Liv

The Local Cheapskate's Guide to Washington, D.C .: Hvordan utforske Capital for Less

The Local Cheapskate's Guide to Washington, D.C .: Hvordan utforske Capital for Less

Jeg har bodd i Washington, D.C. i fem år nå. Jeg var super fattig i fire av de årene og bare for det meste fattig for den andre. Men det har ikke stoppet meg fra å virkelig nyte min adopterte by.

Washington, D.C. er et flott sted å oppleve på et shoestring budsjett. Her er mine topp åtte tips for å leve det opp på det billige i vår nations hovedstad.

1. Bli skjegg på t-banen

Hvis du bruker mesteparten av tiden i byen, er det ikke nødvendig å leie bil. D.C.-t-banen, parret med et godt par gående sko, tar deg til de fleste hjørner av byen.

Planlegg ruten din og få et anslag estimat med den offisielle turbaneplanleggeren eller en praktisk app (jeg bruker denne).

2. Vurder et mindre, sentralt hotell

T-banen strekker seg også utenfor byen og inn i forstedene, hvor hoteller er rikelig og rimeligere.

Spar penger ved å velge hotell eller Airbnb i nærheten av en metrostasjon. Deretter kjører toget hver morgen med pendlerne.

T-banestopp vises på Google maps som blå ikoner rundt en hvit "M." Finn den du leter etter, og skriv deretter "hotell" inn i søkefeltet for å trekke opp nærliggende steder å bo.

En advarsel: Som enhver storby har D.C. noen sketchy områder. For å få en følelse av hvor trygt et nabolag er, kan du besøke D.C.-kriminalitetskartet.

3. Se etter spesielle arrangementer

D.C. er hjem for et stort utvalg av live-arrangementer gjennom hele året, og mange av dem er gratis!

En håndfull nyttige Twitter-kontoer hjelper deg med å finne gratis aktiviteter mens du er i byen. Sjekk ut gratis i DC, Washington City Paper og Cultural Tourism DC.

Mens Twitter pleier å være bra for hendelser som skjer i neste uke eller så, sjekk ut denne kalenderen for å få en følelse av hva som skjer i noen måneder.

Store årlige (gratis) arrangementer inkluderer Smithsonian Folklife Festival, National Book Festival, Cherry Blossom Festival, White House Easter Egg Roll og Passport DC (en citywide event den feirer kulturer fra hele verden).

4. Stopp av mindre kjente Smithsonians

Vi vet alle om Nasjonalgalleriet og naturhistorisk museum, men de Smithsonian Institute inkluderer 15 andre museer og gallerier i D.C.-området.

Skjulte perler inkluderer Renwick Gallery (ikke gå glipp av Ghost Clock!) Og National Postal Museum (hjem til Owney, den nå-taxidermised maskot av jernbaneposttjenesten).

5. Sjekk ut tusenårsstadiet

Kennedy senteret serverer en gratis forestilling hver dag klokka 6 Millennium Stage forestillinger spenner fra Navy brass band til tolkende dans troupes til tradisjonelle sitar spillere.

6. Få utenfor

En av mine favoritt ting om D.C. er hvor mye grønt er pakket inn i et tett befolket område. I tillegg til parkene spredt over hele byen, finner du sykling og turstier som skjærer elven og drar inn i den omkringliggende skogen.

De C & O-kanalen og Rock Creek Park er gode steder å starte. Roosevelt Island er også verdt et besøk. På den lille øya i midten av Potomac-elven finner du stier og monumenter til den naturelske presidenten Roosevelt.

Hvis du liker naturen din med en sivilisasjon, sjekk ut den botaniske hagen eller det nasjonale arboretet. Begge er ganske småvirkende når det gjelder aktivitet, men du ser fortsatt et stort utvalg av løvverk i byen.

7. Besøk NPR hovedkvarter

Hvis du elsker National Public Radio så mye som jeg gjør, får du et spark ut av å turnere sitt hovedkontor i Washington, D.C. Billettene er gratis (selv om du bør reservere på forhånd for å få et sted), og turer tilbys hver ukedag kl. 11.00.

Som en ekstra bonus, avslutter du turen rundt lunsjtid. Når du går tilbake til t-banen, går du inn i en flåte av matbiler som vises for å mate kontorarbeidere i området. Ta en billig, lokal lunsj fra en av lastebilene og leir deg ut i en nærliggende park for å spise.

8. Registrer deg for noen tilbud

Selvfølgelig tilbyr Groupon og LivingSocial tilbud i Washington, D.C. (LivingSocial har selv hovedkvarter her og setter på et eklektisk utvalg av live-arrangementer i området.)

En lokal avtale, Specialicious, tilbyr også kuponger. Registrer deg noen uker før reisen din til snag avtaler på ting som padle boarding i Potomac, rabatter på private museer og bilag for interessante restauranter.

Din sving: Har du besøkt Washington, D.C.? Hva er dine favoritt, rimelige aktiviteter i byen?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Lyndsee Simpson er freelance skribent og redaktør i Washington, D.C. Denne helgen sporer hun ned champagne lastebil og late som å forstå moderne kunst på Hirschorn.

Skrive Inn Din Kommentar