Penger

5 industrier med vei Flere jobb-fra-hjem-jobber enn du forventer

5 industrier med vei Flere jobb-fra-hjem-jobber enn du forventer

Jeg skal stille et kontroversielt spørsmål: Hvorfor ville du ikke ønsker å jobbe hjemmefra?

Jeg kan gjøre det en gang i uken, og jeg har blitt velkommen til en helt ny verden. Jeg har kaffe på samme måte som jeg liker det, varme pyjamas og puppekjøringer. Jeg beveger meg rundt i huset - mitt skrivebord, min seng, kjøkkendisken - som min kreative juicestrøm.

Jeg sparer også omtrent en time i mitt liv når jeg ikke trenger å se presentabel (matchende klær, ugh) eller kjøre til jobb.

Å jobbe hjemmefra er flott.

FlexJobs, en online aggregator av fleksible jobber - sesongmessige, deltid og fjernt arbeid - har nylig kartlagt sine tusenvis av innlegg fra 50 jobbkategorier.

Fra dataene, det fantes De fem raskest voksende fleksible jobbfeltene - felt som vokste mer enn 50% i det siste året (juli 2015 til juni 2016).

Og vi fant 10 jobber i disse feltene du kan søke om akkurat nå. Hvis drømmen din er å ha pyjamas i løpet av arbeidsdagen, få din CV klar og begynn å søke.

1. Kommunikasjon

Hva en bred kategori, har jeg rett? Men det gir deg enorm fleksibilitet.

Enten du er interessert i PR, markedsføring eller kommunikasjon generelt, er det en mulighet for deg.

Digital Marketing Associate for Student Loan Hero

Vi har skrevet før om en skrivejobb hos Student Loan Hero, og nå har selskapet behov for en digital markedsfører for å kunne utvide sin rekkevidde.

Selv om du trenger litt erfaring i markedsføringsindustrien, er disse gig-fordelene uvirkelige - du får ubegrenset ferie, en $ 2000-stipend og en arbeidsgivermatch mot enten et pensjonsfond eller studielånsbetaling!

Markedsføringsassistent for Museum Hack

Dette selskapet tilbyr unike museumsturer, og det trenger en markedsføringsassistent som hjelper til med å koble til flere museer og turister.

Du vil jobbe to til seks timer om dagen, eller 10-25 timer i uken, og tjene $ 12- $ 15 i timen. Du trenger ikke en grad; du trenger bare solide skriveferdigheter og å kjenne deg rundt sosiale medier.

Og du bør nok elske museer!

2. Engineering

Kudos til deg ingeniører med ditt akronymbaserte språk og magiske ligninger. Nå kan du utføre noe av den magien hjemmefra.

Ingeniørfag er tilsynelatende et voksende felt for fleksible karrierer, spesielt for de i datavitenskapsindustrien - og hvis du har ferdigheter, trenger du ofte ikke en bachelorgrad.

Full Stack Web Engineer på Wikimedia Foundation

Wikimedia er på utkikk etter noen som "kan lage 450 millioner sider om dagen, og det gjøres med UX panache."

Du trenger utviklingserfaring med PHP, Node.js, HTML, CSS og "en forkjærlighet for å krysse strukturerte DOMs og hacking gjennom ikke-så-strukturerte", (hva det betyr). En grad er fin, men ikke nødvendig.

Fordelene inkluderer full medisinsk og dental dekning, en 401 (k) med en kamp, ​​månedlig massasje og mer. Selskapet er basert i San Francisco, men noteringen noterer seg at telekommunikasjonsalternativer er tilgjengelige, så spør!

Junior / Mid Level Software Engineer på Alliance Reservations Network

Dette 20-årige reiseselskapet trenger en utvikler for denne heltid, 9-til-5-fjernbetjening.

Du trenger ferdigheter i C #, SQL og. NET programmering, men du trenger ikke en grad. For å få øye på ditt CV, må du først passere en kodingstest.

3. Regjeringen og politikken

Overrasket over å se denne kategorien på listen? Jeg var. Jeg viser alltid gøyaktige hytter med sterk belysning i regjeringens bygninger, men ifølge FlexJobs tillater flere og flere myndigheter fleksibelt arbeid.

