Banker

5 Online jobber for studenter

5 Online jobber for studenter

Å jobbe deg gjennom college er en av tingene du må gjøre for å oppnå en minimal gjeldsgrad. Men som en opptatt høyskolestudent penciling i tid til jobb kan være vanskelig å gjøre og kan definitivt redusere tiden det tar å få graden din.

Løsningen? Få en online jobb.

Når du får en online jobb, kan du generelt sette dine egne timer. Hvis du er en selvmotivert person, er dette definitivt et pluss. Og hvis du strategisk kan basere din online jobb rundt ferdighetene du allerede har, står du sjansen til å tjene mye mer penger enn du ville vente på bord eller jobbe i et varehus.

For å gi deg noe startfelt her er fem online jobber for studenter.

Microjobs

Da er det også mange andre "microjobs". Disse jobbene betaler per oppgave og varierer vilt. Det gode er at du normalt kan velge hva du vil gjøre og jobbe når du vil.

Amazonas Mekaniske Turk - I dette programmet legger folk enkelt jobber for relativt lave mengder penger. Disse jobbene kan variere fra skriving til produktkategorisering. Du får velge hvilke du vil gjøre. Hvor mye penger du tjener, avhenger av hvor mange oppgaver du gjør hver dag.

PineCone Research Group - PineCone er et forskningsfirma som er spesielt på utkikk etter 18-24 åringer for å delta i nettbaserte forskningsstudier. Hvis du er 18-24, kan du få betalt $ 3 per undersøkelse online - og det tar bare noen få minutter. Dette er en fin måte å bygge en tilleggsinntekt på.

PinCone Research Over 24 Group - Hvis du er over 18-24, kan du fortsatt søke, men det er ikke så mange flotte undersøkelser å fylle ut.

Swagbucks - Dette høres gal, men Swagbucks er en fin måte å gjøre mikrojob og tjene litt sidepenger. I utgangspunktet blir du betalt i "SB" for å gjøre ting online - tar undersøkelser, søker på Internett og mer. Du kan få gavekort fra $ 5 til $ 50 til store forhandlere ganske raskt. I tillegg, når du registrerer deg gjennom denne linken, HØYRE HER, får du $ 5 bonus umiddelbart.

Blogging og sosiale medier

Å lage en blogg og dominere sosiale medier er en fin måte å tjene penger på på college. Denne bloggen du leser akkurat nå, ble startet på baksiden av et høyskole klasserom ved UCSD, og ​​tjener nå over $ 100 000 hvert år.

I tillegg kjenner du allerede historiene til YouTubers som tjener over $ 100,000, Instagram-brukere som får betalt $ 1000 for å legge inn bilder, og mer.

Poenget er at blogging og sosiale medier er lukrative. Det de fleste ikke skjønner er at det også er veldig billig (eller gratis) å starte. Det eneste du investerer er din tid.

Hvis du vil starte en blogg, sjekk ut vår gratis guide om hvordan du starter et personlig nettsted eller en blogg. Vi brukte Bluehost til å starte fordi du får et gratis domenenavn og billig hosting på bare $ 2,95 per måned.

Og hvis du har spørsmål, vær så snill å spørre!

Online veiledning

Veiledning er et godt alternativ for studenter. Hvis du ikke ønsker å gå den tradisjonelle ruten for å finne dine egne kunder til veileder, kan du registrere deg med en onlinetjeneste.

Lønnen varierer avhengig av din kunnskap og visse kunnskapsområder er mer etterspurt enn andre.

Her er noen få steder å prøve hvis du vil finne en online veiledningsjobb:

  • http://www.tutor.com/apply/application-process
  • http://classof1.com/careers

Hvis du ikke tror at veiledning er et godt alternativ for deg, selger en annen variant av dette klassenotatene dine.

Det er ett hovedselskap som tillater deg å selge notater på nettet på nettet og tjene penger: Study Soup. Begge lar deg laste opp klassenotaene dine og selge dem til andre på jakt etter notater og informasjon om klassen.

Dataregistrering

Dataoppføring dekker et bredt omfang av arbeid. Det innebærer å skrive inn data i en slags et system for en bedrift. Typen av data du skriver inn og systemene du bruker, varierer mye fra bedrift til bedrift.

Siden datainngang jobber ikke krever mye spesialisert kunnskap de er ikke de beste betalende online jobber.

Men hvis du tror at datainngang er noe du vil ha, kan du søke om en datainngangssøke på følgende steder:

  • https://workers.virtualbee.com/
  • http://www.clickworker.com/become-a-clickworker/
  • http://www.diondatasolutions.net/opportunities.html

Fortsett å skrive

Fortsett skriving er en etterspurt ferdighet som vanligvis trengs blant høyskole kandidater! Mens du kan finne noen online CV-jobber, kan du være bedre å tilby tjenestene dine til kollegaer.

Du kan søke om CV-jobber her:

  • http://www.resumeedge.com/work-for-us/
  • http://www.writerbay.com/resume-writing-jobs.html

Før du begynner - Spør deg selv disse spørsmålene

"Hva er jeg bra på?"

Hvis du vil lande en god online jobb som betaler en god del, bør du gjøre noe du er god til. La dine ferdigheter skinne gjennom.

Du må kanskje teste vannet litt, men du vil etter hvert finne en online jobb som fungerer bra for deg.

PS! Hvis du trenger noen flere sidebaserte ideer, sjekk ut dette innlegget! Vi har også en liste med 100 stillinger for studenter også.

Skrive Inn Din Kommentar