Penger

14 Fleksible sidegaver som hjelper deg med å tjene mer penger i vindbyen

14 Fleksible sidegaver som hjelper deg med å tjene mer penger i vindbyen

Så bor du i en av de største byene i landet ... den vindbyen.

Den gode nyheten er at det ikke er New York City eller Los Angeles. Den dårlige nyheten er at den fortsatt er dyr.

Medianleie for en ettromsleilighet i Chicago er $ 1,590, ifølge Zillow data. Og den gjennomsnittlige inntekten til de som leier disse ene soverommene er ca 33 452 dollar i året. Faktor i verktøy og det betyr at 62% av inntektene dine går mot boliger, ifølge en Penny Hoarder-analyse av sensusmikrodata.

Så vurder mat, en annen nødvendighet. Du bruker en ekstra to pennies for hver dollar du vil bruke i andre amerikanske byer, i henhold til regionale prisdata fra U.S. Bureau of Economic Analysis.

De penniene legger til!

Hvordan tjene ekstra penger i Chicago

Hvis du trenger litt inntektsforhøyelse, ikke vær ned. Det finnes mange fleksible sidejobber i Chicago.

1. Få betalt for å drikke øl

Chicago: Vi ser deg med alle bryggeriene dine.

Hvis du liker hoppin 'rundt i byen og prøver ut hva som skjer, må du vurdere å bli en "Secret Hopper.” Det er som hemmelig shopping - men for bryggerier.

Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer. Penny Hoarder-forfatteren Tyler Omoth ga konserten et forsøk. Han brukte $ 16 på sitt besøk til et lokalt bryggeri. Secret Hopper betalte ham $ 20 via PayPal innen få dager.

Så, nei, du kommer ikke til å bli rik, men du får gratis øl, og det gjør oss hoppy.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så kontakter Secret Hopper deg når du trengs.

2. Oppgi ditt sparerom for natten (spesielt under Lollapalooza)

Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønsket plass, kan du legge til hundrevis, tusenvis av dollar på din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Vi fant noen noterer en togbil over i Plano, Illinois!

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, festivaler (ahem, Lolla), konvensjoner og sportsarrangementer. Chicago har mange av dem!
  • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

3. Finn en deltidsarbeid fra hjemmet

Hvis du allerede har en heltidsjobb, kan det være utfordrende å finne noe på siden som er relativt fleksibel, spesielt hvis du ikke vil gå inn på et kontor.

En deltidsarbeid hjemmefra kan være den perfekte løsningen.

Start med å søke ZipRecruiter. Når du klikker her for å søke, sender ZipRecruiter deg til en liste over geo-skreddersydde, jobb-hjemme-jobbsøkinger. (Fordi, ja, selv noen arbeids-hjemme-jobber har plasseringsrestriksjoner.)

lese Arbeidet fra hjemmet er tilgjengelig i Chicago.

4. Lei ut bilen din når du tar 'L' på jobb

Vil du tjene penger med bilen, men ikke opptatt av å leke taxi? La folk leie bilen når du ikke bruker den.

OK, det høres litt skummelt ut, men det trenger ikke å være.

Med Getaround app, kan du trygt leie ut bilen til folk i samfunnet ditt og nabolaget. Selskapet forsikrer bilen din for hver tur, tilbyr 24/7 veibeskrivelse og skjermdrivere for en sikker kjøreoppføring.

Getaround sier at brukerne kan gjøre opp til $ 10 000 i året. det vil sannsynligvis dekke dine bilbetalinger!

Finn ut mer om Getaround - så du kan "Getaround" måtte jobbe overtid hver uke.

5. Hold deg inne og skjul fra vinden

Undersøkelser er ikke vår favoritt måte å tjene penger på, men hvis du bare binging på Netflix for å unngå snøen eller stikkende vind utenfor, hvorfor ikke klikk et par knapper og tjen noen penger?

Vi har prøvd mye betalte undersøkelsessteder, men noen av de beste vi har funnet er Innboks Dollars, Opinion Outpost og PointClub.

6. Spill profesjonell linje sitter

Du har de store turistattraksjonene: Willis Tower Skydeck og 360 Chicago. Deretter er det linjene som danner for nyhetsmat, inkludert Garrett Popcorn Butikker og Nutella Cafe.

Du finner også linjer utenfor Theatre Theatre og Second City - selv utenfor museene.

Dette er din penger å gjøre mulighet, Chicago lokalbefolkningen. Trinn opp spillet ditt og bli en profesjonell line sitter.

Tilbake i 2016 intervjuet vi Robert Samuel, en profesjonell leder som sier at han belaster $ 25 for den første timen i kø og $ 10 for hver påfølgende time. Han har selv startet en New York City-basert virksomhet med line sitters som har stått i kø for "Hamilton" -billetter, cronuts og de nyeste iPhone-utgivelsene.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne i Chicago, anbefaler Samuel at du tilbyr tjenester på Craigslist eller TaskRabbit.

7. Kjør turister til nærmeste Giordano

Hvis du leter etter en måte å tjene ekstra penger mens du velger din egen tidsplan, kan kjøring med Lyft være den perfekte løsningen.

Når du registrer deg for å bli en Lyft-driver, du kommer til å kjøre (og tjene penger) når du vil.

For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Sjekk ut hvordan tidligere Chicago-anker Anthony Ponce sluttet å jobbe med Lyft (og startet en podcast).

8. Sett dine egne timer når du starter din egen virksomhet

Har du noen gang vurdert å starte din egen bedrift? Du kan bare sette dine egne timer - og ikke svare på noen andre.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, fant vi et kurs på nettet som vil lede deg gjennom prosessen.

