Penger

6 forhandlere slutter denne kontroversielle praksis (vi håper mer følg!)

6 forhandlere slutter denne kontroversielle praksis (vi håper mer følg!)

Jeg er en rutinemessig, så hvis lederen plukket meg til å jobbe to timer før et skifte, ville jeg bli rattlet.

Og hvis jeg fortsatt var student eller hadde barn? Spill over, vennene mine.

Men tusenvis av arbeidstakere over hele landet er påvirket av samtaleplanlegging, den kontroversielle praksisen med å få ansatte til å ringe om en time eller to før planlagte skift for å finne ut om de er faktisk kreves for å jobbe den dagen.

Ah, vi har gode nyheter, skjønt. Seks store forhandlere har avtalt å eliminere øvelsen, Buzzfeed nylig rapportert.

Hva er Big Deal om On-Call Planlegging?

Forhandlere bruker anropsplanleggingen for å redusere lønnskostnader. I fjor fant en Buzzfeed-undersøkelse Victoria's Secret reddet titalls millioner dollar om året ved å gjøre dette.

På den annen side, "Dette forverrer kaos på arbeidernes liv," rapporterte Buzzfeed. Hvis du har barn å ta vare på, klasser å delta - noen andre forpliktelser - så glem det.

"Personalet som savner å ringe i vinduet før et skifte, eller hvem som ringer, men ikke kan gjøre det til å jobbe i tide, mottar vanligvis den samme straffen som noen som hopper over en regelmessig planlagt skift," sa nettstedet.

Anropet til å eliminere på-plan planlegging praksis

Når Victorias hemmeligheter ble avdekket (få det?), Ble det enige om å eliminere øvelsen. Andre gjorde det samme, inkludert Abercrombie & Fitch, Gap, J.Crew, Urban Outfitters, Pier 1 Import og L Brands (tenk: Victoria's Secret og Bath & Body Works).

I april mottok 15 store forhandlere et undersøkelsesbrev fra statlige advokatkontorer.

Nylig bestemte seks av de 15 selskapene seg for å kausjonere på øvelsen: Aeropostale, PacSun, Disney, Carter, Davids te og Zumiez.

Dette påvirker mer enn 50 000 ansatte.

Fire av disse selskapene ble også enige om å utstede ansattes tidsplaner minst en uke i forveien.

De andre ni forhandlerne? American Eagle Outfitters, Payless ShoeSource, Coach, Forever 21, Vans, Justice, BCBG Max Azria, Tillys og Uniqlo sa alle at de ikke bruker anropsplanlegging eller allerede har eliminert øvelsen.

Jeg må lure på: Vil flere forhandlere eliminere on-call planlegging? Vi kan bare håpe disse seks forhandlerne blir trendsettere i bransjen.

Din sving: Hva synes du om anropsplanlegging? Har du hatt å jobbe på anropsskift?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar