Tilbud

Lei av å kjøre i disse 9 byer? Uber har du dekket med flate priser

Lei av å kjøre i disse 9 byer? Uber har du dekket med flate priser

Tilbring mye tid - og penger - la Uber kjøre deg rundt?

Et nytt flatskjermprogram kan hjelpe deg med å spare.

Ubers flatskjermpakke er tilgjengelig i ni store byer: Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Diego, San Francisco, Seattle og Washington, D.C.

For å få tilgang til billigere enn vanlige rides, betaler du et aktiveringsgebyr på $ 10 for 20 flatskjermturer eller $ 20 for 40 flatskjermturer.

De flate billettene varierer etter by, men generelt er de skitt billige. UberPool rides starter med bare $ 1,99, og UberX rides starter på $ 3,99.

Hvor billig er Ubers flatpriser?

Noen få restriksjoner gjelder: Du må velge en by for å aktivere leiligheten din, så ikke registrer deg for hjembyen din og forvent deretter å få spesialpriser på ferie i en annen (med mindre du registrerer deg for begge byene !). Også dine rides må være innenfor din utpekte sone, og noen flyplasser er utelukket fra disse områdene.

Du betaler umiddelbart aktiveringsgebyret ditt, men din spesielle prising forblir aktiv i 30 dager (eller til du bruker alle dine turer).

Her er den fullstendige listen over priser. Ikke glem å legge til aktiveringsavgiften på enten $ 10 eller $ 20 når du gjør din egen matte:

Boston: $ 1,99 UberPool rides, $ 4,99 UberX rides

Chicago: $ 2,49 UberPool rides, $ 4.49 UberX rides

Los Angeles: $ 1,99 UberPool rides, $ 3,99 UberX rides

Miami: $ 1,99 UberPool rides, $ 4,99 UberX rides

New York City: $ 2,99 UberPool rides, $ 5,99 UberX rides

San Diego: $ 2,99 UberPool rides, $ 4,99 UberX rides

San Francisco: $ 2,49 UberPool rides, $ 4,99 UberX rides

Seattle: $ 2,49 UberPool rides, $ 4.49 UberX rides

Washington, D.C .: $ 2.49 UberPool rides, $ 4.49 UberX rides

Er det verdt å betale på forhånd for billige Uber-turer?

Hvor mye trenger du å ta Uber for å gjøre dette tilbudet til flat-fare verdt det?

Jeg gravd inn i Washington, D.C.-kartet siden det er Uber-territoriet som jeg er mest kjent med. Den utpekte flat-fare-sonen er bredere enn Beltway som løkker rundt i byen og området rundt.

Åh, hvilke steder kan jeg gå? I D.C.-området er både National og Dulles flyplasser utelukket, noe som slår ut noen av de $ 20-a-pop-turene jeg pleide å ta fra sentrum til Reagan National Airport i Arlington.

Utover mitt lavt nivå jet-sett liv, fant de fleste av mine turer mellom sent på kvelden kakebutikk og huset mitt med liten oppmerksomhet til økningen priser.

Men jeg husket turer jeg pleide å ta fra Capitol Hill i D.C. til til en venns hus i Alexandria, Virginia. Den 8 kilometer lange turen tok vanligvis ca 20 minutter og koster ca $ 13. Denne turen er godt innenfor flat-fare-sone, noe som betyr at jeg for min vanlige $ 13 kunne ta samme rute nesten tre ganger for flatprisen på $ 4,49 per tur (etter å ha tatt hensyn til aktiveringsgebyret mitt).

Å undersøke dine egne Uber-utgifter kan hjelpe deg med å finne ut om det er verdt det. Jeg brukte $ 45,26 på fire turer i Tampa Bay-området i januar alene, og satte meg i "nesten verdt det" territorium.

Men ikke ta mitt ord for det; gjør din egen matte Så mange avtaler vi ser land i "nesten verdt det" territorium; du skylder det for deg selv å være hensynsløs.

Ubers rike få uker

Uber testet et lignende program i fjor sommer, og tilbyr en flat pris for en pakke med rides pluss en $ 2 per turavgift.

Hvordan kan det tilby rides så billig?

"For Uber betyr fortjeneste mindre enn å gi konkurranse om alle andre massetransportsystemer," bemerket Chris Mills fra BGR i august 2016.

Varemerket ble brann etter at forrige ukes utøvelsesordre begrenser individer fra visse muslimske flertall nasjoner fra å komme inn i USA. Ordren resulterte i massive protester på flyplasser og i byer; i solidaritet med demonstranter, sa taxi driverne i New York City at de ikke ville hente passasjerer på Kennedy flyplass i en time.

Kort tid etter at drosjestoppet avsluttet, annonserte Uber at det ville slå av sin bremseprisering. Noen trodde var et forsøk på å øke sin virksomhet på reisenavnet, men Uber sa at det bare var å varsle kunder. En #DeleteUber-kampanje tok av på Twitter og oppfordret Uber-brukere til å slette appen for å protestere.

Senere i uken annonserte Uber CEO Travis Kalanick sin oppsigelse fra et panel av forretningstyper som rådgir president Trump om økonomiske forhold.

Før han gikk ned fra komiteen, sendte Kalanick opp til Ubers blogg at selskapet ville gi juridisk støtte til førere som opplever problemer med å komme tilbake til USA på grunn av reisebudet, kompensere de førerne for tapte inntjening og skape et rettsforsvar for å hjelpe bilister navigere innvandringsproblemer.

Din tur: Er Ubers flatpakke verdt det for transportbehovene dine?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Redaktør intern Haley Gonzalez bidro til dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar