Tilbud

Ringer Alle Bookworms: Skriv inn for å vinne $ 1500 og et års verdi for bøker

Ringer Alle Bookworms: Skriv inn for å vinne $ 1500 og et års verdi for bøker

Som en Penny Hoarder motiverer svært lite meg så mye som gratis penger.

Men som en engelsk stor og bonafide, unabashed nerd, er gratis bøker et veldig nært sekund.

Det var derfor jeg ble stoked for å høre om denne konkurransen fra Penguin Random House: Det gir sjansen til å vinne både av de tingene.

Og så fristet som jeg var å holde hemmeligheten til meg selv (og øke sjansen til å vinne!), Måtte jeg bare dele det med deg.

Tross alt, hva er en god historie uten noen venner å fortelle det til?

Vinn $ 1500 - og gratis bøker! - Fra Penguin Random House

Penguin Random House gir bort en haug med gratis penger og et 25-boks "bibliotek" av sine 2016 utgivelser til en heldig vinner.

Bøkene vil være i sjangeren (e) av vinneren, og vil definitivt holde helgenes leseforsyning lager i løpet av året.

Selv om lesing ikke er din ting, er det vanskelig å argumentere med gratis penger ... og hvis du vinner denne konkurransen, får du mye av det.

Nærmere bestemt, Du vil vinne en $ 500 shopping spree på ShopStyle, et moteområde som holder deg innpakket i sesongens skjerf og gensere mens du dykker inn i de nye bøkene dine.

Du får også et gavekort på 1000 USD å bruke, men du ser passende. (Med ferien kommer opp, er jeg sikker på at du ikke finner noen mangel på steder å sette de ekstra penger!)

Det kan ikke være enklere å skrive inn: Bare Klikk her og gi din e-postadresse og sjangere valg.

Penguin Random House publiserer et stort utvalg av materiale, og 2016 var et flott år for bøker (hvis ikke noe annet). Du kan vinne Alton Browns "Everyday Cook", den nyeste Dean Koontz og John Grisham bøker, og jobbe av Elizabeth Gilbert - hvem, ja, har fortsatt å skrive etter "Eat, Pray, Love."

Du blir også bedt om å registrere deg for utgiverens nyhetsbrev, som vil gi deg 20% ​​av din neste bestilling.

Det er helt gratis å skrive inn, så hva må du miste ... annet enn de fem minuttene det vil ta for å melde deg fra sponsorens nyhetsbrev?

Tegningen stenger klokka 11.00 ET 18. november, så legg det ikke av. Og hvis du vinner, ikke bekymre deg, kan du beholde alle pengene for deg selv.

Men er det kult hvis jeg låner noen av bøkene dine?

Din sving: Hva er din favorittbok?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder og total bookworm. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar