Penger

Trenger du nye ski eller snowboard? 7 måter å få de beste tilbudene på utendørsutstyr

Trenger du nye ski eller snowboard? 7 måter å få de beste tilbudene på utendørsutstyr


Varm og solrik dag gjør folk raskt unna å tenke på snøsport. De fleste ønsker ikke å kjøpe nye ski i april - det er da de ønsker å kjøpe en ny kajakk. Det er derfor slutten av en sesong er den beste tiden å lagre på den årstidens utstyr.

Kom våren, forhandlere vil være ute etter å rydde ut sine vintervarer for å gjøre plass til sommerutstyr, så de vil slash priser. Weekendkrigere vil se etter å bytte ut brukt utstyr for et par ekstra dollar til kontanter på sine siste lidenskaper, så du vil kunne finne gode brukte varer.

For ethvert brukt kjøp, pass opp for skadede gjenstander. Pass på at alt er i god stand og i god stand før du foretar kjøpet. Kjøpe aldri brukt sikkerhetsutstyr (som hjelmer) siden du aldri kjenner historien sin.

Bruk disse tipsene og teknikkene for å få mest mulig ut av hver dollar du bruker på utendørs utstyr i år.

1. Butikk Slutten av sesongen Salg for vinterutstyr

Når skibutikker stenge for sesongen, må de vanligvis rydde opp inventar. Mange av disse butikkene holder seg ute i utendørsutstyr året rundt, og ombygging til sykkel eller campingutstyr butikker kommer vår og sommer. Men det er alltid spørsmålet om hva du skal gjøre med alle de store skiene og snowboards som er igjen. Svaret er vanligvis å selge dem billig.

Våren er på tide for å få de beste tilbudene på vinterutstyr. Selv om utvalget kanskje ikke er bra, er prisene. Hvert fall lager mange butikker opp med en helt ny oversikt over alle de siste modellene av ski. Dette betyr at i slutten av hvert år ser de ut til å rydde ut det som er igjen.

Mindre og mer bærbare gjenstander kan lagres i et lager om sommeren for å komme opp igjen når snøen faller, men ski og snowboards er store og tar opp mye verdifullt lagerplass, så butikker vil selge dem raskt. Å få de beste prisene på utstyret ditt er en smart strategi for å redusere kostnadene for ski og snowboard.

Gå inn når butikken ikke er for opptatt og spør når de setter vinterutstyret på salg. Fortell ansatte hva du er interessert i, og spør dem om priser og rabatter. Avhengig av hvor mye inventar de har (og hva de ser ut til å rydde ut før tilstrømningen av sommerutstyr), kan du kanskje få en ganske god avtale.

Hvis du ser noe du liker, spør om du kan sette den på vent for å kjøpe når den går i salg. De kan til og med la deg kjøpe det til en rabatt på stedet hvis salget kommer opp snart.

Selvfølgelig, for å få de beste tilbudene, utvikle en rapport med butikkansatte. Ingen ønsker å håndtere en nit-kresen, billig kunde, men alle elsker å gi tilbud til kunden som kommer med en vennlig holdning og bringer inn øl eller bakt varer en gang til. Jeg har hatt stor hell med å bringe disse doble sjokoladebaconkakene inn i min lokale butikk.

2. Kjøp brukt leieutstyr

Hvis du ser etter solid og brukbart utstyr, men det trenger ikke å være den nyeste og største, spør en leiebutikk hvis du kan kjøpe et par fjorårets ski, støvler eller annet utstyr. Butikker er ofte ute etter å dele med disse elementene på slutten av en leie sesong, og vil ofte selge dem til deg med en bratt rabatt.

Det er alltid nyttig å spørre godt på forhånd og se hvilke butikker som ønsker å selge utleieutstyr på slutten av sesongen, siden ikke alle gjør det. Spør om de selger det du er interessert i, hvilke typer rabatter de kan gi, og når de vanligvis ønsker å selge den. Gi dem beskjed om hva du er interessert i, og følg opp så snart leiesesongen er over (eller begynner å avta) for å få den beste muligheten til å snagge bruktutstyr til gode priser.

Selvfølgelig, vær sikker på å grundig inspisere utstyret og sørg for at det er trygt og i god stand.

3. Butikk butikk "Garage Salg"

Noen butikker, som REI, tilbyr spesielle "garasjesalg" -stilhendelser der de markerer seg tilbake og litt skadede varer. Vanligvis holdes en eller to ganger i året (sjekk din lokale REI for deres tidsplan), gir REIs garasjeproduksjon medlemmer muligheten til å kjøpe skrape og dented varer og kundeavkastninger med en dyp rabatt. Og fordi selskapet har en beryktet lax returpolitikk, mange av disse returnerer og "skadet elementer" er i god form.

Det koster $ 20 for å bli en levetid medlem av REIs co-op, som gjør at du kan handle i garasjesalget. Alle kan handle i butikken, men når du er med, er du kvalifisert for en rekke fordeler, inkludert 10% av dine årlige kjøp, rabatter i butikken, rabatt på klasse og tur og mer.

Når det gjelder hvordan garasjesalget faktisk fungerer, varierer det fra butikk. De er veldig populære hendelser, og noen butikker har implementert retningslinjer for å hindre folk fra å leke ut hele natten i kø for å få den beste sprekk på tilbudene først om morgenen. Noen butikker gir folk tilfeldige tall for opptak, andre er førstegangstjenesten, og noen varierer mellom disse retningslinjene. Noen butikker kunngjør ikke hvilken inntaksmetode de bruker før salget er i ferd med å åpne for å blande det opp hvert år for å holde folk på tærne.

4. Gå online for de beste tilbudene

End-of-season avtaler er ikke bare for murstein og mørtel butikker. Gå over til Backcountry.com for å få tilbud på vinterutstyr. Gear Trade tillater private parter å tjene penger ved å selge deres brukte utstyr online. Overstock.com har mange gode tilbud på ski og snowboard klær. Evo's Outlet Shop selger selskapets ski til rabattpriser, og REI Outlet tilbyr et utvalg av merkevarer og gjenstander på grunnlag av bunnlinjen.

På samme måte som murstein- og mørtelbutikker, har disse behemoth-nettbutikkene ikke endeløs plass i varehusene sine, og ønsker å selge fjorårets utstyr til dype rabatter.

5. Bruk vennens fordel

Hvis du tilfeldigvis har en venn som jobber på REI eller en annen butikk, spør om de kanskje har en "venner og familie rabatt" dag kommer opp. Mange butikker gjør dette og tilbyr en spesiell avtale til venner og familiemedlemmer på enkelte dager.

Selv om det vanligvis er ganske vanskelig å dra nytte av en venns "pro deal" -rabatter, vil mange butikker tilby en mulighet for vennene til butikken for å få sine egne spesialtilbud.

6. Få en jobb

Hvis du virkelig vil ha de beste tilbudene, få en jobb på en utendørs butikk. Noen steder gjør at du venter et par måneder før du gir tilgang til de virkelig dype rabatter, slik at folk ikke jobber der i en uke, fyller sine hus og garasjer med billig utstyr og forlater.

En butikkjobb er en god passform hvis du er lidenskapelig om utstyr. Disse forhandlerne tilbyr typisk spesialavtaler til ansatte, som ofte kan bestille varer direkte fra leverandører gjennom spesielle programmer, i tillegg til å tilby dype rabatter på ansatte i butikken.

Hvis du er en ivrig utendørs entusiast, kan det være verdt å handle på en butikk alene, med den ekstra bonusen du får å snakke om favorittemnet ditt hele dagen, og høre om folks episke utflukter. Du vil også møte like-minded folk å utforske med i dine off timer.

7. Shop Garage Salg, Speditør Butikker og Forsendelsesbutikker

Ikke glem om vanlig salg av garasjer, verksted, butikkbutikker og lokale sportsfokuserte forsendelsesbutikker. Folk ser for å rydde ut fjorårets utstyr for å få penger til å score det siste og beste for sommeren, så hold øye med i nabolaget ditt for å se hva som skjer.

Din tur: Utendørs eventyrere, hvordan finner du de beste tilbudene på utstyret ditt?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar