Penger

Er du en folks person? Så sjekk ut disse 8 jobbene (ingen grad nødvendig!)

Er du en folks person? Så sjekk ut disse 8 jobbene (ingen grad nødvendig!)

Mamma forteller alltid historien om tiden vi (jeg var omtrent et år gammel da) var på et fly, og en fremmed begynte å snakke med meg.

Jeg gråt. Fullstendig sammenbrudd. Og denne trenden fortsatte. Jeg var smertefullt sjenert. Nå tror jeg at jeg kunne bli vurdert som en Chatty Cathy - når jeg må være, i det minste.

Å være i stand til å snakke med folk er en ekte fordel, spesielt når det gjelder arbeidsstyrken. Det er mange jobber som krever at du snakker og samhandler med andre mennesker. Faktisk, "Gode verbale kommunikasjonsferdigheter" er et krav jeg ser på stillingsannonser gang på gang.

8 jobber for snakkesyper

Så hvis du ble født med - eller, som meg, vokste inn - gabbenes gave, det er jobber overalt som kan kile din pratende pickle.

Chatty Cathys og Talkative Tonys: Her er noen ideer for å få deg på rulle (fordi herre vet at du ikke kan stoppe når du starter)!

1. Kundeservice Representant

The Penny Hoarder innlegg mye av jobb-fra-hjem kundeservicejobber, og dere elsker det alltid! Det er teknologiens herlighet: Du trenger ikke å stå bak en teller og møte sint kunder for å jobbe i feltet.

Mange kundeservicejobber krever at du har gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner. Dette inkluderer å kunne svare på spørsmål, chatte opp om de nyeste gadgets eller gjøre en situasjon enda bedre.

Hvis du er glad i å snakke, ta tak i datamaskinen og headsettet, og hold øye på vår Facebook-side for potensielle jobber fra kundeservice. Tips: De har en tendens til å spire opp i ferien.

På lang sikt forblir arbeidsutsikter lovende: Bureau of Labor Statistics forventer å se 10% vekst i feltet. Kundeservice gjorde det til og med på vår liste over raskest voksende karrierer med muligheten til å jobbe hjemmefra.

2. Eventkoordinator

Elsker hashing ut detaljene? Ofte får du "ugh, jeg vet ikke!" Svar etter en rekke spørsmål? Vel, sjekk denne jobben - og du får ikke det svaret. (Også - hvor uhøflig.)

Som en arrangementskoordinator kan du hjelpe deg med å planlegge klassikerne: bryllup og bursdagsfeiring.

Men det er også bedrifter som ansetter arrangementskoordinatorer og planleggere for å sette sammen konferanser, seminarer og møter - og noen ganger kan du finne disse i form av jobb-hjemme-stillinger.

Det vil sannsynligvis være din jobb å sortere ut alle detaljene: lokalet, maten, underholdningen - du heter den. Dette betyr at du stiller mange spørsmål.

Følelse inspirert? BLS er også: Fra 2016 var medianbetaling for disse stillingene $ 46.840 per år. Ikke verst. Imidlertid krever de fleste stillingene en bachelorgrad eller minst litt erfaring, så du må kanskje starte fra bunnen.

3. Hår stylist

OK, så du burde nok ha å kutte hår - og vet hvordan du gjør det bra - for denne chattige konserten, men seriøst er den perfekt.

Du trenger heller ikke en fireårig grad. Du trenger en statlig godkjent kosmetikk (eller frisør) lisens. Forutsetninger inkluderer et videregående diplom eller tilsvarende, og at du er minst 16. Disse lisensieringsprogrammene kan ta alt fra åtte måneder til to år for å fullføre.

Så start chattin 'fordi det er super vanskelig hvis du ikke gjør det. Klienten, hvis de er noe som meg, vil trolig gi alt for mye informasjon, og du vil kjenne alle de heteste sladder rundt i byen.

I 2015 var medianavgiften for en frisør ca $ 11,40 per time - tips ikke inkludert. Bedre nyheter? BLS forventer at dette feltet skal vokse med ca 10% innen 2024.

4. Podcaster

Jeg elsker PODCASTS. Ja, hovedbokstaver er påkrevd. Det er podcaster om alt - fra reality-tv-programmer til dating til personlig økonomi.

