Liv

Vi sparer $ 11,650 ved å kaste våre mottaksmåneder etter bryllupet vårt

Vi sparer $ 11,650 ved å kaste våre mottaksmåneder etter bryllupet vårt

Vi hadde visjoner om vår bryllupsreise: drømmende lys, god mat og en åpen cocktailbar.

Vi ønsket en karakteristisk, minneverdig atmosfære hvor våre venner og familie kunne møte hverandre, dele latter og avslutte natten med ømme føtter fra dans.

Problemet var kostnaden.

Som en 30-årig høyskole kandidat saddled med studielån, er penger noe jeg ikke har mye av. Min mann er utenlandsk, og mens han jobbet regelmessig i sitt eget land, betyr flyttingen her at inntekten hans er avkortet til nøyaktig $ 0 inntil han er utstedt arbeidstillatelse.

Så vi ønsket virkelig å spare penger på bryllupskostnader.

"W" -ordet

Så snart vi ble engasjert, gjorde vi hva alle par gjør - vi fortalte alle!

Jo flere vi snakket med, Jo mer vi skjønte at ingen enkelt ord øker prisene for tjenester like raskt som ordet bryllup. Min mann flyttet over havet for å gifte seg med meg, men de voksende bryllupskostnadene skulle koste oss ut av å ha en!

Fordelte w-ordet oss til gjeldsinducerende priser? Vi bestemte oss for å finne ut.

Hvordan ordet "bryllup" øker prisen på tjenester

Vi begynte med å kalle våre favoritt arenaer. Jeg spurte hvert sted om deres priser, og tok oppmerksom på hva hver bryllupspakke inkluderte og belastet.

Dager senere ringte jeg igjen. Denne gangen spurte jeg om egenskapene var tilgjengelige for private fester. Jeg forklarte at mannen min og jeg allerede var gift og ønsket å arrangere en sammenkomst for våre familier som ikke kunne delta i bryllupet vårt.

Hvert enkelt sted var billigere å bestille for en privat fest enn det var for et bryllup, ofte tusenvis. I tillegg var det ingen forskjell mellom hva som var inkludert i en privat fest utleie mot en bryllup utleie. Hvis for eksempel politisikkerhet var en del av en pakke, ble den gitt for begge.

Hva koster det å ha mottaksmåneder etter bryllupet vårt

Vi ble gift på et rettshus på en tilfeldig tirsdag i mars med bare et amerikansk Marshall som vårt vitne. Bryllupet kostet oss $ 72.

Måneder senere forbedret vår økonomi, så vi ringte til våre favorittsteder. Jeg beskrev med fullstendig ærlighet hva jeg ønsket. Jeg ville ikke at noen skulle føle deg, så jeg fortalte dem alt - vi ønsket en middag og en sjanse til å utveksle noen homespun løfter foran kjære.

Fordi vi allerede var gift, tilbød hver plassering vi ringte oss sine bedrifts- eller private festpriser.

Her er den fulle sammenbruddet av hva vår arena har betalt for et bryllup, i motsetning til vår forsinkede mottakelse.

Kostnad for et bryllup på vår plass

  • For et tradisjonelt bryllup, belaster vår arena $ 7000 i off-season og $ 8000 i sin travle sesong; vi har vår resepsjon i høysesongen. Du kan leie stedet i opptil 10 timer.
  • Det er en flat avgift på $ 200 for stol og bordoppsett.
  • Lyspakken koster $ 1000.
  • Vårt sted fungerer bare med leverandører med et catering lisens. Catering gjennomsnitt $ 68 per hode, ifølge The Knot. Vi har invitert 100 personer, så maten koster omtrent $ 6 800. En cocktail time eller åpen bar ville øke denne prisen betydelig.
  • I tillegg tilbyr lokalet nok senger til 12 personer til å sove over. Dette koster ytterligere $ 1000, og å lager stedet med frokost mat og drikke ville koste $ 2400 per 10 personer.

Hvis vi var vert for en vanlig bryllupsmottak på dette stedet, ville vi måtte budsjettere $ 16,000, ikke inkludert musikk, sleepover eller innredning (unntatt lys).

Kostnad for en privat fest på vår plass

  • Private fester er $ 700 per time. Vi leide vår arena i fire timer, så det kostet oss $ 2800.
  • Vi la til stolen og bordoppsettet for $ 200.
  • Vi har lov til å ta med våre egne stearinlys og blinkende lys, som koster oss $ 150.
  • Vi har også lov til å ta med vår egen premade mat, eller bruk anleggets to kjøkken for å lage mat på stedet. Vi brukte $ 400.
  • Vi kan bringe vår egen sprut, og vi brukte omtrent $ 800.

Alt fortalt, vil vårt private parti koste $ 4.350.

Venter på å kaste resepsjonen vår til måneder etter at bryllupet vårt hjalp oss med å kutte våre bryllupskostnader med $ 11.650.

Ved å unngå ferdigpakke bryllupspakker kaster vi festen vi ønsker på stedet for våre drømmer - uten å blåse budsjettene våre.

Din sving: Vil du ha mottak måneder etter bryllupsdagen for å spare på kostnader?

Kerry Aberman studerte kreativ skriving på UCLA og UMN. Hun befinner seg for tiden freelancing og skriver sin første bok, mens hun bor hos sin britiske rocker ektemann i New Orleans.

Skrive Inn Din Kommentar