Tilbud

Gjør deg klar til Binge-Watch: Slik får du Hulu gratis

Gjør deg klar til Binge-Watch: Slik får du Hulu gratis

Hvis du ble knust når Hulu avsluttet sin gratis streamingtjeneste, har jeg gode nyheter for deg.

Bare i begrenset tid, Groupon tilbyr et gratis 45-dagers abonnement på Hulu. Du leser det riktig - du betaler null dollar.

Hvordan få Hulu gratis

Denne Groupon eksklusiv lar deg "kjøpe" et 45-dagers prøveabonnement på Hulu's begrensede reklameplan (som normalt koster $ 7,99 per måned) for lav, lav pris på ingenting. Du får ubegrenset tilgang til Hulus streamingtjeneste, som inkluderer en komplett katalog med toppvisninger både nye og gamle, populære filmer og originale serier.

Denne avtalen er bare bra for nye kunder, og du må oppgi et gyldig kredittkortnummer for å kreve det. Når prøveperioden på 45 dager utløper, vil planen din automatisk bli fornyet, og kortet ditt vil bli belastet $ 7,99 per måned fremover, men du har alltid muligheten til å kansellere før da og påløper gratis.

Jeg vet ikke om deg, men jeg kunne se en latterlig mengde Nye jenten, Parker og rek og Skrig Queens om 45 dager. (Her er hva som kommer til Hulu i oktober.)

Groupon nevner ikke nøyaktig når denne avtalen utløper, men siden det er et tidsbegrenset tilbud, foreslår vi at du går over det før det er for sent.

Og hvis du elsker det nok til å fortsette å se selv etter at gratis prøveversjon er ferdig, bruk dette trikset for å fortsette å streame Hulu gratis.

Din sving: Er du klar til å starte binge-watching?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.


Skrive Inn Din Kommentar