Banker

Shopping for den beste sparekontoen rente

Shopping for den beste sparekontoen rente

Med aksjemarkedet i opprør, vender mange til andre steder for å holde pengene sine. Kontanter blir noe populært igjen da investorer ser etter sikkerhet. Den største ulempen til sikkerheten som følger med kontanter, er imidlertid at avkastningen er ganske lav. For å sikre at du får mest mulig ut av pengene dine, er det viktig å shoppe for den beste sparekontoens rente. Akkurat som du handler rundt for de laveste rentene på billån og boliglån, er det viktig å shoppe for den beste prisen på sparekonto. Det du kan tjene i interesse, er like viktig som det du sparer når du betaler renter på et lån.

Vurder lokale banker og kredittforeninger

Det kan virke naturlig å gjøre din første stopp en nasjonal bank. Du kan imidlertid bli overrasket over å finne at ikke alle nasjonale banker tilbyr de beste prisene på sparekontoer. Mindre banker og kredittforeninger kan faktisk tilby bedre priser fordi de prøver å konkurrere for å få inn mer virksomhet. Som følge av dette kan din lokale eller regionale bank gi en litt høyere sparingskonto rente. Lokale kredittforeninger er også kjent for konkurransedyktige sparingskurser.

Du kan også finne at disse lokale finansinstitusjonene også tilbyr bedre priser på CDer, og som kan gi et alternativ til tradisjonelle sparekontoer som har lav avkastning. CD-kontantprodukter kan gi høyere avkastning for pengene dine, og hvis du stiger dem ordentlig, er det ofte mulig å opprettholde vanlig tilgang til penger uten å betale heftige straffer.

Åpne kontoer på nettbanker

I tillegg til murstein og mørtel banker, er det også banker som eksisterer nesten helt online. Det spiller ingen rolle hvor du bor; Du kan fortsatt utnytte spesialtilbudene på nettbanker. Mange av disse bankene er spesialister på høyavkastningsregnskap, som gir høyere rente enn hva du kan få på en murstein og mørtelbank. Du kan også vurdere at noen mer tradisjonelle finansinstitusjoner tilbyr spesielle onlinepriser. Søk, Euhigh-avkastningskonto, eller Ønskede sparingskurser, og du kan få, kan se hvilke banker som tilbyr de beste prisene for sparekontoer. Det er de kontoene som til og med gir deg en kontantbonus når du åpner en sparekonto. Dette kan være en god måte å maksimere besparelsene dine, siden gratis kontanter er gratis kontanter som kan hjelpe deg med å tjene enda mer i interesse.

Betraktninger når du åpner en sparekonto

Det er viktig å nøye vurdere eventuelle strenger som kan knyttes til din sparekonto. Mange kontantbonuser krever at du beholder pengene i kontoen for en minimal tid. Andre sparekontoer kan ha minimumsbeløp som du må opprettholde for å få de beste prisene, eller begrense antall uttak og overføringer du kan gjøre i en måned. Du kan også bli bedt om å åpne en annen konto, for eksempel en kontrollkonto, og koble den kontoen til din høyavkastningsparekonto. Det kan ikke være gebyrer og begrensninger på sparekontoen, men du bør lese utskrift på den koblede kontoen. Det kan hende du finner ut at den nødvendige kontoen koster mer enn hva du lager på dine høye besparelser!

Alternativer til sparekontoer

Hvis de beste sparingskontoene ikke er det du leter etter, finnes det alternativer. Obligasjoner og andre finansielle produkter og investeringer som anses å være litt lavrisiko, kan være i stand til å gi høyere avkastning med en rimelig lav grad av risiko. Det er imidlertid viktig å merke seg at ikke alle sparekonto alternativer er FDIC forsikret, og du har risiko for tap.

* CD'er er FDIC-forsikrede og tilbyr en fast avkastning dersom de holdes til forfall. Obligasjoner er gjenstand for markeds- og renterisiko dersom de selges før forfall. Obligasjonsverdier og avkastninger vil falle etter hvert som rentene stiger og obligasjoner er gjenstand for tilgjengelighet og prisendring.

Dette er et gjestepost Miranda Marquit er en journalisttrenet frilansskribent og profesjonell blogger som jobber hjemmefra. Hun er en bidragsyter for Mainstreet.com, Personal Dividends og flere andre nettsteder. Miranda er ikke tilknyttet eller godkjent av LPL Financial. Meningene som er uttrykt i dette materialet, er for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd og / eller anbefalinger til noen.

Skrive Inn Din Kommentar