Vi fant ikke mange heltidsprosesser hjemmefra, men mange jobber tillater i hvert fall litt telekommuting.

Digital kampanje på etterspørsel

Som en digital kampanje for Demand Progress skriver du e-postmeldinger som er rettet mot å engasjere selskapets to millioner abonnenter for å bli involvert i kampanjer om internettfrihet, sivile friheter og mer.

Den ideelle kandidaten lever "for 24-timers nyhetssyklusen" og skriver tydelig og overbevisende. Du bør ha minst to års erfaring med å skrive online for å engasjere aktivister, og erfaring med grafisk design, HTML og CSS, presse oppsøkings- og valgpolitikk.

Etterspørselen foretrekker kandidater som er basert i D.C. eller New York, men det vil være fleksibelt hvis du er kvalifisert.

Betal for denne stillingen er "konkurransedyktig" og tilsvarer din erfaring. Fordelene inkluderer helseforsikring, betalt avgang og en fleksibel utgifterskonto.

Ernæringsdirektør for utenlandsk landbrukstjeneste

Hvis jeg hadde en grad i diett, matnæring, matvarestyring eller en relatert vitenskap, ville jeg søke om denne seksfigures telekommutingsjobb på et sekund. Hvis du har denne rollen, vil du bidra til å fremme amerikansk landbruk rundt om i verden samtidig som du fremmer ernæring og matvaresikkerhet.

For å være kvalifisert må du være amerikansk statsborger og i stand til å få en hemmelig sikkerhetsgodkjenning. Du vil også bli pålagt å reise til underutviklede land.

4. Prosjektledelse

Prosjektledere jobber i ulike yrkesgrupper fra engineering til teknologi til medisin, og bidrar til å holde alles arbeid på sporet.

Prosjektleder ved athenahealth

Helsevernnettverket athenahealth trenger en prosjektleder for å administrere arbeidsflyter og trene klienter på bruken av sine nettverkstjenester.

Du trenger en bachelorgrad (ideelt sett en Bachelor of Science) og tre års erfaring, men du får medisinsk og tannlege dekning, en 401 (k) med bedriftskamp, ​​betalt foreldreorlov og mer.

Human Resources Project Manager på Xerox

I denne rollen vil du overvåke interne og eksterne HR-prosjekter, gjøre ting som planleggingsplaner, allokere ressurser, overvåke fremdrift og støtte teknisk personell.

Denne stillingen krever en bachelorgrad og en anerkjent prosjektledelse kvalifikasjon, pluss noen erfaring som jobber i prosjektledelse innen lønn eller menneskelige ressurser.

Ikke helt en passform? Selskapet ansetter for en rekke andre prosjektlederroller, hvorav flere er fjerntliggende.

5. Reise og gjestfrihet

Du kan kanskje ikke reise verden med noen av disse jobbene, men i det minste kan du jobbe hjemmefra. Du kan til og med plukke opp noen søte reisetilbud, som cruise rabatter.

Fulltids kundeservice på Princess Cruises

Princess Cruises leter etter kundeservice agenter for å hjelpe kundene til å skape den perfekte ferien. Du trenger minst ett års erfaring med kundeservice, helst i reiselivsbransjen.

Betalingen er $ 10,50 i timen, med prestasjonsbaserte lønnsoppretting "med jevne mellomrom." Du får også betalt avgang, helseforsikring og en 401 (k).

Og her er en god jobb fordel for de av dere som elsker å reise: rabatterte cruise billetter!

Reisebyrå ved alternativer bort

Dette oppstartspartnere med populære reiseplaner som Expedia, Travelocity og CheapTickets for å hjelpe kundene å "låse inn" prisen på sine flybilletter mens de er ferdige med å gjøre reiseplaner.

For å bli reisebyrå, ønsker Options Away at du skal ha minst tre års erfaring hos et reisebyrå, med solid kommunikasjon og datakompetanse.

Du trenger å vite mye om billettbehandling, flyreservasjoner både innenlands og internasjonalt og ved hjelp av Saber. Å snakke mer enn ett språk er et stort pluss også.

Din sving: Vil du søke på en av disse jobbene? Hvis du allerede jobber hjemmefra, hvilket felt jobber du med?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar