Penger

6 rare metoder college studenter tjene penger: løpere opp i vår stipendkonkurranse

6 rare metoder college studenter tjene penger: løpere opp i vår stipendkonkurranse

Med høyskoleopplæring øker hvert år, er det ingen overraskelse at flere studenter vender seg til alternative metoder for å betale for sine grader.

Disse sparsomme studentene jobber ikke bare med arbeidslønn ved kjøpesenteret eller stole på ubetalte praktikplasser for et fremtidig heltidstilbud. I stedet har de handlet konvensjon for kreativitet, finne ut kreative måter å ikke bare spare penger på college, men også ta med ekstra penger!

Tilbake i oktober ba vi studenter på landsdekkende å sende oss sine strategier som en del av en stipendkonkurranse. Vi mottok tonnevis av svar fra studenter som deler de skøreste, morsomste, mest interessante, unike og kreative måtene de har lagret eller gjort ekstra penger.

Leter du etter en liten inspirasjon for å betale dine egne høyskolekostnader? Her er seks gode ideer fra løpere i konkurransen.

1. Selg studieveiledninger til andre studenter

Eksamen kommer opp? Vurder å selge gamle notater og studere veiledninger til andre studenter til en fast pris.

"Jeg har ikke mye ledig tid til å jobbe deltid i løpet av skoleåret," sier Chris, en freshman ved University of Kentucky. For å hjelpe til med å finansiere sine studier, kom han opp med denne kreative måten å dele sitt tidligere arbeid.

"Jeg opprettet en online drop-box med gamle notater, spørrekonkurranser og eksamener for alle mine klasser. Alle har tilgang til denne ruten for en minimal engangsavgift på $ 5,99. Jeg har vært i stand til å gi over 75 studenter med hjelp til deres studier. "

Chris har pocketed nesten $ 450, bare for å dele noe som sannsynligvis sitter på bunnen av de fleste studenters skap.

2. Tilby vennskapet ditt som en tjeneste

Elsker å lage nye venner og oppmuntre andre mennesker? Du kan tjene ekstra penger bare ved å tilby vennskapet ditt som en tjeneste.

"Jeg bestemte meg for å plassere en annonse for å tilbringe en time i Starbucks. Jeg garanterte at latteret mitt ville være smittsomt, og han / hun ville glemme deres nåværende stress for en liten stund. Kostnaden var $ 20, sier Terkesha, en sophomore ved University of Phoenix.

La andre spare tid med deg for å ta kaffe eller lunsj. Alt du trenger å gjøre er å være deg selv! Kom med et åpent sinn og en vilje til å lytte og dele historier.

3. Undervis Dirty Sign Language

Flytende i tegnspråk? Sett dine ASL ferdigheter til arbeid ved å gi signering leksjoner fokusert på interessant (les: skitne) setninger. En leser var i stand til å gjøre en rask bukk bare ved å undervise partiet gjester utenfarget tegnspråk.

"Det som startet som et morsomt festtrick, ble en enkel måte å tjene ekstra penger på. Min gå til isbryter på sosiale arrangementer er å vise noen interessante tegn til en villig mengde, sier Kimberly, en junior ved Western Governors University.

"Fem minutter senere og $ 50 rikere, viste jeg tegn som ville gjøre min ASL-lærer rødme. Noen ganger, når jeg føler meg dristig, vil jeg tjene litt ekstra penger ved å lære litt "vokab." "

4. Bli en kaffedistributør

Hvis du jobber på et kontor mens du er på skolen, serverer det kaffe? Ta med deg Keurig-maskinen og dine favoritt-K-kopper. Selg individuelle kopper til dine kaffe-elskende kollegaer og se på pengestrømmen i.

"Jeg tok huset Keurig kaffemaskin til jobben, og jeg bestemte meg for å ta med min K-kopper og selge hver kopp på 1,25 dollar," sier Ruby, sophomore fra University of Phoenix. “Ved slutten av uken hadde jeg solgt ut av mine K-kopper og gjort dobbelt [beløpet] av min opprinnelige kjøpesum. Jeg hadde nok penger til å kjøpe mer kaffe, creamer, slippe prisen, og få gass og dagligvarer. "

5. Hakk din elektriske regning

Verktøyselskaper i enkelte stater og kommuner tillater deg å betale forskjellige priser for strøm, avhengig av om du bruker den under høye etterspørselstider (som ukedagskvelder) eller lavtidsperioder (som midt på natten). Forskjellen kan være betydelig. For eksempel tilbyr Portland sine innbyggere besparelser på opptil åtte cent per kilowatt time for å bruke strøm i lavtider.

En måte å få mest mulig ut av denne avtalen: Lad opp flere bilbatterier i lavtider, og bruk dem til å koble lysene dine om kvelden.

"Denne teknikken reverserer tiden der strømmen trekkes fra kraftselskapet, og derfor reduserer prisen for strømmen i forhold til alle andre som bruker den etter at solen går ned, sier Forest, en freshman på University of Utah som lærte denne strategien fra sin bestefar.

6. Få betalt for å vurdere vandrerhjem

Tar en internasjonal tur en gang snart? Sett fotografering og skriveferdigheter til å jobbe ved å registrere deg for å være betalt korrekturleser på hostelz.com.

En leser kunne støtte seg selv i utlandet ved å dele det gode, det dårlige og det stygge fra forskjellige herberger. "Den skjulthet som jeg tok bilder ville ha gjort 007 stolt," sier Neal, senior i Brock University i Canada. "En fremoverrull og (pew-pew-pew!) Som moldy trykk ble fanget. En backflip og (pew-pew-pew!) De fargede arkene var offentlig kunnskap. "

"Min måneskinning tjente meg mange ting, blant annet: En overnatting og en øl [i Praha] og en Akropolis-billett og en slushy [i Athen]," forklarer han. For hver 500-orders vandrerhjemrevurdering med noen få bilder, tjente Neal € 10 (omtrent $ 15 USA).

Din sving: Er du en nåværende student eller nyere grad? Hva er den mest unike måten du noensinne har gjort eller spart ekstra penger?

Skrive Inn Din Kommentar