Hvis du er interessert i å bli en jobb-hjemme-bokholder, prøv Bookkeeper Business Launch - Ingen CPA nødvendig. Du trenger bare noen anstendige datakompetanse og en lidenskap for å hjelpe bedriftseiere.

Daniel Honan tok kurset, og innen 10 uker hadde han lansert sin bokføring for malere. Muligheten har gitt ham mulighet til å jobbe hjemmefra og tilbringe mer tid med sin kone - uten å kompromittere sin inntekt.

Hvis du er interessert, sjekk ut startpakken.

9. Ta en titt på Wrigley Field

Hvis du leter etter timevisninger, må du registrere deg for Shiftgig. Med hovedkontor i Chicago, kobler plattformen arbeidere til konserter i en rekke bransjer, inkludert mat, gjestfrihet, detaljhandel og kundeservice.

"Vi jobber alltid med noen av de største stedene i byen," sa Mike Flickinger, daglig leder for Shiftgigs Chicago-kontor, i et intervju i 2016. "Vi har hatt en betydelig tilstedeværelse som jobber med partnere ved store sportsbegivenheter, som White Sox, Cubs and Bears stadioner."

Interessert? Les om en Penny Hoarder's erfaring ved hjelp av plattformen.

10. Gjør Cupid Shuffle

Når du tenker på en matchmaker, kan du tenke på et tegneserie-cupid-tegn eller en slags genie i en flaske. Begrepet virker uvirkelig - at noen faktisk kunne sette deg opp med din sjelevenner. Og nei, vi snakker ikke om Tinder.

Tawkify sysselsetter et lag matchmakers over hele USA (Chicago gjør listen!) for å matche håpløse romantikere - og det er alltid på jakt etter nye medlemmer å bli med.

Du trenger ikke nødvendigvis en bakgrunn i matchmaking. Teammedlemmer har inkludert advokater, livsveger, entreprenører, lærere og til og med forfattere. Noen matchmakers har gjort opp til $ 50.000 i året som jobber deltid.

11. Selg dine iPhone-bilder

Chicago er en fengslende by, så vi klandrer deg ikke hvis du stadig knuser bilder rundt i byen - selv som en lokal.

Ikke lenger er dette meningsløst, skjønt. (Eller bare for Instagram.) Du kan selge iPhone-bildene dine via en app som heter foap.

Det er veldig enkelt å bruke: Last ned appen, og last opp bildene dine. Når noen ønsker å kjøpe bildet, får du 50% av fortjenesten. (Får får de andre 50%.)

Si at noen kjøper et av bildene dine til $ 10. Du lommer $ 5. Hvis bildet selges 20 ganger, kan du for eksempel ende opp med $ 100.

Det tar bare omtrent fem minutter å laste opp et bilde. Hvis du vil ha alle detaljer, har vi satt sammen en felle rundown.

12. Beef opp dine fungerende ferdigheter

Hvis du har erfaring med å handle, må du registrere deg for å spille en standardisert pasient.

University of Illinois College of Medicine er vanligvis på jakt etter standardiserte pasienter, eller SPs. Dette er skuespillere som spiller rollen som en pasient eller et familiemedlem, slik at medisinske studenter kan øve sin sengemåte.

University of Chicago skisserer alt du trenger å vite om dets søknadsside.

Andre fasiliteter ansetter SPs i Chicago med jevne mellomrom også. For eksempel, da vi skrev denne artikkelen, hadde styret for osteopatiske medisinske eksaminatorer åpne deltidsposisjoner. Siden sa betalingen starter på $ 18 i timen. For mer informasjon, sjekk ut sin ansettelsesside.

Du kan alltid søke SP-stillinger på Indeed også.

Heck, å spille en SP kan være din store pause. Neste ting du vet, du er omtalt på "Chicago Med" eller "Chicago P.D."

13. Lever Chicago pølser

AhhhDen søte lukten av takeaway stinker opp bilen din.

OK, det er kanskje ikke den mest tiltalende tingen i verden - du vil kanskje knekke noen vinduer, avhengig av hvilken type mat du leverer - men Uber Eats tilbyr fleksible matleveranser.

Kjørere betales et gebyr for avreise og avgift. Uber tar serviceavgift. Leveringspartnere kan utbetale opptil fem ganger daglig med umiddelbar betaling.

Krav kan variere etter sted. Her er det grunnleggende ...

  • Vær minst 19 år hvis du leverer med bil.
  • Lever via bil (må være 1997 eller nyere med minst to dører), sykkel, scooter eller fot avhengig av ditt område.
  • Pass en bakgrunnskontroll.
  • Ha et gyldig førerkort og forsikring (hvis du leverer med bil eller scooter).

14. Få betalt mens du ser Cubs Game

Ikke sikker på hva du skal gjøre i løpet av den syvende innspenningen? Se videoer! (Vi vet at du var på vei til YouTube, uansett ...)

InboxDollars lar deg faktisk få betalt for å se videoer på nettet. Nettstedet er vert for massevis av ting å se på, inkludert matlaging, underholdning, nyheter og helseutstillinger. Showene er sponset av merker som trenger å få dem foran så mange eyeballs som mulig. Hver gang du ser på en, vil InboxDollars kreditere kontoen din med litt penger.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun besøkte Chicago i fjor og kunne helt se seg selv der, i hvert fall til den første snøstorm i sesongen. Så flyttet hun tilbake til Florida.

Penny Hoarder data journalist Alex Mahadevan bidro til denne artikkelen.

Skrive Inn Din Kommentar