Penger

Business Insider er ansatt forfattere som elsker videospill

Business Insider er ansatt forfattere som elsker videospill

Er du besatt av videospill? Bruker du fritiden på å spille videospill, drømmer om dem og til og med utformer ditt ideelle spill?

Hvis det høres ut som deg, og du har gode skriveferdigheter, har Business Insider et par kule muligheter. Forretnings-, teknologi- og nyhetssitet ansetter for sitt nye videospillteam, inkludert en Video Game Intern og en utpekt videospilsrapportør.

Vil du vite hva som kreves for å få betalt for å skrive om videospill hele dagen? Her er hva du trenger å vite om disse jobbene.

Video Game Intern

"Har du sterke meninger om at Nintendo kommer inn i mobilspill? Tilbrakte du sist Thanksgiving prøver å overtale familien din til å spille 'Papers, please?' Tenker du / r / gaming et annet hjem? "Spør jobbeskrivelsen.

Hvis du bare er i gang i arbeidslivet, men er lidenskapelig og kunnskapsrik om spill, kan dette praktikken være for deg. BI vil ha noen som vil holde seg på toppen av dagens hendelser og bryte nyheter i videospillverdenen - og ja, du blir betalt. Hvis du alltid er på toppen av trender i spill, inkludert hva folk spiller og snakker om, bør du vurdere å søke om denne konserten.

I tillegg til å være virkelig besatt av videospill, må du ha sterke skrive- og copyediting-ferdigheter. Du skal ikke bare lære om spill; Du vil bli forventet å undersøke utviklingen og formidle kunnskapen til leserne. Hvis du kan dykke inn i en historie, undersøk alle de intrikate detaljene, og gjør historien din egen før du deler den med et publikum, vurder å søke om denne stillingen.

For å søke, send et CV og et følgebrev som forklarer "hva spenner deg om videospill" gjennom selskapets applikasjonssystem. Det er ingen sluttdato listet på søknaden, men søk snart for det beste bildet på denne fantastiske konserten.

Og nei, du vil ikke ende opp med å lage kopier og hente kaffe. BI er stolt av å gi praktikanter betydelig og meningsfylt arbeid, blant annet å forske, skrive og jobbe med funksjonshistorier. Selskapet konstaterer også at mange av de ansatte begynte som praktikanter med selskapet. Deres New York City-kontor har gratis mat og til og med et bordtennisbord.

Video Game Reporter

Videre i din skriftlige karriere, men fortsatt interessert i en spillfokusert rolle? BI ansetter også en heltids videospillreporter.

Du bør være fascinert med alle aspekter av spill og spillkultur, og ha betydelig skriftlig erfaring. Du må være kunnskapsrik om videospillindustrien, samt eksisterende og fremvoksende trender i spillverdenen.

Siden dette er en rapporteringsfokusert jobb, bør du ha gode skrive- og copyediting-ferdigheter. For å være en konkurransedyktig søker bør du ha erfaring med å skrive for vanlige publikasjoner og kunne ta eierskap til et emne og lage en kvalitetshistorie. Du må kunne kommunisere de siste nyhetene om spillbransjen til et publikum som kanskje ikke er nesten like kjent med spill som deg.

For å søke, send inn CV og følgebrev. Pass på å diskutere hva som spenner deg om videospill. Det er ingen tidsfrist, men konkurransen er sannsynligvis stiv, så søk søknaden din så raskt som mulig. Denne stillingen kommer med en konkurransedyktig lønn og fordeler, og er basert på BIs New York City-kontor - så ja, du vil også få gratis mat og bordtennisbord.

Andre måter å tjene penger på spill

Ikke stor på skriving? Du kan fortsatt tjene en heltid eller deltidsinntekt i spillbransjen. Her er et par andre ideer:

Spill Videospill For mange videospillelskere, spiller spill hele dagen lang, ville være den ultimate drømmejobben. Noen profesjonelle spillere tjener seks figurer, gratis boliger og andre levekostnader ved å spille spill som League of Legends. Noen spillkonkurranser tilbyr til og med $ 1 million topppriser for vinnere.

Lær video-spill leksjoner

En annen måte å kaste opp lommeboken din mens du spiller spill, er å lære videospill leksjoner. Denne heltids- eller deltidsvirksomheten kan være ganske lønnsom. En profesjonell videospiller, Tom Taylor, startet et nettsted for å tillate profesjonelle å veilede studenter på å spille teknikker. Han belaster opptil $ 65 i timen for coaching, som han gjør eksternt via telefon eller videospillshodesett.

Få betalt for å kjøpe videospill

Når butikkene selger M-rated videospill, er de pålagt å sjekke en kjøpers ID og sørge for at de har lovlig alder for å foreta kjøpet. Forhandlere leier ofte tenåringer som revisorer (gjennom tredjepartsfirmaer), og tenårene går da og kjøper videospill for å se om de faktisk er kardede. Det er mystery shopping, med fokus på video-spill salg.

For denne konserten må tenåringer besøke butikker med en forelder. Så dette kan være en fin måte for ungdomskombiner som elsker videospill å tilbringe litt tid sammen og tjene litt ekstra penger på siden.

Din sving: Vil du søke om en av disse jobbene for videospill? Eller har du tjent penger fra videospill på en annen måte?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar