Tilbud

Hvorfor betale for gavekort? Her er 7 klare måter å få dem gratis

Hvorfor betale for gavekort? Her er 7 klare måter å få dem gratis

Det er få bedre følelser enn et gavekort som brenner et hull i lommeboken din.

Jo, du har kanskje ikke penger. Og kredittkortets høye utnyttelsesgrad kan true din kreditt score ... men det gavekortet. Det er som et gratis opptakspass, bare beckoning deg for å tilbringe litt kvalitetstid i Target eller å splurge på den fancy latte-mocha-cappuccinoen.

Men hva er bedre enn et gavekort? Et gratis gavekort.

Hvordan få gratis gavekort

Hvis du ønsker å lomme noen gratis gavekort, har vi din guide her. Vi har søkt på internett og har testet hver av disse strategiene.

Spoiler varsel: De arbeider alle; de får alle deg gavekort.

1. Få et gratis $ 10 Walmart gavekort for å handle på nettet

Hvis du planlegger å foreta et online kjøp, kan du også ha et gratis $ 10 Walmart gavekort.

Bli med Ebates, en handlekurv med kuponger, promo koder og cashback tilbud. Når du kjøper på en av Ebates tusenvis av partnerforretninger, inkludert Dick's Sporting Goods, Overstock og Walmart, vil du tjene opptil 40% i kontanter tilbake.

Registrer deg gratis, tilbringer $ 25 på ditt første kjøp innen 90 dager, og du vil hakke et gratis $ 10 Walmart gavekort.

2. Del dine meninger (men ikke på Facebook, vennligst) for et $ 5 gavekort

Vi kommer ikke til å sitte her og fortelle deg at det å ta undersøkelser er den raskeste måten å lomme et gavekort på. Det er ikke. Men hvis du bare lounging rundt og binging Bravo (bare meg?), Hopper du på et undersøkelsessted og svarer på noen spørsmål er smertefri.

Prøve Swagbucks. Med en A-vurdering fra Better Business Bureau, er det en av de mest legitime undersøkelsessteder der ute.

De fleste Swagbucks-undersøkelsene tar omtrent 10 til 15 minutter og betaler 100 til 200 poeng. Når du har samlet 500 poeng, kan du innløse dem for et $ 5 gavekort til en populær forhandler som Target eller Starbucks.

Hvis du virkelig vil lære å mestre nettstedet, setter vi sammen en komplett guide til Swagbucks.

3. Få $ 1 og spill gratis rip offs

Det er noe så tilfredsstillende om disse bensinstasjonskrabbelbillettene, men det er bedre å unngå dem fordi det er ikke Penny Hoarding.

Prøv i stedet å skrape gratis ved hjelp av en app som heter Lucktastic. Hver dag løser det et nytt utvalg av digitale skrapelodd. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens som du kan bytte til gratis gavekort til forhandlere, inkludert Amazon, Walmart, Kohl, Sephora og mer.

Appen støttes av annonsering, noe som gjør det mulig å holde utbetalingene høyt og spillene gratis. For mer info, sjekk ut vår fullstendige gjennomgang.

4. Bla gjennom Instagram (som du allerede gjør)

Visste du at du faktisk kan få betalt for å bruke tid på sosiale medier?

På Twitter, prøv å delta i en Tweet-chat. The Penny Hoarder bidragsyter Carrie Smith har vunnet over $ 200 i Amazon og Visa gavekort. Hun sier at chatter er spesielt populære i ferier, som Thanksgiving, Christmas og til og med morsdag.

På Facebook og Instagram, liker og følger ulike merkesider for å komme inn i konkurranser og giveaways. Noen ganger er dette gavekort; andre ganger er disse produktene. Jo, ingenting er garantert, men det er snilt å være!

5. Praksis Retail Therapy

Bare for å være klar: Jeg fortelle deg ikke å gå på en kjøpesenter eller noe. Men hvis du allerede planlegger å foreta et online kjøp, hvorfor ikke tjene et gratis gavekort mens du er på det?

Men først, laste ned Shopkick, en gratis app som belønner deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker og skanneartikler strekkoder. Du kan bytte spark til gavekort til en rekke forhandlere: Amazon, Target, Walmart, Starbucks, Sephora, Best Buy ... du heter det.

Ta notater fra Penny Hoarder Khiem Nguyen, som har fått mer enn $ 400 i gavekort ved hjelp av appen.

Bonus: Hvis du kjøper kvalifiserende varer, vil du tjene enda flere poeng, men det er ikke nødvendig å kjøpe disse gavekortene.

6. Lagre dine kvitteringer og tjen en gratis $ 10

Etter å ha kjørt deg gjennom dagligvarehandelene, fortjener du et gavekort, ikke sant?

Før din neste matbutikk, Last ned gratis Ibotta-appen.

Søk etter varer i handlelisten din i appen, og klikk deretter på et bilde av kvitteringen din og skann gjenstandens strekkoder.

Noen få tilbakevendingsmuligheter vi har oppdaget inkluderer:

  • 25 cent tilbake på noe element.
  • 25 cent tilbake på avocados.
  • 50 cent tilbake på en kartong med egg.
  • $ 2 tilbake på Colgate munnvann.
  • $ 4 tilbake på Bud Light.

Når du har samlet inn $ 20 i belønninger, kan du betale for et godt gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Chipotle, Old Navy, Sephora og Walmart.

Plus, du vil tjene en $ 10 bonus når du krever ditt første tilbakebetalingstilbud. Med Bon Jovis ord, er du halvveis der!

7. Få en $ 20 Amazon gavekort for Going Green

Eric Hanson ville ha en renere energikilde, men hadde ikke muligheten i sitt hjem i Maine - og ønsket ikke å installere pricy solcellepaneler.

Så han gikk med fornybar energi selskapet Arcadia Power, som hjelper deg med å oppveie ditt månedlige energiforbruk med 100% fornybare kilder.

"På et fundamentalt nivå kommer kraften som jeg bruker i huset, fra fornybare kilder," Hanson sier. "Ved å gi økonomisk støtte til fornybare energisider, kan jeg forstyrre markedet. Jeg er villig til å støtte grønn vekst. "

Og fordi du er så god person, vil selskapet kaste inn et gratis $ 20 Amazon-gavekort.

Du kan registrere deg for å kvalifisere deg for ditt gratis gavekort på omtrent to minutter.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun forstår ingenting i livet er gratis, men hvis du kan tjene gavekort for å gå om din normale virksomhet ... hvorfor ikke? Hun vil ta noen unnskyldning for å gå foten inn i et mål.

Skrive Inn Din Kommentar