Eiendom

Online Mortgage Långivere i 2018 for tusenårsåpeker som ønsker å kjøpe et hus

Online Mortgage Långivere i 2018 for tusenårsåpeker som ønsker å kjøpe et hus

Å kjøpe et hjem for første gang kan være et overveldende eventyr. De fleste tusenårene oppgraderer fra skolen med en betydelig studentlånsgjeld. Studentlånet ditt kan forstyrre din evne til å få boliglån. Bortsett fra det, kan det være rett og slett ubehagelig å møte med en lånesjef før du vet hva du egentlig har råd til ditt første hjem.

Frekvensen av online boliglån långivere er økende, og selv tradisjonelle långivere er mer aktive på Internett.

Dette nye systemet tilbyr enkle og raske svar samtidig som du opprettholder ditt privatliv.

Før du går inn i huset, må du kjenne tallene dine. Ideelt sett vil du ha minst tre sitater før du velger et boliglån for å bestemme hvor mye du virkelig har råd til. Du bør også få forhåndsgodkjent før huset shoppes, fordi når du finner ditt drømmehus, vil prosessen bevege seg ganske raskt.

I tillegg blir du kjent med statsstøttede lån, som FHA-lånet, det mest populære statsstøttede lånet, som gjør det mulig for kjøpere å lage en lav nedbetaling, så lite som 3,5% av kjøpesummen. Bli kjent med fakta om FHA-lån for å se hvor godt det passer med forholdene dine.

De to andre alternativene tillater null nedbetalinger, men de kommer med restriksjoner. Du kan potensielt kvalifisere for en V.A. lån hvis du har tjent i militæret. Og hvis du ser på å kjøpe bolig i et landlig område, kan du kvalifisere deg for et USDA-lån.

Her er en sammenbrudd av de beste online långivere for tusenårige og første gangs boligkjøpere:

Hurtig navigasjon LendaLendingTreeGuaranteed Rate Quicken Lån og Rocket Mortgage SoFi MortgageFinal Tanker

Lenda

Lenda, med sitt måldemografiske tusenårige, tilbyr en online låne søknadsprosess som kan gi et lån godkjenning på mindre enn en time i stedet for vanlig tre dager.

Lenda er et godt alternativ for kandidater med høyere inntekter og høyere kredittpoeng. Lenda vurderer kandidater basert på kreditt historie, dokumentasjon, garanti og etterlevelse av lovgivningen.

Mens Lenda ikke belaster et opprinnelsesgebyr for lån, legger det sine kostnader inn i renten. Likevel er det ingen opprinnelige opprinnelses- eller megleravgifter.

Selv om Lenda ikke tilbyr statlige lån, men det tilbyr flere fleksible alternativer designet for å passe deg og ditt sett av omstendigheter.

Som de fleste av sine konkurrenter kan du gjøre alt online - få gratis kredittsjekk, last opp og signere dokumentene dine elektronisk, og følg fremdriften av lånet ditt gjennom brukerens dashboard.

Du vil se sammenligninger av pris uten å gi dine personlige opplysninger.

Deres forslagsmotor vil evaluere dine innspill og komme med forslag til hvordan du senker hastigheten din.

Bunnlinjen: Lenda er et godt alternativ for høyere inntekt låntakere som søker utenlandske lån og ikke ønsker å betale forhåndsavgift. Les vår fullstendige Lenda Online Mortgage Review her.

Sjekk ut Lenda

LendingTree

LendingTree har raskt blitt et av våre favoritt sammenligning verktøy for online boliglån långivere på grunn av hvor raskt og enkelt det er å komme i gang - og hvor smertefri de gjør prosessen.

Hva jeg liker om dem, i stedet for å måtte gå til flere forskjellige långivere og angi informasjonen din for å få et tilbud, kan du få flere tilbud på deres nettsted.

De gjør prosessen enkel å legge inn informasjonen din, og om ca 5 minutter vil du vite hva du potensielt er godkjent for.

Prøv det ut her og se på bare 5-10 minutter.

Bunnlinjen: LendingTree er et godt alternativ for låntakere som ønsker å sammenligne flere långivere raskt. De har en rekke låneprodukter som låntakere kan være interessert i.

Sjekk ut LendingTree

Garantert pris

Garantert Rate tilbyr et bredt utvalg av boliglån online, inkludert konvensjonelle, FHA, VA, USDA og jumbo-boliglån for både kjøp og refinansiering.

Låntakere kan se sine gratis kredittpoeng fra de tre hovedbyråene. Du kan også signere og lagre alle dine låne dokumenter digitalt.

Når du har oppgitt lånebeløpet og postnummeret, vil du se lånesatser og produktvalg uten å gi dine personlige opplysninger eller fylle ut et kontaktskjema. Her har du muligheten til å snakke med en kvalifisert lånepersonell.