Faktisk har en av våre forfattere, Lisa Rowan, en podcast, Pop Fashion, som dekker de siste nyhetene og trender i moteindustrien. I utgangspunktet setter hun opp hver uke med sin kjære venn Kaarin Vembar, og de snakker mote.

Selv om podcasten viser seg å være bare rundt 45-55 minutter, går hele prosessen - fra opptak til redigering - nærmere 8-10 timer. Og Rowan tjener ikke penger på hennes konsert.

Derimot, hvis du ønsker å tjene penger på hobbyen din, er det ulike måter å gjøre det på gjennom annonsering, abonnement og betalt innhold. Du kan også velge å gå på jobb for et mediefirma som henter podcastere, lydingeniører og produsenter.

5. Retail Sales Associate

«Hei, hva kan jeg hjelpe deg med å finne i dag?» Er en god måte å komme i gang på dette feltet.

Arbeide i salg er en flott del- eller heltidspakke for de som liker å snakke. Du møter det. mange. mennesker. og du kommer til å jobbe med favorittprodukter (hvis du er heldig). Du kan også høste noen søte butikkfordeler, for eksempel Et tilbud. (LUSH gir 50% rabatt!)

Den beste måten å finne disse jobbene på er å søke etter favorittbutikkens karriere side. Du kan også gjøre en av de generelle Faktisk søk ​​eller handle - jeg mener jobbjakt - tur på ditt lokale kjøpesenter eller uttak.

Betalingen er ikke utmerket, men du trenger ofte ikke mye erfaring. BLS rapporterer detaljhandelsarbeidere innhenter en medianinntekt på $ 22 000 i året. Og deltid alternativer er uendelige!

6. Turistguide

Dette er for alle dere reisende også.

Å bli en guide er ikke så vanskelig som det kan høres ut. Du trenger ikke å starte en bedrift, henge plakater på gatenhjørner eller til og med ha erfaring. Det finnes en rekke plattformer lett tilgjengelig for deg å komme i gang.

Og nei, du trenger ikke å bare gi turer til museer eller kunstgallerier. Det er så mange fine turer folk er villige til å ta, inkludert håndverk-øl turer, veggmural turer, shopping turer, spøkelses turer og til og med fotturer.

Og hvis du reiser, er dette en solid måte å finansiere alle de tchotchkes på.

I mai 2015 rapporterte BLS en gjennomsnittlig timelønn for reiseguider og eskorte (trygt for arbeidsmessig) på $ 12,94. Ikke dårlig for å møte nye mennesker og snakke hele dagen!

7. Uber eller Lyft Driver

Fordi hvis ingen snakker så snart du glir inn i den bilen, er det vanskelig å hakke. Jeg har også en tendens til å gi driverne bedre tips hvis de snakker det opp - spør meg spørsmål, fortell meg om deres liv.

Du trenger ikke noen erfaring (unntatt kjøring) for å komme i gang, selv om du bør kunne sende en bakgrunnskontroll, samt ha en gyldig lisens. Du kan registrere deg for å kjøre for Uber eller Lyft i en jiffy.

Fordi dette innebærer at du arbeider som en uavhengig entreprenør, er det ikke lovende numre jeg kan kaste ned - bortsett fra at denne fyren gjør mer enn $ 250 000 i året. Du kan imidlertid gjøre så mye eller så lite som du vil ha på din egen tidsplan.

8. servitør / bartender

Selv om du kanskje ikke tenker på det når du spiser en cocktail eller leverer enda en tallerken med mat, kan du lære mye mens du venter på bord eller bartending (serverer kundene med et smil, fokuserer på detaljer, multitasking ...).

Selvfølgelig vil det være til nytte for deg å snakke med dine lånere - med mindre de er i et oppvarmet argument eller smooching. Men du møter mange mennesker på denne måten og kommer til å snakke på hodet ditt.

Vanligvis kan du lære alle ferdigheter du trenger på jobben, men du må være minst 18 år gammel til bartend.

Ifølge BLS, gjør bartendere mindre enn $ 20.000 i året - men tenk på tipsene. Servitører og servitriser er i samme båt, men det er måter å strekke de pengene på.

Når det gjelder Chatty Cathys og Talkative Tonys, er denne jobben perfekt, men det er andre måter å tjene penger på i baren, også hvis du ikke handler om å snu opp cocktailer.

Din sving: Kan du tenke på andre jobber som passer perfekt til snakkesystemet?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar