere "spark" for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp. Bonus: Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.

Vi har en ultimate guide til å bruke Shopkick her.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun besøkte San Francisco i fjor og ble forelsket.

Skrive Inn Din Kommentar