Du vil trenge en minimum kreditt score på 620 (600 for FHA lån), en stabil inntekt og en veletablert kreditt historie. Garantert Rate jobber med låntakere som kanskje ikke har høy nedbetaling, men er ellers gode kandidater til et nytt lån.

Hvis du ikke kjenner din kreditt score, bør du vurdere å bruke en gratis tjeneste som Credit Karma først, for å vite hvor du står.

Selv om det er opptil $ 1.040 for lånets opprinnelsesavgift og en $ 150 søknadsavgift, gir de $ 250 kreditt for digitale boliglånskunder, noe som bidrar til å kompensere kostnadene.

Bunnlinjen: Garantert Rate tilbyr et bredt utvalg av boliglån, inkludert FHA, ideelt for låntakere som ikke har høy nedbetaling.

Sjekk ut garantert pris

Quicken Lån og Rocket Mortgage

Quicken Loans var allerede en online långiver, og tilbyr nå et nettbasert grensesnitt, en serviceportal som heter Rocket Mortgage.

Du kan fylle ut en online søknad og få tilgang til boliglånsrådgivere.

Gjennom Rocket Mortgage-nettstedet eller mobilappen kan brukere enkelt laste opp økonomiske detaljer og få en lånebeslutning på få minutter.

Rocket Mortgage gir fast eller justerbar rente boliglån, boliglån refinansiering og jumbo lån. Du kan velge lån og rente, og deretter låse inn renten. De kan e-signere og lage den opprinnelige søknaden uten å snakke med noen.

Med ditt samtykke kan Rocket Mortgage verifisere din sysselsetting, inntekt og eiendeler med din personlige informasjon og tilgang til dine finansinstitusjoner. Innen få minutter vil du finne ut lånebeløpet du kvalifiserer for. De avgjørende kriteriene er primært basert på kredittpoeng og gjeldsinntekter.

Rocket Mortgage tilbyr første gang boliglånere FHA-støttede lån, samt produkter som tilbys av Freddie Mac og Fannie Mae som krever nedbetalinger så lave som 3%. Når du er godkjent, kan du låse renten og skrive ut et godkjenningsbrev.

Hvis din låneansøkning blir nektet, kan du snakke eller chatte online med en boliglånsbanker for å finne ut hvorfor og hva du kan gjøre for å være godkjenningsverdig.

Bunnlinjen: Et raskt og godt alternativ på Internett for et utvalg av lån som tilbyr lave nedbetalinger.

Sjekk ut Quicken Loans

SoFi Mortgage

SoFi tilbyr fleksible utlånsmuligheter til søkere som tradisjonelt ville bli avvist. Mens andre långivere sannsynligvis vil avvise søkere basert på kreditt score kriterier og gjeld-til-inntekt rasjoner, vil SoFi undersøke disponibel inntekt og andre indikatorer på ansvarlige lånevaner som kriterier for lån godkjenning.

Mange SoFi låntakere innrømmer at de ikke ville ha kvalifisert for et boliglån uten SoFi boliglån og dets unike kriterier for lån godkjenning. SoFi tilbyr fleksible nedbetalinger fra 10% til 50%, selv på jumbo lån.

I bare en sittestilling, kan SoFi gi en forhåndsfinansiering, låne prekvalifikasjon.

Du er en ideell kandidat hvis du er konsekvent i høyinntektsbraketten, har besparelser og en pålitelig historie for å gjøre betalinger i tide. Forvente å foreta minimum nedbetaling på minst 10% av kjøpesummen for nye lån.

Gjennomsnittlig lukketid på 28 dager. SoFi krever et minimum lånebeløp på $ 100.000.

SoFi krever ikke PMI på noen av lånene, selv når nedbetalingen er mindre enn 20%. Videre belaster SoFi ikke låneopprinnelse, søknad eller meglerprovisjonsavgift. For å få sitater må du registrere deg for en konto og gi personlig informasjon.

Bunnlinjen: Rask godkjenning og fleksible alternativer. Mest ideell for høyinntektsinntekter som har spart opp for 10% nedbetaling. SoFi gir også studielåns refinansiering. Les vår fulle SoFi Mortgage Review.

Sjekk ut SoFi Mortgage

Siste tanker

Hvis du ikke har den 10% nedbetalingen klar til å gå, ikke bli motløs. Uansett hvilket alternativ du bestemmer deg, ta et øyeblikk for å se på kredittrapporten din, inntektene og utgiftene, og få minst tre sitater før du møter med en låner, eller før du går hjem.

Før du velger en utlåner, ta til rette for å forbedre kredittpoengene dine for de beste resultatene, og du vil få drømmehuset på kort tid.

Vil du vurdere å bruke en online boliglåner til å finansiere ditt hjem? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Skrive Inn Din Kommentar