Penger

Canon, Sprint eller Holiday Inn kan skylde deg penger. Slik finner du ut

Canon, Sprint eller Holiday Inn kan skylde deg penger. Slik finner du ut

Denne måneden er omtalt av klasserettverk bosetninger ganske eklektisk. Hvis du nylig kjøpte alt fra en dataskjerm til et bassengdykbord til frosne vafler, kan du være berettiget til å kreve noen gratis penger!

I tillegg er fem av bosetningene jeg fortalte deg om i forrige måned fortsatt aksepterer krav, så sjekk dem ut for å se om du kvalifiserer.

Gjør noen av disse selskapene deg penger?

1. Canon

Har du kjøpt en Canon-skriver bare for å få den til å gi deg en "UO52 - Print Head Error" -melding som gjorde at den ikke fungerte? Hvis det er tilfelle, kan du være berettiget til fordeler fra et kursoppgjør.

Denne feilmeldingen kommer angivelig opp etter at garantiperioden er utløpt, og Canon nektet å erstatte eller reparere skriveren gratis. I følge klassen-action søksmål koster det ofte mer å reparere skriveren enn å bare kjøpe en ny.

Klassemedlemmer kan velge mellom en kontant betaling på opptil $ 50 eller Et kupong verdsatt til opptil $ 75.

Fristen for å sende inn et krav er 7. desember 2015. Lær mer her.

2. CRT Antitrust

Hvis du kjøpte et katodestrålerør (CRT) -produkt, for eksempel en fjernsyns- eller dataskjerm mellom 1. mars 1995 og 25. november 2007, kan du sende inn et krav om kontant betaling fra en klassesaksjonsoppgjør.

Bare forbrukere som kjøpte CRT-produktene i en av 21 land, er kvalifisert for betaling, så sjekk det nå for å se om du kvalifiserer! Selv om du ikke har beholdt dine kvitteringer, kan du fremdeles sende inn krav om fordeler (men du kan bli bedt om å levere kjøpsbevis på et senere tidspunkt).

Kvalifiserte fordringshavere vil sannsynligvis få minimum kontantbetaling på $ 25, selv om du kan motta mye mer enn det, avhengig av type og antall produkter du kjøpte.

Fristen for å sende inn et krav er 7. desember 2015. Finn ut mer her.

3. Svømmebasseng selskaper

Visste du at det var en påstått prisfastsettingskonspirasjon i bassengproduktbransjen?

Pentair Water Pool & Spa Inc., Hayward Industries Inc. og Zodiac Pool Systems Inc. benekter anklagene, men enige om en klassesaksjonsoppgjør som vil gi fordeler til forbrukere som kjøpte bassengprodukter som kjemikalier, rengjøringsmidler, filtre, dykkbrett , varmeovner, pumper og pool liners.

Beløpet som hver søker skal motta avhenger av en rekke faktorer, inkludert typen innkjøp av bassengprodukter og antall krav som er innlevert.

Fristen for å sende inn et krav er 11. desember 2015. Lær mer her.

4. California Hoteller

Hvis du var i California, ringte et gratisnummer og snakket til en representant for et av følgende hoteller mellom 1. mars 2011 og 18. juli 2012, Du kan kvalifisere deg for å motta maksimalt $ 5000 fra et klassesettingsoppgjør.

De kvalifiserte hotellene er Holiday Inn, Holiday Inn Express, Priority Club Rewards, Crowne Plaza Hotels og Resorts, Intercontinental Hotels and Resorts, Staybridge Suites, Candlewood Suites og Hotel Indigo.

I følge en klassesaksjonssøke kan forbrukere som stiller gratis telefonsamtaler for å spørre om hotellpriser og reservasjoner ha fått sine samtaler registrert uten deres kunnskap eller samtykke, i strid med California lov.

Støtteberettigede søkere vil sannsynligvis motta $ 100 fra oppgjøret, selv om det er mulig å motta opptil $ 5000, avhengig av antall innleverte krav.

Søknadsfristen er 14. desember 2015. Finn ut mer her.

5. Van er

Har du kjøpt Vans frokostprodukter merket som "helt naturlig"? Hvis det er tilfelle, kan du være kvalifisert for erstatning fra et klassesaksjonsoppgjør som påstår at disse såkalte naturlige produktene faktisk inneholdt kunstige eller syntetiske ingredienser.

Oppgjøret gjelder for en rekke vans frosne frokostprodukter, inkludert frosne vafler, pannekaker, franske toastpinner, vaffelpinner, engelskmuffins og muffinkroner.

Hvis du kjøpte noen av disse produktene, du kan kreve opptil $ 18 per husholdning! Fristen for å sende inn et krav er 16. desember 2015. Lære mer.

6. Asset Acceptance

Har du fått en telefonsamtale fra Asset Acceptance eller noen som handler på vegne av den 17. april 2009 og 4. september 2014? Hvis det er tilfelle, kan du ha rett til en betaling på opptil $ 1500 fra en klassesaksjonsoppgjør.

Asset Acceptance overtrådte angivelig brudd på lov om telefonforbruker ved å bruke et automatisk telefonoppringningssystem eller kunstig eller innspilt stemme for å kontakte forbrukerne på sine mobiltelefoner uten deres samtykke.

Fristen for å sende inn et krav er 28. desember 2015. Finne ut mer.

7. Sprint

Hvis du er en nåværende eller tidligere Sprint-kunde som har betalt for uautoriserte tredjeparts premium-SMS-tjenester som ringetoner, bakgrunnsbilder og tekstmeldingsabonnement for å motta kjendissladder og horoskoper, kan du søke om tilbakebetaling (hvis du ikke allerede mottok en).

Hvis du er en etterbetalt kunde, er du kvalifisert for full refusjon av uautoriserte kostnader, og hvis du er en forskuddsbetalt kunde, Du kan få en engangsrefusjon på $ 7.

Fristen for å søke er 31. desember 2015. Lær mer her.

Din sving: Er du kvalifisert for noen av disse bosetningene? Gi oss beskjed i kommentarene hvis du har innlevert krav - og hva du mottok!

Anne Bucher er administrerende redaktør av TopClassActions.com

Skrive Inn Din Kommentar