Penger

Hvor mye tror du at Santa Claus bør tjene? Denne rapporten bryter den ned

Hvor mye tror du at Santa Claus bør tjene? Denne rapporten bryter den ned

Skjold unge øyne og ører før du leser denne artikkelen. Stor ferie-åndspoiler foran ...

Julenissen er ikke ekte.

Fra et økonomisk synspunkt er det gode nyheter. Hvis han virkelig gjorde alt arbeidet vi gir ham kreditt for, hans lønnsslipp ville koste noen a mye av penger.

Hvert år legger Insure.com ut den årlige Santa-indeksen, summen av hva Mr. Kringles arbeid er verdt basert på sammenligningen med ulike kategorier fra Bureau of Labor Statistics data.

Santa Claus-stillingen er verdt en årslønn på $ 146 308,51 - en økning på 2,2% fra i fjor.

Insure.com undersøkte også 1000 respondenter for å se hva de tror at ledelsesalven skulle tjene.

Ikke overraskende, få mennesker kunne være enige om å gå for en jolly, magisk mann som forvalter et verksted av alver og flyr rundt om i verden i en enkelt natt for å bringe glede til millioner av barn.

Majoriteten - 51% - tror Mr. Claus skal tjene mellom $ 50.000 og $ 200.000 - solid middelklassen i USA

En grinchy 8% av respondentene tror ikke at Santa burde få lønn fordi "Santa gjør det han gjør ut av hjertets godhet og derfor ikke trenger lønn."

Kom igjen - du kunne ikke gi en fantasifigur en fantasjonslønn i en hypotetisk undersøkelse? Hvor er ferien ånd?

Hva ville Santa's jobb være i den virkelige verden?

Du tror kanskje en lønn på nesten $ 150.000 er bratt, men vurder alle jobbene Ol 'Saint Nick dekker på Nordpolen. Insure.com brøt opp jobben sin 15 forskjellige posisjoner.

Kjører verkstedet (industriell ingeniør) heltid i 364 dager i året - ingen helger og ingen ferie for den store fyren! - utgjør hoveddelen av arbeidet og tjener Santa $ 122 000 i året.

Hans sideopptreden som profesjonell shopper tjener ham til en annen $ 2300.

Tolv-timers innpakningspakker for hele verden i to uker i året tjener ham bare $ 1,900 i sidetilgang. Det betyr også å jobbe 20 timers dager frem til julaften!

Ved å ta vare på reinsdyr (gårdshånd) året rundt, tjener han $ 4.600.

Ulike andre stillinger, fra skorstensfeie til sleigh pilot til announcer ("God jul til alle og til en god natt!") Gjør resten.

Insure.com til og med allots Santa $ 210 som en melk og cookie smaker (landbruksinspektør). Jeg ville kalle den ene en fordel, ikke en plikt, ville du ikke?

Din sving: Hvor mye tror du at julemannen skal tjene?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar