Penger

Fra Banned to Bru: Hvordan dette paret kjører en Growler Bar i Florida

Fra Banned to Bru: Hvordan dette paret kjører en Growler Bar i Florida

Langs Gunn-motorveien i den lille byen Odessa, Florida, som ligger blant underavdelinger og fargerike stripesentre, er det et A-rammeskilt med to magiske ord: Øl Inside.

Utenfra ser det ut som ditt lokale vannhull, men interiøret avslører at det er langt fra det.

Da Christian og Jillian Brugal bestemte seg for å åpne sin egen bar, ønsket de at de skulle være unike. Det er derfor på Bru Florida Growler Bar, du finner ingen "King of Beers" eller bokser med blå fjell.

Det du finner er et utvalg av håndverk øl, cider, mead, kombucha og nitro kaffe, alle laget utelukkende i Sunshine State. Og mens du kan nyte din drink i en standard pint eller fly, er det virkelige salgsargumentet for Bru Florida grøleren.

Tilgjengelig i 32 eller 64 gram, lar grøfter kunder å ta bort favorittølen deres for å nyte senere.

Bru Florida's growlersystem sørger for at du får den ferskeste bryggen for pengene dine - og det varer opptil tre uker uåpnet.

Den beste delen? Du trenger ikke engang å kjøpe grøfteren - Bru har et leieprogram.

Betal et depositum, fyll din growler, nyt din drikke, så returner den og få ditt innskudd tilbake. Eller bytt den ut for en sanitized growler og fyll den med en ny brygge. På den måten trenger du ikke å bruke et helt kjøkkenskap til din growler-samling.

Når muligheten kommer Knockin '

Christian Brugal ville alltid eie en bar.

Mens Miami-innfødte var en langvarig ølfan, var kona Jillian treg til å komme ombord - med både båten og baren.

Men i 2015 vedtok Florida lovgivning som gjorde ideen mer fristende: Barer og bryggerier kunne nå lovlig fylle 64 ounce growlers.

Med legalisering av halv gallon gruslere - allment anses å være industristandard - kunne Brugals åpne mer enn bare standardbaren.

Så da Christian lå på grillerens ide til Jillian, tenkte hun det faktisk. Etter noen refleksjon bestemte hun seg for at de ville gjøre det, og til og med tegnet den tøffe versjonen av deres nåværende logo.

"Jeg skjønte at vi ikke får noe yngre, og hvis vi ikke får det vi vil ut av livet nå, må vi bare ta ansvar," sier Jillian. "[Jeg] tok et stykke papir av en av de magnetiske notisblokkene fra kjøleskapet og trakk en sirkel på den, og skrev BRU."

Da hun viste den tidlige versjonen av sin logo til kristen og erklærte at de åpnet en bar, hadde han et ganske enkelt svar:

"Åh! OK. Flott!"

Prøver av Trailblazing

Den nåværende logoen sier "Est. 2016, "men i virkeligheten serverte Bru Florida Growler Bar ikke sin første øl til oktober 2017.

Christian jobbet fortsatt som en heltidsanalytiker når de startet prosessen, så snart han klarte seg ut fra sin dagjobb, begynte hans arbeid med Bru. I mellomtiden jobbet Jillian med et par forskjellige oppgaver for å supplere sin inntekt, som copywriting og massasje terapi, på toppen av homeschooling sine barn.

De har begge vært i full fart de siste to årene for å gjøre denne drømmen til virkelighet. Ved slutten av deres store åpningsdag var de døde på sine føtter - eller som Jillian liker å si, de var "som road pizza."

Det viser seg at det er mye som går inn i å åpne en growler bar. Og ikke bare noen growler bar, men en i Odessa, befolkning 7.859.

"Den største vanskeligheten vi opplevde var [anmeldere] visste ikke hva vi var, sier Jillian. "De vil si" Vel, hva er en annen virksomhet som deg som vi har vurdert før? "Og jeg vil si,

'Vel, ingenting.' "

Med så mange forskjellige typer barer og lisensiering, bare å finne ut hva Bru var, og deretter forklare det, var en hel prosess i seg selv. Å være unikt er flott for virksomheten, men det er tøft på lisensieringsapplikasjoner når "ingen av de ovennevnte" ikke er et alternativ.

På toppen av identitetskrisen var det vanskelig å finne en plassering fordi mange kommersielle eiendomsmeglere var motvillige til å jobbe med dem: De var jo første gangs gründere uten tidligere erfaring i ølindustrien.

Men Christian og Jillian føler at de virkelig slo gull med sin nåværende beliggenhet. Etter at de hadde bestemt seg for det, måtte de sende brev til hvert eneste hjem i en bestemt radius for godkjenning fordi det ikke var i en våt sone.

