Banker

Forhåndsbetalt kontra kontrakt Cell Phone Plans: som er bedre?

Forhåndsbetalt kontra kontrakt Cell Phone Plans: som er bedre?

Argumentet er så gammelt som tiden.

Hvilken er best: en forhåndsbetalt mobiltelefonplan mot en kontraktsplan?

Det korte svaret på spørsmålet er at det virkelig er avhengig av din livsstil og mål.

Jo lenger svar på det spørsmålet er imidlertid hva vi vil utforske i dette innlegget.

Hvis du aldri har vurdert en forhåndsbetalt mobiltelefonplan, sett bort den reservasjonen i noen minutter og les denne artikkelen. Du kan finne ut at det kan være en bedre avtale i din situasjon.

Hva skal du bruke telefonen til?

Ved å bestemme hvilken type mobiltelefon som planlegger å bosette seg, må du ta hensyn til hva du skal bruke telefonen til.

Hvis dine behov er ganske enkle, og du bare trenger å bruke telefonen til daglige samtaler til familie og kjære, og ingenting mer, kan en forhåndsbetalt telefon, som i sin natur pleier å være billigere, være veien å gå.

På den annen side, hvis du kjører en sidevasst fra telefonen, gjør noe som å kjøre for Uber eller levere pakker via Amazon Flex, kan det hende du virkelig trenger en robust mobiltelefonplan. I dette tilfellet en kontrakt mobiltelefon plan som leveres med ubegrenset data, kan snakk og tekst være din løsning.

Kan du leve uten bjeller og fløyter?

Hvis du ikke er en sosial media-entusiast, knapt spiller videospill på telefonen eller surfer på Internett med telefonen, er det alltid viktig å bo på en billig mobiltelefonplan (spesielt hvis du prøver å oppnå F.I.R.E.).

Men hvis du er på et sted hvor du virkelig trenger å kutte utgifter slik at du kan betale av gjeld eller spare penger for fremtiden, likevel, kan du likevel nyte alle de ekstra funksjonene som følger med å ha en dyrere plan.

Hvis du virkelig kan svare positivt på det spørsmålet eller ikke vil savne disse funksjonene, bør du miste dem, du er klar til å velge en billigere og sannsynlig forhåndsbetalt plan.

Stress av kontrakter

For de som er gamle nok til å huske, pleide det å være at mobiltelefonselskaper for å beskytte deres fortjeneste ville få deg til å skrive en 2-årig kontrakt for å være på deres tjeneste. Avbryte kontrakten din før den var oppe, betydde en stor $ 150- $ 200.


Hvis du ikke likte telefonen eller tjenesten, så ille. Du ble sittende fast til kontrakten din var oppgradert til telefonen (uten å betale en dyr pris for en ny) eller bytte mobilselskaper helt. (Disse dagene virker som de mørke alder nå, ikke sant?)

Bedrifter som T-Mobile, MetroPCS og TING har siden gjort sine millioner ved å overbevise oss om at det går en god kontrakt - gratis er en god ting.

Alle slags morsomme annonser har blitt gjort i den effekten.

Så hvis du absolutt avskyr kontrakter og helst vil ha fleksibilitet til å bytte telefoner når du vil eller kan bytte mobiltelefon selskaper, er det å velge en forhåndsbetalt mobiltelefon plan det bedre valget.

Kostnaden for forhåndsbetalt mobiltelefon planer

Sist men ikke minst, la oss vurdere de faktiske kostnadene per måned og i løpet av et år når du sammenligner en forhåndsbetalt mobiltelefonplan til en kontraktsplan.

Er forhåndsbetalte mobiltelefoner faktisk billigere?

La oss ta en titt på en håndfull av de forhåndsbetalte mobiltelefonselskapene som tilbyr deg minst 5 GB data hver måned.

T-mobile

$ 55 for opptil 6 GB data, hvorpå internetthastigheten vil senkes. Sjekk ut T-mobile forhåndsbetalte telefonplaner her.

MetroPCS

$ 40 flatt for opptil 6 GB data, hvorefter internetthastigheten vil senke. Se nærmere på MetroPCS forhåndsbetalte planer her.

Boost Mobile

$ 50 for ubegrenset 4G LTE-data og gratis ubegrenset ringer til Mexico. Sjekk ut Boost Mobile Prepaid Planer her.

Siriss

$ 50 for 8 GB 4G LTE data. Sjekk ut Cricket Wireless prepaid planer her.

Republic Wireless

$ 60 for 6 GB data. Sjekk ut Republic Wireless prepaid planer her.

Ting

Ting har egentlig ikke "planer" som alle de andre selskapene. De har "nivåer" hvor du betaler for det du bruker i en måned. "Nivået" som inneholder en dataplan med 5 GB data er $ 50 +

Så i gjennomsnitt for en forhåndsbetalt plan som gir deg snakk, tekst og data på minst 5 GB (gjennomsnittlig antall datamodellbrukere vil bruke på en måned), ser du på en betaling på $ 50 per måned.


Skatter og tilleggsavgifter er vanligvis inkludert i denne prisen, så det er ingen ekstra månedlige overraskelser. Også med forhåndsbetalte nettverk kan du ta med din egen enhet eller kjøpe en enhet direkte (selv om noen som MetroPCS har dype rabatter som foregår hele året for telefoner).


Det er enda mindre planer hvis du vil gå litt lavere og fortsatt få god service.


Kostnaden for kontrakt mobiltelefoner

La oss nå sammenligne dette med deres største kontraktsdeltakere. For å få full av de beste mobiltelefonplanene, sjekk dette ut.

AT & T

Mobile Share Advantage Plan starter på $ 60 for 6GB. Men dette inkluderer ikke skatter og avgifter, og hvis du kjøper en telefon fra dem, har du mulighet til å sette ned null og dele betalingen for telefonen til mindre utbetalinger over flere måneder.

Så i virkeligheten kan din månedlige regning være nærmere $ 100.

Verizon

Verizon har planer for $ 70 for 8 GB data. Skatter og avgifter er ekstra pluss det er en $ 20 enhetsbetaling for smartphones. Også her er den månedlige betalingen mer sannsynlig å være nærmere $ 100.


Og så generelt, som du kan se er du sannsynlig å betale mer på en kontraktsplan for mobiltelefon i forhold til en forhåndsbetalt plan.

Når er kontraktsplaner billigere?

I de fleste tilfeller kommer det til en stor familieplan å være på linje med pris med forhåndsbetalte planer. Hvis du har en stor familie eller en vennegruppe villig til å gå inn på den med deg, kan du forhandle en god avtale selv på en kontrakt.

Avsluttende tanker

Til slutt kommer det å velge den mest egnede mobiltelefonplanen ned til det som passer for din livsstil og planer.

Hvis vi må argumentere, men på pris for verdi alene, vil forhåndsbetalte mobilplaner alltid vinne ut.

Hva har din erfaring vært med kontraktsplaner mot forhåndsbetalt? Dine tanker er velkomne i kommentarene.


Skrive Inn Din Kommentar