Penger

Du vil aldri gjette Taylor Swifts nye sidegig

Du vil aldri gjette Taylor Swifts nye sidegig


Selv Taylor Swift, tusenårsdronningen, sprer sin inntekt med en sidekast.

Den uunngåelige country-turned-pop-sangeren har gitt ut en linje med gratulasjonskort med papirhandel Papyrus.

"Denne versjonen med begrenset utgave består av 10 kort tilgjengelig hos amerikanske Papyrus-butikker og på nettet," en representant bekreftet på Twitter i forrige uke.

@wondrlandswift Denne versjonen med begrenset utgave består av 10 kort tilgjengelig i amerikanske PAPYRUS butikker og online https://t.co/AVd4MJekgr

- PAPYRUS (@Papyrus_Online) 22. juni 2016

Den swift-designet gratulasjonskort detaljhandel for $ 5,95- $ 7,95 hver, og en boks sett med 20 "Jeg elsker New York" -temaet notatkort er priset til $ 15.95.

Papyrus annonserte ikke akkurat partnerskapet, men reagerte på fans på Twitter, og tilbød selv å fullføre bestillinger via e-post til kunder i Asia og andre steder der kortene ikke er tilgjengelige.

Halvparten av designene ble utsolgt kort tid etter at de ble gjort tilgjengelig online, ifølge Papyrus 'Twitter-konto, men selskapet forventer at de ble gjenoppbygget.

Hvorfor ville Taylor Swift Design Greeting Cards?

Swifty er ikke fremmed for DIY-scenen: Hun ofte Instagrams hennes siste kreasjoner, som har spilt fra akvarellmalerier til broderi til ja, julekort.

Hun hadde tidligere sin egen virtuelle gratulasjonskort, men siden appen er langt borte (RIP), er T-Swizzle nådd opp til IRL korrespondanse.

Her er poenget: Taylor Swift vet hvordan man skal spille sidebasert spillet.

Denne kvinnen er en av de mest solgte artister av vår tid, og har mange samarbeid med store merker (Keds, Diet Coke).

Men en gratulasjonskort linje? Det er helt utenfor rike av underholdningsindustrien - noe som betyr at det fortsatt kan være en strøm av inntekt for sangeren selv om hun forlot musikkbransjen helt.

Smart flytte, Swift.

Taylor Swift: Din inspirasjon til Endelig Start din egen sidehustru

Hvis du har stallet for å diversifisere din egen inntekt, la Tay Taks spangled bursdagskort være din katalysator.

«La oss innse det: Det er ikke trygt å stole på en eller to måter å tjene penger på,» Penny Hoarder-bidragsyteren Steve Gillman, sjef for den mangesidede sidekastet, har erklært.

Swift kunne miste stemmen sin, Lille havfrue-stil, når som helst (himmelen forby!). Å designe gratulasjonskort er ikke en stor tilbakevendingsplan for høyopptjeningspoppestjernen, men det er en annen lønnsom bruk av hennes talenter.

Like måte, du kan få nedsatt, sparken, skadet eller utholde noen andre store forandringer som dramatisk reduserer inntektene dine. Hva da?

Å ha en sidekast - enten det er kjæledyrsitting, salg av håndverk på nettet eller hawking Craigslist-funnet på eBay - kan gi en pute når du trenger det mest.

Du har kanskje ikke nådd pop superstardom (ennå), men du kan tenke større når det gjelder hvordan du tjener penger.

La Taylor Swift vise deg veien.

Din sving: Har du en kreativ sidestrøm? Fortell oss om det!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C. Hun eier hvert Taylor Swift-album, men er ikke helt sikker på hvordan det skjedde.

Skrive Inn Din Kommentar