Penger

Her er hvorfor i dag er den perfekte dagen til å knuse pengene dine frykt for alltid

Her er hvorfor i dag er den perfekte dagen til å knuse pengene dine frykt for alltid

Så mange nasjonale dager, så lite tid til å skrive om dem.

Denne 9 mars vil jeg gjerne skrive om National Meatball Day. Men det er også National Get Over It Day, og teamet tenkte å hjelpe deg med å komme over noen av dine økonomiske frykt kan være mer hensiktsmessig enn ideen om hvordan du betaler deg gjennom livet med kjøttboller.

Penger er en berøringsfaglig rettighet? Å lage, spare, bruke og beskytte det fremkaller negative følelser på en eller annen måte. Men hvis du skal bli en pengemester, må du komme over dine frykt og tøven, og gjør det grunnleggende med tillit.

Slik får du over noen av de vanligste pengeproblemene i dag.

Du hater budsjettering

Budsjettering suger ikke. Et budsjett er bare en plan for inntektene dine. Å bo på et budsjett betyr ikke at du spiser ramen hver natt eller flytter til landet. Hvis du vil budsjettere $ 200 for cupcakes denne måneden, kan du helt gjøre det - selv om samvittigheten din kan dømme deg for noe over $ 20.

Ikke la fortidssvikt eller frykt for hva du finner, holde deg fra budsjettering. Det er fleksible alternativer for alle budsjetterende livsstil. For eksempel kan du sette bort en prosentandel av hver lønnsslipp eller bruke hvert øre på papir før du bruker det i det virkelige livet.

Du føler deg knust av studielåneskuld

På samme måte som en stor kjøttballsub, kan studielånebalansen føre til at du synker i magen din. Det kan virke appellere å krølle seg inn i en ball og glemme gjelden din eksisterer.

Kom over det. Sjekk balansen din, skriv den ned og jobbe med å erobre den. Du kan finne mange historier om vanlige folk som betaler sine studielån og ødelegger kredittkortgjeld. Du kan være en av dem; det tar bare små skritt i riktig retning.

Hvis du betaler høye renter, kan konsolidering og refinansiering være verdt en titt.

En god ressurs er online utlånsplattform oppkomling, som kan hjelpe deg med å finne et lån uten å stole på kun din konvensjonelle kreditt score.

I motsetning til tradisjonelle garantimodeller som bare bruker den vanlige FICO-scorermodellen, ser Upstarts teknologi på faktorer som din utdannelses- og sysselsettingshistorie for å bestemme kredittverdigheten din.

Du er redd for kredittkort

Kredittkort krever et visst nivå av selvkontroll. Selv de mest ansvarlige menneskene kan la kredittkortgjeld og gebyrer komme ut av hånden. Du trenger ikke å la kredittkort frykt stoppe deg fra å dra nytte av de fantastiske reisene og pengene tilbake belønningene. Bare kom deg over det.

Sett opp autopay for kortet ditt, slik at du aldri betaler for sen betaling. Betal kortene dine i sin helhet hver måned for å unngå renter, og kontroller dine uttalelser minst ukentlig for å fange svindel. Ikke bekymre deg - du er beskyttet av banken din.

Det beste fra begge verdener: Du kan bygge opp kreditt og få de søte kredittkortfordelene, og også hindre deg i å løpe opp uhåndterlig gjeld.

Du er redd for å forhandle din lønn

Enten de lager $ 20.000 eller $ 200.000, er folk alltid på utkikk etter måter å lage flere kjøttboller på - jeg mener penger. Men det kan være skremmende å be om hva du er verdt, spesielt for kvinner.

Hvis du starter en ny jobb, vær ikke nervøs for å forhandle lønnen din. Det er en vanlig prosess, og hoppe over det kan koste deg $ 1 million i levetidsinntekt. Hvis du ber om en økning på din nåværende jobb, må du starte måneder på forhånd ved å gå utover - uten å være motbydelig - for å gjøre det klart for sjefen din at du fortjener en høyning.

Du har en motsetning til nettbanker

Det er 2018, folk! La oss være enige om at vi ikke trenger alle våre banker til å ha murstein og stikkontakter med tellere bak kuldefast glass og penner på kjeder. Online banker er ikke skummelt, og de tilbyr så mye mer enn de andre gutta.

En av våre favoritter er Chime, en nettbank som hjelper deg med å lagre automatisk hver gang du blir betalt.

Den FDIC-forsikrede kontoen leveres med mer enn 24 000 avgiftsfrie minibanker, har ingen overtrekksavgift og krever ikke minimum eller månedlig betaling.

Pluss, når en del av lønnsslippet ditt blir automatisk flyttet bort til din hemmelige stash, vel ... det du ikke ser, vil du ikke gå glipp av, ikke sant? Faktisk reddet en mann $ 800 uten å merke seg når han åpnet en konto. Chime gir også direkte innskuddsbrukere tilgang til pengene sine umiddelbart, slik at du kan få betalt opptil to dager tidligere.

Chime har også en funksjon som hjelper deg med å spare når du bruker. Det avrunder kjøpet til neste dollar og setter forskjellen i sparekontoen din, og det belønner deg med en 10% bonus på runder hver uke.

Online banker har vanligvis toppnettstedssikkerhet, er alltid tilgjengelig for å hjelpe - selv via tekstmelding - og bare hvis du trenger kontanter, må du avstå eller refundere de fleste minibanker. Det er dawningen av alderen på den elektroniske bankkontoen.

Du Freak Out hver måned om å betale de regninger, regninger, regninger

Har du 12 alarmer og påminnelser satt på telefonen for å huske alle dine forfallsdatoer? Skyller du på den første i hver måned for å leie sammen? Gjør du andre gissende beslutningen om å godta betaling i kjøttboller? Slutt med det!

Jobb smartere ikke hardere.Automatiser dine betalinger for å eliminere angst for å glemme dem, og hvis du er bekymret for å ha nok penger på kontoen din til å dekke dem, kan du prøve å redusere de uunngåelige regningene.

Du setter av med å investere

Markedet har vært litt volatilt i år, så det er fornuftig å være skeptisk til å gi opp dine 401 (k) bidrag. Men det er aldri en bedre tid å begynne å investere enn akkurat nå.

Jo før du begynner å investere, desto lengre fordeler dine penger fra den magiske sammensatte interessen. Så kom over din investerings frykt, slik at de ikke blir mareritt nedover veien.

Hvis du er som de fleste av oss og ønsker at pengene dine bare ville ta vare på seg selv, vurdere å starte en investeringskonto gjennom Acorns.

Du kan starte små - med $ 5 - og stable opp forandring over tid med sin "runde opp" -funksjon. Det betyr at hvis du bruker $ 10.23 i matbutikken, blir 77 cent falt inn i din Acorns konto.

Deretter gjør appen hele investeringen til deg.

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling. Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her. Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir tips om å spare penger og betale gjeld på Instagram på @savingwithspunk.

Skrive Inn Din Kommentar