Penger

Lag Nikkel & Dimes & Quarters & Dollars Selger Ampersand T-Shirts

Lag Nikkel & Dimes & Quarters & Dollars Selger Ampersand T-Shirts

Du har sikkert sett noen på seg en skjorte med en liste over navn på den, ikke sant? Kanskje du så noen i matbutikken iført en T-skjorte som leser "Kirk & Spock & Uhura & Bones" og tenkte "kul, den personen liker Star Trek også! "Vel, det viser seg at det er veldig enkelt å lage - og selge - disse skjortene selv.

En rask historie om ampersandskjorten: I 2001 designet grafisk designstudio Experimental Jetset en vanlig gul T-skjorte med ordene "John & Paul & Ringo & George" trykt i svart bokstaver. Siden da har designen blitt en meme, og mange mennesker lager og selger sine egne ampersand-t-skjorter med forskjellige lister over navn trykt på dem.

Hva med deg? Hvis du er ute etter en rask og enkel måte å lage og selge en populær T-skjorte på, kan en ampersand skjorte være veien å gå. Du trenger ikke å ha noen visuelle kunstferdigheter; alt du trenger å gjøre er å skrive inn en liste over navn. Du trenger ikke engang å oppfinne navnene selv - bare velg en liste over tegn fra popkultur, og du er klar til å lage en hit-T-skjorte.

Hvordan lage en Ampersand skjorte

Å lage design er enkelt. Du trenger en vanlig farget skjorte med en liste over navn. Mange ampersandskjorter er svarte med hvit tekst, men det er ikke en streng regel; velg hvilken som helst farge du vil ha, så lenge teksten er lett synlig.

Hvilken skrifttype skal du bruke? Vel, disse typer skjortene kalles ofte "Helvetica liste T-skjorter" eller Helvetica skjorter, så hvorfor ikke bruke Helvetica? Hvis du bruker en T-skjorte butikk som Zazzle som ikke tilbyr Helvetica, velg en lignende sans-serif font som Futura eller Folio. Se etter en skrift som tilbyr så lite utsmykking som mulig; du vil at navnene skal snakke for seg selv.

Hvilke navn skal du velge? Det er på tide å gjøre noen søk og finne ut hvilke populære TV-programmer, bøker og spill som allerede er dekket, og som fortsatt kan være tilgjengelig for skjortefremstilling. "Moony & Wormtail & Padfoot & Prongs", for eksempel, er ganske godt mettet, men jeg kan fortsatt ikke kjøpe en "Nate & Sophie & Eliot & Hardison & Parker" skjorte, og jeg er nok ikke den eneste Person som ønsker en.

Se etter fandoms som er populære nok til å ha fans, og vurder nostalgifaktoren. Redbubble har allerede en Kristy & Claudia & Stacey og Mary Anne skjorte til Baby-Sitters Club fans, for eksempel, men hva med Saddle ClubS Carole & Stevie & Lisa?

Ikke glem detaljene. Listen er etterlatt begrunnet, og det skal ikke være mellomrom mellom navnet og ampersanden som følger:

Angela &
Rayanne &
Rickie &
Brian &
Sharon &
Jordan Catalano

Slik selger du T-skjorter

Du kan velge mellom et par forskjellige måter å selge ampersand T-skjorter online. Du kan enten få en butikk som Spreadshirt, Zazzle, Teespring eller Distriktslinjer for å skrive ut og sende dine T-skjorter til deg, eller du kan skrive ut og sende dine egne skjorter og selge dem på nettet på et nettsted som Etsy. (Sjekk ut The Colorful Geek for et godt eksempel på en Etsy ampersand skjorte butikk.)

Hvis du for øyeblikket ikke har en T-skjorte-skjermskriver i kjelleren, er det sannsynligvis best å gå på Spreadshirt / Zazzle / Teespring / Distribusjonsruten. Da jeg begynte å lage og selge T-skjorter på nettet for fire år siden, prøvde jeg både Spreadshirt og Distriktslinjer og likte District Lines 'kvalitet mye bedre. Jeg har også lagt bulkskjorter gjennom District Lines - bulkskjorten er viktig hvis du planlegger å selge dine skjorter personlig - og deres kundeservice team er utmerket.

Gjør din skjorte lett søkbar, slik at folk som meg som skriver "Leverage ampersand skjorte "til Google finner din butikk med en gang. Husk at disse skjortene kalles både "ampersand skjorter" og "Helvetica list skjorter", så hvis du har muligheten til å skrive produktkopi eller merke varen din, ta med både vilkårene i beskrivelsen og taggene.

I tillegg til å gjøre skjorten din søkemotor-vennlig, ikke glem å publiser den på Facebook, Twitter, Tumblr og andre sosiale medier du regelmessig hyppig! Hver venn som klikker koblingen din og kjøper skjorten din, er en annen salg.

Enten du bruker en tjeneste som Spreadshirt eller gjør din egen, kan du også selge dine ampersand-t-skjorter personlig. Vurder å selge disse skjortene på en forhandlerbord ved en komisk eller sci-fi-konvensjon; print skjorter som sannsynligvis vil tiltrekke seg kjøpere, som Steve & Tony & Bruce & Natasha & Clint & Thor, og se hvor raskt de selger.

Et notat på prising

Som med ethvert element du planlegger å selge, må du sørge for at du gjør en fortjeneste på hvert enkelt salg. Når du selger skjorter gjennom tjenester som Spreadshirt eller Distriktslinjer, tar selskapet et kutt på produksjonskostnadene og gir deg det som er igjen. Dette betyr at hvis du belaster $ 15 for en skjorte, kommer du ikke til å få hele $ 15.

Mange skjortebutikker gjør det enkelt for deg ved å fortelle deg hvor mye fortjeneste du vil tjene på hver skjorte. Du kan raskt se at du kan lage $ 2,31 på en $ 15 skjorte og $ 5.31 på en $ 18 skjorte, for eksempel. Deretter kan du velge et prispunkt som gir mening for deg.

Du er fri til å lade hva du vil, men sørg for at du velger en pris som folk er villige til å betale - $ 18 for en T-skjorte føles mye mer rimelig enn $ 40, for eksempel. Ta en titt rundt på siden og se hva andre mennesker lader for lignende skjorter, og pris deretter dine konkurransedyktige.

Ampersand T-skjorter er en del av moderne popkultur, så ha det gøy å blande og remixere den originale skjorteutformingen til noe folk kanskje vil kjøpe. I det minste vil du raskt finne ut hvor mange Leverage eller Saddle Club eller Mitt såkalt liv fans er der ute!

Din sving: Hvilken liste over navn vil du bli omdannet til en t-skjorte?

Affiliate Link Disclosure: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Skrive Inn Din Kommentar