Annen

Vi presenterer GFCs nye offisielle bidragsyter: Kevin Mulligan

Vi presenterer GFCs nye offisielle bidragsyter: Kevin Mulligan

Jeg startet denne bloggen med det ene formål å kunne hjelpe folk med å ta mer informerte beslutninger om deres økonomi.

Det har vært en fantastisk reise med over 1100 blogginnlegg publisert og over 4 millioner mennesker (lukker inn på 5 millioner) på besøk på dette nettstedet.

Utrolig for en fyr som en gang ikke visste noe om blogging eller hvordan man starter et nettsted, va?

Jeg elsker å kjøre denne bloggen. Det er vanskelig for meg å vurdere å gjøre noe annet.

Voksesmerter

Siden denne bloggen har utviklet seg, har også vedlikeholdet av å holde bloggen gått. Hvis du kjører en blogg, får du det. Hvis du ikke gjør det, la oss bare si at det er timer og timer og timer på jobb som skjer bak kulissene for å holde denne bloggen i gang.

Skrive nytt innhold er bare en brøkdel av hele tiden jeg bruker til å administrere dette nettstedet. Ønsker å sette ut mer godt innhold og hjelpe flere mennesker, visste jeg at jeg måtte ta på hjelp. Den hjelpen er Kevin Mulligan.

Kevin har jobbet bak kulissene med meg på denne bloggen i over et år. Jeg spurte bare Kevin om å bli en offisiell bidragsyter og redaktør av dette nettstedet. Hans plikter vil inneholde innhold, administrere redaksjonskalenderen og korrigere alle mine skrivefeil. Be om Kevin. Han skal ha mye på hendene.

Hva med min rolle? Mitt mål er å bringe på Kevin offisielt, slik at jeg får mer tid til å gjøre det jeg gjør best: legg ut solidt innhold. Jeg vil ha mer tid til å skrive, lage videoer, lage kurs, starte en podcast og mer. Så mye mer! Ikke bekymre deg. Jeg går ikke hvor som helst. 🙂

For å kaste av Kevins nye rolle, trodde jeg det ville være bra å gi ham en formell introduksjon. Her er en rask Q & A med min nye offisielle bidragsyter. Velkommen Kevin ... ..

1. Hva gjorde deg interessert i å skrive om personlig økonomi?

Jeg lærte mye grunnleggende, men kritisk informasjon fra steder som Money Magazine at jeg ønsket å dele informasjonen med andre. Blogging var i krysset mellom mine interesser i personlig økonomi og teknologi. Jeg ønsket å lære å kjøre et nettsted ved hjelp av WordPress og fant å skrive om noe jeg var lidenskapelig om, ville fungere bra.

2. Hva er den beste økonomiske avgjørelsen du har gjort? Hva er det verste?

Jeg mener dette seriøst: Jeg giftet meg med en fantastisk kvinne med et godt hode på skuldrene hennes som stemmer overens med min økonomiske strategi. Da vi var på college, satte jeg henne på et Excel-regnearksbudsjett, slik at vi kunne ha råd til å kjøre 5-timers rundtur for å besøke hver andre helg. Hun slo ikke på det, og jeg visste at hun var en vinner.

De to øverste tingene folk diskuterer om, er penger og sex. Ved å gifte seg med noen som var enige om økonomien vår, fikk vi eliminert 50% av det som folk hevder mye. Det er ikke å si at vi ikke er uenige om noen økonomiske ting, men det meste av tiden er vi på samme side. Det gjør livet så mye lettere.

Kontrast dette til par som gifte seg og ikke har diskutert penger. Hun jobber hardt, og han tilbringer alle pengene. Han vil spise inn for å spare penger mens hun hater matlaging og ønsker å spise ute. Det gjør livet så mye vanskeligere når du ikke kan være enig i hvordan du bruker pengene du tjener.

Den verste avgjørelsen jeg har gjort var å kjøpe et hus på den absolutte toppen av boligboblen. Vi hadde ikke fremsyn for å se at vi ikke ville bo i samme område i 10 + år, heller ikke evnen til å se boligkrasj som skulle komme raskt. Vi satte definitivt våre ønsker over våre behov, satte 5% ned, fikk et 80% første boliglån og et 15% andre boliglån for gjenværende beløp.

Vi gjordenoenting riktig med det huset. Vi betalte ut det andre boliglånet innen 2 eller så år, og vi ville ha endte opp i det lange løp hvis vi hadde bestemt oss for å leve i samme område i lang tid. Dessverre flyttet vi tilbake til øst Tennessee litt mer enn 3 år etter at vi kjøpte vårt første hjem, og det tok 6 måneder å selge akkurat da bolighuset krasjet. (Våre tap? Oh, bare all vår egenkapital så ca $ 40.000 ...)

Vi varsmart å selge når vi gjorde alt som var vurdert. Uken etter at vi aksepterte kontrakten, kom en annen 5 eller 6 boliger opp for salgpå gaten vår for mindre enn vi hadde akseptert kontrakten for. Vi følte at vi dodged en kule.

3. Hvilken bok har inspirert deg mest?

Det er en tøff. Fra en finansiell oversikt må det være min corporate finance lærebok fra college. Ikke på grunn av boken, men fordi professoren hadde det på hjertet for å undervise i klassen om sammensatt interesse. Disse leksjonene kombinert med foreldrene mine fikk meg et abonnement på Money Magazine fikk meg virkelig til å forstå hvor mange som kan jobbe for eller mot deg.

Andre gode lesninger er The Intelligent Investor av Benjamin Graham (hvis du noen gang trodde du var smart nok til å plukke aksjer, prøv å lese denne 2 "tykke boken!) Og Wild at Heart.

4. Hva er mest opptatt av å være en bidragsyter til gode finansielle sent?

Muligheten til å bidra til en av de beste personlige finansbloggene, å jobbe med og lære av et stort samfunn, og å fortsette å dele min kunnskap om personlig økonomi er en som jeg ikke kunne savne. Jeg vil hjelpe folk å velge fra det svimlende utvalg av muligheter for meglerkontoer, sparekontoer og så videre.

Fremfor alt vil jeg at leserne skal gå bort fra alt jeg skriver med minst ett "ah ha!" Øyeblikk; noe de kan gjøre for å forbedre sin økonomi. Å få mye kunnskap, men ikke å handle, vil ikke forbedre din økonomiske situasjon. Jeg vil inspirere leserne til å handle i stedet for å passivt absorbere det vi deler.

+++++

Glad for å ha deg ombord Kevin!

Skrive Inn Din Kommentar