Penger

Slik får du betalt $ 5 (og en gratis Pizza) for å vurdere din lokale Papa Johns

Slik får du betalt $ 5 (og en gratis Pizza) for å vurdere din lokale Papa Johns

Awww ... yeah! Hvem ville ikke ha $ 5 og en gratis stor pizza? 🙂

En av selskapene som betaler meg å utføre væskekontroller, søker for tiden folk for å gjennomføre en rask gjennomgang av deres lokale pizzabutikk. Som en del av oppdraget har du tid til leveringstjenesten og kvaliteten på pizzaen.

Det er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det flere ganger i året.

Slik får du denne gig ...

1. Fyll ut en søknad og en uavhengig kontraktøravtale med kilden.

2. Når du har blitt godkjent, kan du bruke "Find Assignment" -knappen for å se etter pizza butikker å vurdere i ditt område. De er vanligvis Papa Johns butikker, men avhengig av byen din, kan de være noe. (Merk: For å godta oppdraget må du bo i leveringssonen for den plasseringen)

3. Jobben innebærer å ringe din tildelte plassering og bestille en pizza for levering (se kjøpskravet for den aktuelle typen). Du må da evaluere telefonsamtalen for bestemte gjenstander, registrere spesifikke hastigheter på tjenesteposter og ta 3 spesifikke digitale bilder av pizzaen din og 1 bilde / skanning av kvitteringen.

4. Når du har slått inn rapporten, Kilde vil betale deg $ 5 + sende deg opptil $ 20 refusjon for pizza. De betaler ganske raskt også. Betalinger behandles den 5. og 20. i hver måned. Jeg registrerte meg for direkte innskudd og jeg har vanligvis pengene på bankkontoen dagen etter at betalingen er behandlet.


Skrive Inn Din Kommentar