«Heldigvis synes de alle å elske øl, så ingen anklaget det,» sier Jillian, ler.

Til tross for at Odessa aldri hadde sett som en growler bar før, var Brugals ikke bekymret.

Bru er omgitt av nabolag, så det trekker inn mange faste som ikke vil gjøre turen til Tampa for å få en god øl. Det er også mange skoler i nærheten, som har vært bra for forretninger - på fredager klokka 3:00 ruller rundt, hvert sete i huset er fylt med lærere, sparker av helgen.

"Det var gutten min som følte at det ville fungere," sier Jillian."Fakta om saken er at det er massevis av håndverkbruggelskere i dette området, de vil ha sitt lokale nabolag, de vil ha sitt lokale" Skål "."

Lev, pust og drikk småbedrifter

En av de første tingene som Brugals gjorde etter å ha besluttet å åpne Bru Florida, var ute for å lage bryggerier i staten.

De ønsket å ha små og mellomstore bryggerier og selge produkter som du ikke kan få i bokser eller flasker eller som er notorisk vanskelig å finne. De mottok en overveldende mengde svar og støtte, men det var litt av en hikke.

"Vi har ganske mange svar som var som" God idé ", sier Jillian. "Men vanligvis, den andre linjen som fulgte var," Men vi kan ikke selge i Hillsborough County. "

Navigering av distribusjonsloven var en læringsprosess. Bru kan ikke ha alle bryggeriene sine eiere vil ha, men det er nok rundt staten at det ikke utgjør for mye av et problem.

Floridas håndverk øl industri har vokst år etter år, ifølge Brewers Association. Topp det med det faktum at mer enn 1,4 million fat av håndflate øl er produsert i Florida årlig, og det ser ut som om Bruges 'hoppy tilbud fortsetter å utvide.

Christian Brugal selger en ølgrover. Bru Florida Growler Bar selger Florida-baserte øl. Ølene på kranen skiftes ukentlig. Tina Russell / The Penny Hoarder.

Hele deres utvalg av 16 kraner endres ut hver uke, og de kjøper bare ett keg av hvert produkt. På den måten får kundene alltid en frisk pour og kan forvente nye alternativer hvert besøk.

Jillian, Christian og deres tre ansatte smaker regelmessig produktene og leser opp på bryggeriene, slik at de kan hjelpe kundene med å velge riktig drikke.

Deres tilnærming oppfordrer grovfylling: Hvis du virkelig elsker en øl og vet at det ikke kommer til å være der neste uke, er du mer sannsynlig å ta en krukke hjemme.

De har også funnet en måte å fremdeles vise øl som de ikke lovlig kan selge: New Brew Tuesday. Hvis de finner et bryggeri som ikke har riktig distribusjonslisens eller ikke distribuerer i det hele tatt, kjøper Bru Florida noen growlers verdt og gir ut gratis fire unser prøver til lånetakerne.

Og Bru selger ikke bare Florida-laget produkter av flytende variasjon. Baren har et roterende lager av andre lokalt lagde varer, fra varm saus til popcorn til syltet okra - yum.

Brewing Forward

Som Bru nærmer seg sitt ett års jubileum, ser Brugals fremover.

"Åh baby, vi har planer," sier Jillian. "Vi har store planer."

Da de utarbeidet en forretningsplan tilbake i 2016, sørget de for å inkludere ideer for fremtiden for å sikre at virksomheten alltid vil blomstre.

De laget et lojalitetsprogram som sier "Ja! Du kan kjøpe vennskap! "Det kommer med frynsegoder, gratis månedlig growler fyll, rabatter og mye swag.

Brus eiere tenker også på å ansette en sosial media ekspert og nettsteddesigner slik at de kan nå et bredere publikum enn de som ser A-rammeskiltet på veien.

Selv om du har sett Jillian's "Weekend Drinking Forecasts" på Instagram, kan du være enig i at de gjør noe riktig. Videoene har Jillian i en annen oppgave hver uke, med tidligere homages, inkludert Bob Ross og Mr. Rogers.

Totalt har veien til Bru ikke vært det enkleste, men Brugals har elsket hvert sekund av det.

"Vi jobber med buttene våre, og jeg har ikke hatt en fridag i år - og mine øye-sirkler viser det," sier Jillian. "Men vi kommer dit ... og på våre dårlige dager har vi øl."

Kaitlyn Blount er en stabskribent på The Penny Hoarder. Visste du at peanøttsmør og geléøl eksisterte? Hun gjorde heller ikke, før hun dro til Bru.

Skrive Inn Din Kommentar